עבור לתוכן

בקשר לכתבה "הסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון".

מה יהיה המכשיר הבא שלכם? 1,519 הצבעות

1. 1. מה יהיה המכשיר הבא שלכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בתור בעלים של IPHONE 4 וטאבלט של אנדרואיד (ASUS EEE PAD TRANSFOMER).

אני יכול לציין כמה דברים שכבר ציינתי חלקם בעבר :

זה נכון שאייפון מהקופסא לא שווה את המחיר שדורשים עליו , הוא כל כך מוגבל ללא JB שאפשר לבכות , והדוגמא ההכי פשוטה לדעתי היא - אי אפשר לנעול את המסך בזמן שיחה !!!!

אתם יודעים כמה פעמים אני שמתי אנשים על החזק או חייגתי עם הלחי לתא הקולי ? (פתרתי את זה אחרי הJB ברגע) אתם יודעים כמה פעמים זה קרה שאנשים שמו החזק בטעות ואז אמרתי להם "לחצת על החזק" - הם פשוט בהלם שאני יודע את זה לפניהם !

לגבי האנדרואיד - ללא ספק המערכת בעלת מודיפיקציה הרבה יותר נרחבת , יש לך ROMים , יש לך בלי סוף אפשרויות ללא צל של ספק....מה שכן זה ממש הפך אותי לתולעת ספרים , כל שטות אני צריך לקרוא - למשל ANDROID 3.0 לא תומך בברירת מחדל בחיבור לAD-HOC - טימטום !

היתרון של האייפון שהוא כפלאפון הרבה יותר קל לתפעול , למשתמשים טיפשים (שלא נדבר על אלה שצריך לעשות להם JB) - הוא בהחלט אידיאלי !

היתרון של האנדרואיד - הוא אומנם הרבה יותר מורכב, אבל יש לזה יתרונות כמו העובדה שלא צריך לעשות JB בשביל להתקין משחקים "פרוצים".

מה שכן - לכל האנשים שאוהבים ללכת עם מותגים , שאוהבים להיות אנשים עם "סטטוס" בחברה - האייפון לוקח את כולם ברגע ! הוא כל כך מותג שהכל משווים אליו !

• תגובות 46
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההשוואה שלכם די טיפשית.

אתם משווים אייפון פרוץ לANDROID בסטוק , כל הכבוד.

תשוו איפון out of the box לגאלאקסי out of the box ושם הם פחות או יותר שווים.

תשוו אייפון עם cydia לגאלאקסי עם CM7 וגם הכל יהיה שווה.

אני כרגע עם SGS2 ואפילו עם הרום סטוק לא היו שום בעיות של איטיות (כרגע עם רום קוגנישן)

ורק תזכרו שלאייפון אין מולטיטסקינג נורמלי ואין widgets ככה שאם תיקח מכשיר אנדרואיד עם חומרה דומה ותבטל את כל הwidgets וברגע שתלחץ על HOME כל התוכנות יהיו על HOLD גם האנדרואיד יהיה מהיר מאוד.

פורסם

לא מבין מה הבולשיט על מהירות

מהאיפון 4 והמקבילים שלו באנדרואיד המכשירים מספיק מהירים

עם איזה חברה חירתתה ROM מאפן זה לא אשמת המכשיר ובROM נורמלי הוא יתפקד מצוין

ומי שמריץ גזיליון תוכנות על הסלולרי אולי צריך משהו אחר ולא סלולרי

הסלולרי הבא שלי -מאוד יכול להיות שיהיה משומש בין עם אנדרואיד או איפון

יותר סביר אנדרואיד בגלל הבטריה (באיפון אין אפשרות החלפה נורמלית )

אני מתכנן לקנות עוד שנה בערך ומקווה שדגמים דוגמת מוטורולה דיפי או משהו בסגנון יהיו מספיק זולים ביד 2

פורסם

חבר קנה עכשיו מכשיר HTC סנסיישן עם 1.2GHZ דו ליבתי ותאמין לי שרואים בהחלט הבדל באיך שהדברים זזים!

אפילו האנגריברדס מרגיש יותר חלק, ואני בעל אייפון 4.

מה שכן אני חייב לציין שלא ניתקלתי כמעט במכשיר כלכך מדוייק ונעים וקל ולמגע כמו האייפון.. לפעמים אני מרגיש שאני רק מלטף

את המסך והכל מתפקד בלי מאמץ כשבמכשירי האנדרואיד (גלקסי לדוגמא) הרגשתי קצת יותר קושי במעברים ובזרימה הכללית.

עם זאת הHTC המגע פצצה והמסך מדהים.. אני לא יודע מה אקנה בעתיד הכל תלוי מה יצא, היום אני יודע שלא הייתי קונה אייפון 4 או סמסונג והייתי מחכה או לאייפון 5 או לוקח HTC לאנדרואיד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

השאלה כמה זה באמת משמעותי -ברור שיש הבדל

אבל לרוב האנשים כולל אני זה לא ישפיע יותר מידי

שאני מפעיל סרט\מוזיקה\משחק בניד פחות אכפת לי עם זה ניטען ב3 שניות או שניה

או עם קצב הפרימים קצת יותר מהיר (כל עוד המשחק שחיק )

אז אולי זה מאוד נחמד לדעת שסמארטפונים דרג גבוה היום נותנים ביצועים קרובים לנטבוק זול

ואני מאוד אוהב את הרעיון של תחנות עגינה וHDMI שמתחילים ליכנס ויותר שטח אכסון

אבל לא חושב שזה כרגע מצדיק אבדל של בערך 2000 שקל במחיר

בין אנדרואיד משומש מקביל איפון 4 לבין מכשירים כמו גלקסי S2 ובקרוב איפון 5

באפרש המחירים הזה אפשר כבר לקנות נטבוק מאוד נחמד למי שצריך חוץ מסמארטפון משומש

ולהנות משני העולמות -או לחלופין לקנות למשומש מסלול גלישה לא מוגבל בנפח ולהנות מימנו כמו שצריך

כי מה זה כבר סמארטפון בלי מסלול גלישה נורמלי ? -ולכל מי שיגיד יש WIFI בכל מקום-בתי קפה במחירים המופקעים שלהם זה לא כל מקום

כל מקום מבחינתי זה גם ברחוב וגם בדרכים וגם בטבע

את זה כרגע רק מסלולים סלולרים נותנים -חוץ ממחירים אסטרונאמים לתיקשורת לווינית

פורסם

אני כרגע עם הSGS2 שלי ואחרי שהתחילו להפיץ יובנטו בשבילו, אני מחבר אותו עכשיו מבחינתי כמחשב נייד לכל דבר עם מתאם MHL ו DVI למסך מחשב וסט BT אלחוטי, הסיבה היחידה לזה היא העובדה שדרך הלינוקס אפשר להריץ את openoffice שזה פותר המון בעיות בשבילי כרגע

פורסם

בסדר אבל באפרש מימנו למקביל איפון 4 משומש אנדרואידי היתי יכול לקנות גם נטבוק מאוד נחמד

שהיה משמש אותך טוב יותר למטרות מחשוב

פורסם

את הSGS שלי קניתי מחול, לא דרך החברות סלולר או החנויות בארץ שעוקצות אותך ללא רחם

למה? כי אני צריך פלאפון ולא נטבוק, פשוט כי הפלאפון נכנס לכיס

גם לא חייבים לחבר אותו לכלום, העיקר התמיכה בUSB UTG שמאפשר לי להכניס לו מקלדת/עכבר/DOK וכו'...

אם אתה רוצה מכשיר יד2 איכותי, יש לך את הHTC HD2, המכשיר הכי רב שימושי שנוצר בעולם הזה אחרי שחברי XDA פיתחו לו פורט לכל מערכת קיימת, זול ואיכותי.

פורסם

אני לא הולך לקנות כרגע

לא שאני לא צריך אבל יש לי הוצאות אחרות ויתחיבות על המכשיר הישן

אני יקנה בעתיד כניראה משומש עם אני ימצא משומש במחיר נורמלי -או לחלופין דרג בינים בתקופה שאני יקנה

אני לא רוצה להוציא יותר מאלף שקל על המכשיר גם ככה

פורסם

יש לי עדיין נוקיה 5800 :lol: אז אני מבקש תתקנו ל- SIMBYAN לא SAMBIAN. :lol:

פורסם

לי יש C7 טלפון בינוני לכל הדעות, לכל מי שאני מכיר יש אייפון 4 חוץ מחברה שלי שיש לה אייפון 3ג'י אס, ועוד כמה עם גלקסי 1

מבחינת המסך מגע אין הבדל בין אף אחד מהמכשירים כמו שזה מרגיש לי ואני אחד ששם לב לפרטים הקטנים בכל דבר בחיים שלי.

אני נושף על הסי 7 שלי וזה מגיב בדיוק כמו באייפון 4 ובדיוק כמו בגלקסי.

הבעיה מתחילה כאן:

המכשיר שלי בעל חומרה חלשה ותוכנה לא מושלמת בלשון המעטה ככה שחוץ מבנגן המוסיקה ששם הפעולה חלקה בדיוק כמו באייפון ובגלקסי בלי קרטועים, שאר מערכת ההפעלה מרגישה כבדה יותר אם כי לי אישית זה לא מפריע ואני בקושי מתעסק בטלפון.. ושוב זה רק עניין של תוכנה אז מי שמדבר על מסכי מגע וכל אלה שזועקים המסך מגע של אייפון הכי טוב, מצטער לאכזב אתכם זה פסיכולוגי וזה המצב:

אי אפשר להגיד שאייפון מושלם כי הוא מכשיר כמו כל מכשיר אחר עם חסרונות משלו חוץ מדבר אחד - המערכת הפעלה שלו, מתמזגת באופן מושלם עם החומרה וזה יאמר לזכות אפל.

אני לא חובב אף מכשיר כי לא מעניין אותי ממש כל הדברים אני משתמש דינוני שצריך טלפון לשיחות אס אמ אס וואטס אפ ג'יפיאס מוסיקה ותמונות מה שהמכשיר שלי עושה באופן יותר ממושלם וגם עולה כלום כסף וגם אמין ביותר.

מבחינת אייפון ומכשירי אנדרואיד, מכיוון שאין לי נסיון עם אנדרואיד חוץ מגלקסי אס הראשון, אני יכול להגיד שלא ראיתי הבדל במהירות כי שוב אם מתאימים את התוכנה למכשיר הכל זורם.

כל מי שאוהב אייפון, אוהב את iOS וטו לא, כי המכשיר עצמו לא שונה ממכישירים אחרים וזה הכל לא צריך להתרגז על מי שאוהב אייפון ולא צריך להתרגז על מי שלא..

זה הכל עניין של העדפה כמו שאחד אוהב מאוד מדיה פלייר קלאסיק והשני אוהב כל תוכנה אחרת זה עניין של הרגל נטו..

הסיבה שלדעתי אנשים כל כך מתלהבים מהאייפון זה שתרצו או לא, הוא באמת היה תמיד ראשון מבחינת הרף שהוא הציג רק מה, מהר מאוד יוצאים מכשירים לא פחות טובים ממנו..

אז תעשו לעצמכם טובה ובריאות ומי שירצה להוציא כסף על שם ורוצה מכשיר מדיה מעולה עם טלפון בינוני, יקנה אייפון.

מי שרוצה טלפון מעולה עם מכשיר מדיה שיכול להיות מעולה לא פחות ובפחות כסף, יברר קצת יותר לעומק.

ולסיכום לפני כמה ימים ניסיתי להפעיל איזשהו משחק עם האייפון 4 החדש של חבר שלי, ולהפתעתי הרבה, היו לא מעט קירטועים לפחות בהתחלה.. איך זה יכול להיות?!? (ציניות כמובן)

המשך יום נעים אור, ;)

פורסם
הסיבה שלדעתי אנשים כל כך מתלהבים מהאייפון זה שתרצו או לא, הוא באמת היה תמיד ראשון מבחינת הרף שהוא הציג רק מה, מהר מאוד יוצאים מכשירים לא פחות טובים ממנו..

תבדוק את המפרט של האיפון הראשון ומה הוא יכל לעשות ומה לא ותראה שהוא היה מחורבן

מאז שיפרו כל דור כמה דברים

היום באיפון 4 מדובר במכשיר חביב -רק עם היפ לא מוצדק

עם היו אומרים לי לחזור בזמן ולבחור סלולרי מהתקופה של האיפון הראשון -לא היתי מתקרב לאיפון הראשון למרות שמערכות ההפעלה של אותה תקופה לא היו מוצלחות

וכן גם לרובם לא היה מסך מגע -אבל המסך מגע בדור הראשון של האיפון היה ברזולוציה נמוכה והחומרה חלשה מאוד

ככה שהרבה דברים שניראים לנו מובנים היום כסטנדרט -לא היו בו או לפחות לא פעלו בצורה נורמלית

במצב כזה היתי הולך על סלולרי שלפחות עושה דבר אחד או שניים מאוד טוב יחסית חוץ משיחות במקום מכשיר בלי מצלמה שלא עושה כימאת כלום טוב חוץ מלגרום להיפ עצום (מדבר על האיפון הראשון )

בגלל זה אפילו כסלולר תקציבי יד 2 לא היתי הולך על הדור הראשון -הוא הסריח ברמות

אני גם לא מוצא בו שימוש חוץ מפוקדקסים חינמים מהחנות אפל

היום בגלל מדיניות אפל יש הרבה מתחרים מול האיפון 4 ועדין לא יצא איפון 5 למרות שיש כבר סלולרים שמשתינים על האיפון 4 בקשת

גלקסי S2 לדוגמה והמשפחה דרג גבוה שלו ומתחרים אחרים

מול האיפון 4 יש מתחרים כמו הגלקסי S1 מוטורולה דיפי ועוד הרבה

יש אנדרואידים מתחת לזה כמובן במחיר מוזל אבל לא היתי הולך היום על פחות מזה מבחינת חומרה לסמארטפון

פשוט לדעת שדברים כמו סרטים משחקים וגלישה יפעלו טוב מספיק לטעמי

פורסם

בקשר לכותרת: "הסמרטפון הבא שלי יהיה..."

אז מגלקסי S2 שכבודו במקומו מונח(בצד), רכשתי בזמן האחרון SE XPERIA PLAY מ-CLOVE,

המכשיר הזה הוא פשוט חווית משחק לא נורמלית, קודם כל זה מכשיר שנראה טוב, נוח ומבחינה טלפוניה הוא מתפקד טוב מאוד.

שוק המשחקים מאוד רחב והשימוש בפאד יוצר חוויה קלאסית של המכשירים של פעם.

אני כ-OLDTIMER, אוהב משחקי סגה, APPLE IIC, נינטנדו, ומשחקי PC קלאסים כמו דייב, BADSTREET וכו...

הוא מריץ אמולטורים ויש אלפי ROMS שניתן להוריד.

אגב, סופר מריו ב-XPERIA PLAY פשוט חווית משחק, מאוד נוח ופשוט כיף.

פעם היו את המשחקי וידאו הניידים הקטנים שהיו מריצים דונקי קונג וכו..., הייתי יושב על זה שעות.

אני שמח שמכשיר הזה מחזיר את החוויה החדשה הזו ליושנה.

המכשיר הזה הוא ה-דבר למשחקים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מאוד אהבתי את הרעיון של ה XPERIA PLAY

ומאוד שונא את הביצוע מבחינת מבחר משחקים ואני יסביר לך למה

מכשיר כזה שחומרתית ככל הידוע לי הרבה יותר חזק מהPSP -בפועל משמש בעיקר למשחקי PS1 רישמית

ולאמולטורים ישנים -ונכון יש המון משחקים מעולים בסופר נינטנדו גנסיס ניאו גיאו ועוד ועוד ועוד

אבל בגלל זה לקנות מכשיר יקר כזה ?

ועוד שיתר הפיצרים שלו כסלולרי לא משהו

סוני כשלה בלתת לו משחקים טובים -אני לא מת על פורטים אבל לפחות מינימום פורטים מהPSP והPS2 והוא חזק מספיק לעשות את זה

צריך לזכור שלא מדובר במכשיר תקציבי -והמון דברים היום מריצים אמולטורים ישנים בקלילות

ופה היתרון בכפתורים ובחומרה נופל כי אין עדין משחקים שמיועדים לו באמת

משחקי PS1 הם +- ברמה של משחקי DS -וDS זה כבר הדור הקודם

עם המכשיר היה מושק ב200$ בלי התחיבות היתי מבין ועם יש עברית וGPS היתי קונה אחד

אבל הוא בטח עולה הרבה יותר בלי הצדקה בגלל שאין עדין משחקי חובה בשבילו ובספק עם יהיו

זה או אמולטורים ישנים או משחקי אנדרואיד

פורסם

המכשיר הזה לא מספיק חזק להריץ משחקי PSP ,מבחינת המעבד זה נכון שהוא הרבה יותר חזק ,אבל הGPU לא מספיק חזק כדי להריץ משחקי PSP דרך אימלטור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים