עבור לתוכן

בקשר לכתבה "הסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון".

מה יהיה המכשיר הבא שלכם? 1,519 הצבעות

1. 1. מה יהיה המכשיר הבא שלכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא מבינה בשביל מה עשו את הכתבה הזו!

כדי להזהיר?

כדי לפגוע במכירות?

מה הקטע?

את המחקר עשו מעניין בנושא מצד גוף כלשהו- החוקרים, חברה חיצונית כלשהיא שרוצה מידע, אולי אפילו אפל. והם החליטו לפרספ את התוצאות.

את הכתבה עשו כי הם רוצים רייטינג. הרי זה ידוע שכל נושא בו יש את המילה "אייפון" הופך לפופולרי ביותר. {וכי הם אתרי חדשות, זו העבודה שלהם..}

• תגובות 46
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לקרוא לאיפון IAPPLE = אני שייך לאפל (כלוא במשטר אפל)

סמארטפון אבל אי אפשר לעשות איתו שום דבר חכם הכל חסום מצריך מהמשתמש לפרוצ אותו בשביל להמשתמש בו כראוי

איזה חכם-טיפש-פון

:bash: :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

סמארטפון אבל אי אפשר לעשות איתו שום דבר חכם הכל חסום מצריך מהמשתמש לפרוצ אותו בשביל להמשתמש בו כראוי

איזה חכם-טיפש-פון

:yelclap:

פורסם

אני חייב לומר שלדעתי אתם שוכחים נתון מאד חשוב. מדובר כאן בפורום מאד מסוים - כזה בו מרבית מהאנשים בו אינם מייצגים את כלל האוכלוסיה, אלא פלח מאד מסוים בו. אני אישית בחור שמאד אוהב חומרה, טכנולוגיה גאדג'טים וכו', ואחרי שנכנסתי פה לפורום וקראתי המון המון על אייפון, אנדרואיד ומה שבינהם בסוף רכשתי בארה"ב מכשיר אנדרואיד. (גם לאבא שלי ולאח שלי).

אני חייב להודות שאני בהחלט מסתדר איתו, אני יודע איך לנצל הרבה ממה שיש לו להציע אפילו שעוד לא החלפתי לו רום אלא רק לאונצ'ר ורוט וסיידלואדינג.. לצערי - אבא שלי ואח שלי.. לא עשו איתו כלום, לא וויגד'טים, לא לאונצ'ר.. כלום.. שום התאמה אישית.. פשוט מתקשרים ושולחים SMS. מזל שהצלחתי ללמד אותם איך להוריד אפליקציות מהמרקט.

לחברה שלי יש אייפון 3GS. אני חייב לומר לכם - אני לעיתים מקנא בה. הוא קליל לשימוש.. הממשק מאד מאד מהיר וזריז והמגע ללא רבב.. בעוד שהאנדרואיד שלי על 2 ליבותיו, 1 גיגה ראם ומעבדי הטיגרה.. לפעמים מקרטע ואני כל הזמן צריך להיכנס לטסק קילרס למינהם כדי להקל עליו. אז כן.. לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות, ואני בסך הכל מרוצה ביותר מהאנדרואיד שלי.. אבל חברה, תזכרו שלא כולם כמוכם, ולא כולם באמת צריכים שתהיה להם שליטה ויכולות החלפת רומים וכו'.. האוכלוסיה צריכה הכל מהכל. והאנדרואיד עונה לצרכים כאלה והאייפון לאחרים..

לדעתי האנדרואיד ממש לא מתאים לכל אחד (כי אני רואה פיזית איך זה סוג של בזבוז עבור אבא שלי ואח שלי) בעוד שהאייפון יותר יוזר פריינדלי. אז תנו לעצמכם טפיחה על השכם שאתם כן מסוגלים ולהנות מהמערכת הפעלה הזו ותנו לאייפוניסטים והפאןבויז של אפל לטפוח לעצמם על השכם שהם מסוגלים להנות מהמכשיר שלהם גם.. ככה שכולם יוכלו live long and prosper. איכס איזה חנון אני

פורסם

^^

* לאונצ'ר לאנצ'ר

...

:yelclap:

חוץ מלצעוק סיסמאות ולהיות פאנבוייז, אתם יודעים לעשות משהו (זה יודע לדבר?)?

כשתסיימו עם זה, תקראו לי לחזור. עזבו, צאו אתם. למה שאני אצא?

פורסם

אני חייב לומר שלדעתי אתם שוכחים נתון מאד חשוב. מדובר כאן בפורום מאד מסוים - כזה בו מרבית מהאנשים בו אינם מייצגים את כלל האוכלוסיה, אלא פלח מאד מסוים בו. אני אישית בחור שמאד אוהב חומרה, טכנולוגיה גאדג'טים וכו', ואחרי שנכנסתי פה לפורום וקראתי המון המון על אייפון, אנדרואיד ומה שבינהם בסוף רכשתי בארה"ב מכשיר אנדרואיד. (גם לאבא שלי ולאח שלי).

אני חייב להודות שאני בהחלט מסתדר איתו, אני יודע איך לנצל הרבה ממה שיש לו להציע אפילו שעוד לא החלפתי לו רום אלא רק לאונצ'ר ורוט וסיידלואדינג.. לצערי - אבא שלי ואח שלי.. לא עשו איתו כלום, לא וויגד'טים, לא לאונצ'ר.. כלום.. שום התאמה אישית.. פשוט מתקשרים ושולחים SMS. מזל שהצלחתי ללמד אותם איך להוריד אפליקציות מהמרקט.

לחברה שלי יש אייפון 3GS. אני חייב לומר לכם - אני לעיתים מקנא בה. הוא קליל לשימוש.. הממשק מאד מאד מהיר וזריז והמגע ללא רבב.. בעוד שהאנדרואיד שלי על 2 ליבותיו, 1 גיגה ראם ומעבדי הטיגרה.. לפעמים מקרטע ואני כל הזמן צריך להיכנס לטסק קילרס למינהם כדי להקל עליו. אז כן.. לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות, ואני בסך הכל מרוצה ביותר מהאנדרואיד שלי.. אבל חברה, תזכרו שלא כולם כמוכם, ולא כולם באמת צריכים שתהיה להם שליטה ויכולות החלפת רומים וכו'.. האוכלוסיה צריכה הכל מהכל. והאנדרואיד עונה לצרכים כאלה והאייפון לאחרים..

לדעתי האנדרואיד ממש לא מתאים לכל אחד (כי אני רואה פיזית איך זה סוג של בזבוז עבור אבא שלי ואח שלי) בעוד שהאייפון יותר יוזר פריינדלי. אז תנו לעצמכם טפיחה על השכם שאתם כן מסוגלים ולהנות מהמערכת הפעלה הזו ותנו לאייפוניסטים והפאןבויז של אפל לטפוח לעצמם על השכם שהם מסוגלים להנות מהמכשיר שלהם גם.. ככה שכולם יוכלו live long and prosper. איכס איזה חנון אני

מסכים לחלוטין :xyxthumbs:

פורסם

איזה חכם-טיפש-פון

קודם תבין את ההבדל בין מוגבל לסגור ואז תחזור לזרוק שטויות לאויר ...

פורסם

לחברה שלי יש אייפון 3GS. אני חייב לומר לכם - אני לעיתים מקנא בה. הוא קליל לשימוש.. הממשק מאד מאד מהיר וזריז והמגע ללא רבב.. בעוד שהאנדרואיד שלי על 2 ליבותיו, 1 גיגה ראם ומעבדי הטיגרה.. לפעמים מקרטע ואני כל הזמן צריך להיכנס לטסק קילרס למינהם כדי להקל עליו.

אני מקווה שאתה לא מדבר על הSGS2 כי אחרת אין לי מושג איך הגעת למצב שאתה אומר שהפלאפון שלך מקרטע.

זה אפילו די הזוי. כנראה משהו אצלך לא בסדר, הייתי אומר רום אבל אמרת שלא התקנת רום.

בכל מקרה הטאצ' בSGS2 לא פחות טוב מהאייפון והכל זז בצורה חלקה מאוד.

וזה באמת כמו להשוות בין מחשב לקונסולה.

קונסולה יכולה לקרטע? הרי כל המשחקים בנויים בשבילה במיוחד.

במחשב אתה יכול להעמיס ולהעמיס ולהתקין מלא תוכנות רצויות\לא רצויות שגורמות להתנגשויות\עומסים שונים וכו'.

אגב, למה הטאצ' באייפון "יותר" טוב? בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו? או שטכנולוגית הטאצ' באייפון שונה?

פורסם

לקרוא אתה לא יודע , הוא אמר שיש לו מכשיר עם Tegra 2. ואתה הבנת ממנו שיש לו SGS2 .. חוץ מזה שאני כבר לא מבין את כל השוואות הטאץ׳ , אני לא רואה באמת הבדל ברגישות הפאנלים בין מכשירי הביניים עם אנדרואיד ומעלה לבין האייפון

פורסם

תתפלא לשמוע אבל דווקא כל הטסק מנגר הם הם שמכבידים על המערכת . (בד"כ)

הטלפון שלך אמור לעבוד ללא רבב ללא שום באג או לאג

או שהתקנת תוכנות מכבידות או שהרום שלך לא מוצלח .

פורסם

איזה חכם-טיפש-פון

אשמח לקבל הסבר על האמירה הזאת. אני מתלבט בין אייפון לבין מכשיר אנדרויד.

מה אפשר לעשות באנדרויד שאי אפשר לעשות באייפון?

לפי הרושם שקיבלתי וראיתי מחברים יש לשני החברות את אותם אפליקציות ופונקציות פחות או יותר, לאייפון יש מערכת הפעלה יציבה ומהירה, באנדרויד היציבות/מהירות תלויה במכשיר, בגרסא, ברום..

פורסם

תתפלא לשמוע אבל דווקא כל הטסק מנגר הם הם שמכבידים על המערכת . (בד"כ)

הטלפון שלך אמור לעבוד ללא רבב ללא שום באג או לאג

או שהתקנת תוכנות מכבידות או שהרום שלך לא מוצלח .

אני מקווה שאתה לא מדבר על הSGS2 כי אחרת אין לי מושג איך הגעת למצב שאתה אומר שהפלאפון שלך מקרטע.

זה אפילו די הזוי. כנראה משהו אצלך לא בסדר, הייתי אומר רום אבל אמרת שלא התקנת רום.

בכל מקרה הטאצ' בSGS2 לא פחות טוב מהאייפון והכל זז בצורה חלקה מאוד.

וזה באמת כמו להשוות בין מחשב לקונסולה.

קונסולה יכולה לקרטע? הרי כל המשחקים בנויים בשבילה במיוחד.

במחשב אתה יכול להעמיס ולהעמיס ולהתקין מלא תוכנות רצויות\לא רצויות שגורמות להתנגשויות\עומסים שונים וכו'.

אגב, למה הטאצ' באייפון "יותר" טוב? בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו? או שטכנולוגית הטאצ' באייפון שונה?

המכשיר הוא מוטורולה אטריקס. עדכון OTA ל - 2.3.4. בסך הכל כמו שאמרתי אני מאד מרוצה, אבל יש דברים שאי אפשר להתכחש אליהם. זה שבחוברת הפעלה עצמה הם רושמים שכדי לבצע תחזוקה יומיומית בריאה עבור המכשיר צריך לעשות לו ריסט כל יום לפחות פעם אחת (נשבע שהם רושמים את זה, פעם ראשונה שיצא לי לראות כזה דבר). הטסק מנג'ר סטוק שבתחילת השימוש הראה 800 מגה פנויים, היום ברב הזמן יושב על סביבות ה -200. תגיד לי שאני יושב על תוכנות כבדות - אני גם לא מקבל את זה כתירוץ כי עם מכשיר כזה הייתי מצפה שזו לא תהיה בעיה, וגם שזה לא נכון לגבי כי אני לא מוריד כמעט תוכנות כבדות, רק תוכנות חינם קלילות במרקט ואולי איזה שני משחקים שמצורף לשם שלהם "HD". לא משהו שדורש יותר מדי עיבוד חישובי / גרפי. (עובדה יותר מחזקת => התופעות דומות אצל אבי ואחי שבכלל לא עושים כלום עם המכשיר/ אותן תופעות קיימות קיימות בכל אנדרואיד שראיתי פיזית אצל מישהו אחר ללא תלות בדגם המכשיר).

לגבי סוגיית הטאץ', אהבתי את ההשוואה לקונסולה, היא דיי נכונה. העניין הוא שקיימת זיקה בין לאג / עומס על המערכת, לבין תגובתיות המערכת => הטאץ'. אם אני פותח את המכשיר והוא נדרש לכדי שניה שתיים כדי להתאפס על עצמו, ואז על הסקרול הראשון יש קרטוע קטן, בעוד שבשני כבר לא.. אז אולי המכשיר עובד טוב וסבבה, אבל זה עדיין מפריע וזו תופעה שלא ממש מתרחשת ב"קונסולה" בדיוק מהסיבה שציינת.

שוב, אני לא אומר דבר אחד רע עבור אנדרואיד, אני רק אומר שהוא דורש "סגנון" עבודה אחר. שונה. וואו כשאני חושב על זה.. אני אפילו ממש אוהב את ההשוואה שלך לקונסולה ואלך עליה => אנדרואיד זה PC, אייפון זה קונסולה. על כל הנגזרות מכך שכל אחד יבחר מה שמתאים לו.

פורסם

אשמח לקבל הסבר על האמירה הזאת. אני מתלבט בין אייפון לבין מכשיר אנדרויד.

מה אפשר לעשות באנדרויד שאי אפשר לעשות באייפון?

לפי הרושם שקיבלתי וראיתי מחברים יש לשני החברות את אותם אפליקציות ופונקציות פחות או יותר, לאייפון יש מערכת הפעלה יציבה ומהירה, באנדרויד היציבות/מהירות תלויה במכשיר, בגרסא, ברום..

באיפון יש לך מגע מצויין מערכת הפעלה מעולה ויציבה אך אם אתה רוצה להמשתמש בו כראוי כמו שהוא אמור להיות טלפון חכם

תתצרך לפרוץ אותו כל פעם מחדש בכדי לקבל עידכונים שוטפים ולחכות המון עד שייצא פריצה

באנדרויד אין דבר כזה אם אתה מעוניין להתקין תוכנות לא חתומות צריך לאפשר אופצייה בהגדרות וזהו

אם רוצה לשנות רום לשנות הגדרה מערכת צריך רוט

יש לך מגון אדיר של מכשירים בכל הגדלים איכויות וכו

אם אתה גיק מחשבים שמחפש כמה שיותר אז אין ספק לך על אנדרויד

אם אתה מחפש משהו פשוט להתלהב ,ממכשיר שכל מכשיר פשוט יכול לעשות ויש לך את הכסף אז לך על אייפון אין ספק שזה הפלאפון האידיאלי למצב הזה

פורסם

באיפון יש לך מגע מצויין מערכת הפעלה מעולה ויציבה אך אם אתה רוצה להמשתמש בו כראוי כמו שהוא אמור להיות טלפון חכם

תתצרך לפרוץ אותו כל פעם מחדש בכדי לקבל עידכונים שוטפים ולחכות המון עד שייצא פריצה

באנדרויד אין דבר כזה אם אתה מעוניין להתקין תוכנות לא חתומות צריך לאפשר אופצייה בהגדרות וזהו

אם רוצה לשנות רום לשנות הגדרה מערכת צריך רוט

יש לך מגון אדיר של מכשירים בכל הגדלים איכויות וכו

אם אתה גיק מחשבים שמחפש כמה שיותר אז אין ספק לך על אנדרויד

אם אתה מחפש משהו פשוט להתלהב ,ממכשיר שכל מכשיר פשוט יכול לעשות ויש לך את הכסף אז לך על אייפון אין ספק שזה הפלאפון האידיאלי למצב הזה

חבל רק שאתה מתעלם מנקודה מאוד מסויימת ,מה אתה חושב שRoot עושה ? , Jailbreak באייפון הוא בסך הכול מילה מנופחת לRoot ,פותח את החסימה של מערכת ההפעלה ומאפשר לך גישה להרשאות הRoot מה שמאפשר לך כמובן לעשות מה שאתה רוצה במכשיר שלך , חוץ מזה ששניהם מפרים אחריות יצרן .

אז אל תחשוב שבאנדרואיד המוטו של היצרניות זה קחו את המכשיר שלנו ותעשו איתו מה שאתם רוצים..מההתחלה הם חוסמות לך את הBootloader (לפעמים הצפנה חומרתית עם שבב מיוחד ,לפעמים סתם נועלים אותו עם מפתח שרק החברה יודעת) יש כאלו שעוד מוותרות על זה כמו סמסונג ועכשיו שולחים את המכשירים שלהם עם Bootloader פתוח ,ויש את SE שנותנות מדריכים לפתיחתו.

שלישית ,אתה לא יכול לבוא בהצרות מפגרות וחסרות ביסוס על רמת הסמארטפוניות של האייפון , זה שאתה לא יכול להחליף את הרום שלך (גם ככה רוב האנשים עושים את זה בגלל שהרום הנוכחי של החברה הוא זבל או כי הם לא טורחים לעדכן את המכשיר שלך יותר ) או כי אתה לא יכול להחליף את הלאנצ'ר ולשים עוד וידג'ט ,או בכלל להתקין את האפלקציה הפיראטית שהורדה בלי לפרוץ את המכשיר ,לא הופך את האייפון ללא סמארטפון .

ועם כבר האייפון הציב רף גבוהה מאוד בכול פעם שהוא יצא,ועם תשים לב המכשירים היחידים שבאמת אפשר להגיד שטובים יותר מהאייפון 4 הם הSensation והGalaxy S II ותראה מתי הם יצאו (ואם לא בא לך לבדוק אז לקח להם 9 חודשים להוציא לשוק מכשירים שבאמת יתעלו על האייפון 4 -לפחות בעניין החומרתי )

פורסם

חבל רק שאתה מתעלם מנקודה מאוד מסויימת ,מה אתה חושב שRoot עושה ? , Jailbreak באייפון הוא בסך הכול מילה מנופחת לRoot ,פותח את החסימה של מערכת ההפעלה ומאפשר לך גישה להרשאות הRoot מה שמאפשר לך כמובן לעשות מה שאתה רוצה במכשיר שלך , חוץ מזה ששניהם מפרים אחריות יצרן .

ההבדל הוא שהאייפון בכל עדכון גרסה מינימלי צריך לחכות מחדש ל"פריצה" וצריך חנויות אפליקציות מיוחדות. באנדרואיד משתמשים בתוכנה מסוימת שעושה זאת וגם אם יש עדכון תוכנה פשוט מריצים את זה מחדש ולא צריך לחכות שיהיה JAILBREAK חדש.

אז אל תחשוב שבאנדרואיד המוטו של היצרניות זה קחו את המכשיר שלנו ותעשו איתו מה שאתם רוצים..מההתחלה הם חוסמות לך את הBootloader (לפעמים הצפנה חומרתית עם שבב מיוחד ,לפעמים סתם נועלים אותו עם מפתח שרק החברה יודעת) יש כאלו שעוד מוותרות על זה כמו סמסונג ועכשיו שולחים את המכשירים שלהם עם Bootloader פתוח ,ויש את SE שנותנות מדריכים לפתיחתו.

פרט לHTC ניתן לפתוח בוטלואדר של כל מכשירף וגם HTC נכנעו ומהלך החודש-שניים הקרובים ישוחררו כלים לפתיחת ה-BOOTLOADER.

שלישית ,אתה לא יכול לבוא בהצרות מפגרות וחסרות ביסוס על רמת הסמארטפוניות של האייפון , זה שאתה לא יכול להחליף את הרום שלך (גם ככה רוב האנשים עושים את זה בגלל שהרום הנוכחי של החברה הוא זבל או כי הם לא טורחים לעדכן את המכשיר שלך יותר ) או כי אתה לא יכול להחליף את הלאנצ'ר ולשים עוד וידג'ט ,או בכלל להתקין את האפלקציה הפיראטית שהורדה בלי לפרוץ את המכשיר ,לא הופך את האייפון ללא סמארטפון .

האייפון הוא סמארטפון אבל מוגבל במידת מה, אותו כנ"ל ל לגבי WP7. אני רוצה את היכולת לעשות לעשות מה שאני רוצה ומתי שאני רוצה עם הטלפון, כאילו זה מחשב, וזה האייפון לא מאפשר לי, לא בלי פריצה שלו בכל אופן (אפשר לעשות קסטומיזציה ברמה גבוהה מאוד של האנדרואיד גם בלי לפתוח אותו).

ועם כבר האייפון הציב רף גבוהה מאוד בכול פעם שהוא יצא,ועם תשים לב המכשירים היחידים שבאמת אפשר להגיד שטובים יותר מהאייפון 4 הם הSensation והGalaxy S II ותראה מתי הם יצאו (ואם לא בא לך לבדוק אז לקח להם 9 חודשים להוציא לשוק מכשירים שבאמת יתעלו על האייפון 4 -לפחות בעניין החומרתי )

ואיך אתה מגדיר יותר טוב באמת? חומרתית הנקסוס שלי לא פחות ואפילו חזק יותר מהאייפון ואין לי שום בעיית יציבות או חוסר "חלקות" בתוכנה, יש לי אפליקציות לא פחות טובות והרבה יותר יכולת קסטומיזציה - כל שלדעתי הוא לא פחות ואולי גם יותר טוב מהאייפון, וזה מבלי לזלזל באייפון שהוא מכשיר נפלא לדעתי. הגלקסי S, אגב, יצא לפני האייפון וחומרתית הוא לא פחות טוב. אפשר להתווכח על תוכנתית אבל אחרי התקנת רום בטח שאין לו חסרון לעומת האייפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים