עבור לתוכן

בקשר לכתבה "הסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון".

מה יהיה המכשיר הבא שלכם? 1,519 הצבעות

1. 1. מה יהיה המכשיר הבא שלכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בקשר לכתבה "הסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון"

זה נורא עצוב שהרבה מבעלי האנדרואיד יירצו להחליף לאייפון (במידה והמדגם המצומצם אכן מייצג אוכלוסייה שלמה) - אך צריך לקחת בחשבון שיש בשוק הרבה מכשירי אנדרואיד "נחותים" בעלי מסכים קטנים וחומרה "מסורסת" ואולי אפילו גירסא מאוד ישנה של אנדרואיד (פחות מ2.2) ולכן לא אתפלא אם הם לא נאמנים לפלאפונים הללו.

מצד שני, רוב האנשים שמבינים קצת יותר מהשאר יבחרו באנדרואיד, ולא בסתם מכשיר, אלא מכשיר ברמה של HTC DESIRE ומעלה.

עכשיו אני רוצה לראות, אחרי שכל אחד יהיה בעל הסמארטפון שהוא חושק בו, אני רוצה שיעשו בדיקת IQ לבעלי האנדרואידים החזקים (כאמור, אלא שמעל לרמה של DESIRE לפחות) ולאחר מכן בדיקת IQ לבעלי האייפונים (כמו בסקירה עם הקשר של הIQ בין משתמשי הדפדפנים השונים) ואז נראה בכמה בעלי האנדרואידים מובילים במנת המשכל (אם בכלל).

• תגובות 46
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו אני רוצה לראות, אחרי שכל אחד יהיה בעל הסמארטפון שהוא חושק בו, אני רוצה שיעשו בדיקת IQ לבעלי האנדרואידים החזקים (כאמור, אלא שמעל לרמה של DESIRE לפחות) ולאחר מכן בדיקת IQ לבעלי האייפונים (כמו בסקירה עם הקשר של הIQ בין משתמשי הדפדפנים השונים) ואז נראה בכמה בעלי האנדרואידים מובילים במנת המשכל (אם בכלל).

זה כמובן היה מתיחה העניין הזה.

בכל מקרה,אני משתמש אנדרואיד ואפילו המכשיר הבא שלי יהיה אנדרואיד.

עניין המעבר מאנדרואיד לאייפון זה לא עניין של ידע. משתמשי אנדרואיד שבוחרים לעשות את המעבר הזה פשוט מעוניינים במשהו חדש ואני יכול להבין אותם. נראה כבר כי המפתחים סחטו כל פינה אפשרית מבחינת רומים ולכן אני מקווה שגוגל תחדש משהו ב-Ice creme.

פורסם

אייפון זה מכשיר שהוא מעולה מן הקופסא, למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה וכו'... ורוצה פלאפון מתקדם אז רצוי שיקח אייפון.

מכשירים המכילים מערכת אנדרויד זה לכאלה שאוהבים גמישות במערכת ההפעלה, אוהבים לגלות דברים חדשים, להוסיף/להוריד וכו'...

לי יש Motorola Defy עם CM7 ואני מאוד מרוצה ממנו, חומרה ממוצעת, דומה בחוזקה ל-SGS (עשיתי ל-Defy אוברקלוקינג).

ואני נמשך לכל ההתעסקויות האלה, עם אייפון הייתי מהר מאוד ממצא אותו.

אפשר להשוות את זה לתחום המחשבים: אייפון זה כמו קונסולה ואנדרויד זה כמו מחשב ביתי.

פורסם
  • מחבר

אפשר להשוות את זה לתחום המחשבים: אייפון זה כמו קונסולה ואנדרויד זה כמו מחשב ביתי.

יפה אמרת, ובכל זאת, עם כמה שהאייפון מציע איכות ופשטות, הוא פשוט לא מתאים למי שרוצה אפילו קצת יותר מעבר לזה..

שלא נדבר על כך שכרגע הוא נמצא מאחורה מבחינת חומרה (מסך קטן ומעבד חלש יחסית) - ייאמר לטובתו שהוא מנצל טוב את המשאבים שלו..

פורסם

יפה אמרת, ובכל זאת, עם כמה שהאייפון מציע איכות ופשטות, הוא פשוט לא מתאים למי שרוצה אפילו קצת יותר מעבר לזה..

שלא נדבר על כך שכרגע הוא נמצא מאחורה מבחינת חומרה (מסך קטן ומעבד חלש יחסית) - ייאמר לטובתו שהוא מנצל טוב את המשאבים שלו..

אכן...

אגב, עוד הקבלה יפה: אפל סטור זה כמו בד"ץ (אפליקציות בפיקוח), ואנדרויד מרקט זה כמו הרבנות. :smile1:

פורסם

אני גם הצבעתי לאנדרואיד, אבל אני לא מסכים שאייפון הוא רק לאנשים עם IQ נמוך או עצלנים או לא מבינים שום דבר בטכנולוגיה (כמו שרבים אוהבים להגיד). סה"כ זה פלאפון מצוין- מסך מעולה, מגוון אפילקציות איכותיות (ובעיקר בקטגוריית המשחקים) שהאנדרואיד עדיין לא מתקרב- לא רק בכמות אלא גם באיכות. איכות השמע גם באייפון יותר טובה מרוב מכשירי האנדרואיד שזה גם בונוס. ההרגשה שלי היא שיש איזה גל "פופליסטי" אפשר לאמר של אנשים שפשוט מתעבים את האייפון ומביאים כל מיני תירוצים לכך (לא חדיש מספיק, יקר, "בד"ץ"), אבל בתכלס אי אפשר להתכחש ולהגיד שהאייפון בגרסתו ה-4 הוא פשוט מכשיר מצוין. הם כאילו אומרים שמי שמבין בטכנולוגיה יקנה אנרואיד ומי שטיפש, בור יקנה אייפון, אבל האמת שאני מכיר לא מעט אנשים בעלי ידע מועט מאוד בטכנולוגיה שמסתובבים עם ה-galaxy ואין להם שמץ של מושג על רבע ממה שהוא מציע.

הסיבה שאני מעדיף מכשיר אנדרואיד היא שכרגע יש למכשירים האלה חומרה יותר חדישה ואיכותית, ויש אפשרות לכוונן את המכשיר לפי הדרישות האישיות שלי (רומים שונים).

פורסם

מסכים לגמרי,אנשים לא צריכים להמציא תירוצים כדי להצדיק את הקנייה שלהם,כל אחד שונה מהאחר ולכול אחד יש דעה שונה לגבי מה טוב יותר ומה טוב פחות ,יש שידיפו Kuru בגלל התמונה שלה ,ויש שיעדיפו פלזמה יותר עדכנית מבחינת סט הפי'צרים שלה כמו 3D לדוג' , אין פה שחור ולבן ומי שאומר שכן אז הוא :

א.פאנבוי

ב.מטומטם

יש פה שתי פלטפורמות חזקות מעוד ,שלא מתאימות לכול אחד .. האייפון מכשיר מעולה , אבל לפעמים לבן אדם יש איזה דרישה שהאייפון לא נותן ולכן הוא הולך לחפש את המתרה,עם זה קוסטומזציה של הממשק/מערכת הפעלה,מסך גדול יותר ,מקלדת פיזית או סתם הקיק סטנד(המגניב) שיש בחלק מהמכשירים ,או סתם לדוג' פי'צרים כמו 3D , כול חברה מדרבנת את השנייה להיות טובה יותר (למי שלא יודע זה נקרא תחרות .. ) .

ואני חושב שאין קשר בין iQ לבין הפלטפורמה ...יש מספיק אנשים חכמים שאני מכיר שיש להם אייפון 4 ,ויש מספיק שיש להם גם Galaxy S לדוג',חלקם יודעים להשתמש במכשיר וחלקם לא ממש (אני מדבר על שניהם ) מצד שני יש מספיק פאקצות/פרחות/ערסים שאני רואה עם האייפון 4/Galaxy S שחוץ מלהכנס לAngry Birds ולשלוח SMS-ים בלי סוף לא יודעים לעשות איתו שום דבר ..

פורסם
  • מחבר

אני גם הצבעתי לאנדרואיד, אבל אני לא מסכים שאייפון הוא רק לאנשים עם IQ נמוך או עצלנים או לא מבינים שום דבר בטכנולוגיה (כמו שרבים אוהבים להגיד). סה"כ זה פלאפון מצוין- מסך מעולה, מגוון אפילקציות איכותיות (ובעיקר בקטגוריית המשחקים) שהאנדרואיד עדיין לא מתקרב- לא רק בכמות אלא גם באיכות. איכות השמע גם באייפון יותר טובה מרוב מכשירי האנדרואיד שזה גם בונוס. ההרגשה שלי היא שיש איזה גל "פופליסטי" אפשר לאמר של אנשים שפשוט מתעבים את האייפון ומביאים כל מיני תירוצים לכך (לא חדיש מספיק, יקר, "בד"ץ"), אבל בתכלס אי אפשר להתכחש ולהגיד שהאייפון בגרסתו ה-4 הוא פשוט מכשיר מצוין. הם כאילו אומרים שמי שמבין בטכנולוגיה יקנה אנרואיד ומי שטיפש, בור יקנה אייפון, אבל האמת שאני מכיר לא מעט אנשים בעלי ידע מועט מאוד בטכנולוגיה שמסתובבים עם ה-galaxy ואין להם שמץ של מושג על רבע ממה שהוא מציע.

הסיבה שאני מעדיף מכשיר אנדרואיד היא שכרגע יש למכשירים האלה חומרה יותר חדישה ואיכותית, ויש אפשרות לכוונן את המכשיר לפי הדרישות האישיות שלי (רומים שונים).

אתה צודק לחלוטין, ידעתי שמישהו בסוף יבוא ויגיד שאני משליך על כל בעלי האייפונים שהם בורים - ממש לא (או לפחות לא כ"כ), אני רק אומר, שבממוצע, רובם המוחלט, כאלה.

מסכים לגמרי,אנשים לא צריכים להמציא תירוצים כדי להצדיק את הקנייה שלהם,כל אחד שונה מהאחר ולכול אחד יש דעה שונה לגבי מה טוב יותר ומה טוב פחות ,יש שידיפו Kuru בגלל התמונה שלה ,ויש שיעדיפו פלזמה יותר עדכנית מבחינת סט הפי'צרים שלה כמו 3D לדוג' , אין פה שחור ולבן ומי שאומר שכן אז הוא :

א.פאנבוי

ב.מטומטם

יש פה שתי פלטפורמות חזקות מעוד ,שלא מתאימות לכול אחד .. האייפון מכשיר מעולה , אבל לפעמים לבן אדם יש איזה דרישה שהאייפון לא נותן ולכן הוא הולך לחפש את המתרה,עם זה קוסטומזציה של הממשק/מערכת הפעלה,מסך גדול יותר ,מקלדת פיזית או סתם הקיק סטנד(המגניב) שיש בחלק מהמכשירים ,או סתם לדוג' פי'צרים כמו 3D , כול חברה מדרבנת את השנייה להיות טובה יותר (למי שלא יודע זה נקרא תחרות .. ) .

ואני חושב שאין קשר בין iQ לבין הפלטפורמה ...יש מספיק אנשים חכמים שאני מכיר שיש להם אייפון 4 ,ויש מספיק שיש להם גם Galaxy S לדוג',חלקם יודעים להשתמש במכשיר וחלקם לא ממש (אני מדבר על שניהם ) מצד שני יש מספיק פאקצות/פרחות/ערסים שאני רואה עם האייפון 4/Galaxy S שחוץ מלהכנס לAngry Birds ולשלוח SMS-ים בלי סוף לא יודעים לעשות איתו שום דבר ..

אני מודע לכך שהרבה אנשים קיבלו מכשירים טובים כמו SGS מחברות הסלולר ואין להם מושג מהחיים שלהם על הפלאפון - לכן ציינתי "אחרי שכל אחד יהיה בעל הסמארטפון שהוא חושק בו"

פורסם

התחלתי עם N1 המשכתי לI897 ואני עכשיו עם I9100... אחרי תקופה עם האנדרואיד קשה לשקול מעבר למשהו אחר שיגביל אותך

פורסם

אתה צודק לחלוטין, ידעתי שמישהו בסוף יבוא ויגיד שאני משליך על כל בעלי האייפונים שהם בורים - ממש לא (או לפחות לא כ"כ), אני רק אומר, שבממוצע, רובם המוחלט, כאלה.

ואתה מבסס את זה על מחקר שערכת, סקר?

מהסתכלות על אנשים, אני רואה שמרבית האנשים קונים פלאפונים בשביל הפוזה, להגיד שיש להם אפילו שהם לא באמת משתמשים ביכולות של הפלאפון. לי ניכר שחברות הסלולאר בארץ פשוט דוחפות אנשים לקנות סלולארים יקרים עם חבילות גלישה יקרות כשמרבית האנשים לא זקוקים להם.

פורסם

^^^^

אתה צודק - ברוכים הבאים לעולם הקניות - עולם הצרכנות , כמו לקנות מותג - זה פשוט כיף להגיד "יש לי" - גם אם המוצר של המותג שרכשת לא טוב יותר , וגם לאו דווקא איכותי יותר - העובדה שזה מותג (וכן למי שלא יודע , אייפון זה מותג , זה אקססורי לכל דבר !!!) ואתה יכול להגיד "יש לי אייפון" וללכן איתו ביד כאילו אתה מטייל עם הכלב הגזעי שלך ורוצה שילטפו אותו.

וחברות הסלולר מצאו פיתרון , לקחת אחלה כסף מראש , לתת לך כמות דקות שיחה עד שיגדל לך סרטן אחרי חודש...וגם לזה אתה יכול להגיד "יש לי" , לא חסר אנשים שמחים שאומרים להם כמה אתם משלמים , והם גאים ואומרים "יש לי 1250+1250 + 4000 בתוך החברה ואייפון וכל זה ב200 ש"ח"

פורסם

אני לא מבינה בשביל מה עשו את הכתבה הזו!

כדי להזהיר?

כדי לפגוע במכירות?

מה הקטע?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבינה בשביל מה עשו את הכתבה הזו!

כדי להזהיר?

כדי לפגוע במכירות?

מה הקטע?

"יא מפגר!!! זה הכל בגלל הכלכלה!!!"

פורסם

אני בת.

רושמים מפגרת.

זה לא כזה קשה לקרוא את הניק של הפרופיל שלי..

אולי לטיפשים זה כן קשה..

פורסם
  • מחבר

אני בת.

רושמים מפגרת.

זה לא כזה קשה לקרוא את הניק של הפרופיל שלי..

אולי לטיפשים זה כן קשה..

אבל זה ציטוט חחח אני לא קורא לך מפגרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים