עבור לתוכן

קירור של SPIRE

Featured Replies

פורסם

מעבד אתלון XP 2500

לוח גיגה בייט

GA-7N400-L1

בפורום של המפרטים, כמעט בכולם ממליצים על מאוורר זול של SPIRE מדגם FRIDGEROCK שעולה 50 ש"ח.

כאשר הזמנתי מ PCH, נאמר כי המאוורר לא מספיק טוב. שאלתי עם ה WHISPERROCK 4 יותר טוב ונאמר שכן.

כמו שציינתי, הטמפ' מאוד גבוהה - 65 מעלות והורדתי את ה BUS ל 133 במקום 166 כדי שלא יהיה יותר גבוה !

כעת, ממליצים לי ב PCH להחליף (הם ממש בסדר, מוכנים לקבל חזרה את ה SPIRE) למשהוא יותר רציני:

AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD

Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level

שמחירו 181 שח.

האם לא מדובר על OVERKILL ??

מצאתי כתבות באינטרנט שמדברים שה SPIRE מוריד לסביבות 40-45 מעלות !

וכן, התקנתי אותו נכון, ויש משחה טרמית (זה בא BUILT IN)

מה דעתכם ?

פורסם

יש לך על הSPIRE כזה דבר כתום - ורוד כזה נכון , תקלף אותו ואז שים מחדש את המשחה.... זה נקרא פאד טרמי.... זה פשוט דבר לא טוב זה מעלה לך את המעלות באיזה 4-5מעלות , יכול להיות שזה יפתור את הבעיה... דבר ראשון שתעשה זה זה...

פורסם
  • מחבר

ה WIPERROCK 4 לא מגיע עם פד, אלא עם מישחה מרוחה כבר.

כבר ניסיתי - הוצאתי את המאוורר סיבבתי 180 מעלות כך ששכבה חדשה תגע בליבה אך ללא שינוי בתוצאות.

חיפוש בגוגל על הבורד של גיגה בייט הראה כי התופעה של טמפ גבוהה על הבורד הזה ידועה בגלל השיטה של מדידת החום.

קניתי כבר משחה של coolermater בכדי לנסות להוריד את המשחה ה"גנרית" ולשים אחרת, אך נראה לי שזה לא יעיל.. הורדה של כמה מעלות עדיין לא תביא אותי לנחלה !

האם יש משהוא עם הבורד של גיגהבייט ועם SPIRE פשוט שיש לו תוצאות טובות של טמפ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים