עבור לתוכן

מה פשר המשפט שמופיע בכוכבית בלוח אם אסוס P8H67-M LX B3

Featured Replies

פורסם

בלוח אם P8H67-M LX B3 של אסוס כתוב שם באודיו שהוא תומך ב8 ערוצים. ובכוכבית שם נכתב :

*1: Use the chassis with HD audio module in front panel to support 8-Channel audio output.

מה פשר הכתוב. (לא להסביר לי את האנגלית... ;) )?

תודה מראש לכל המומחים

פורסם

[glow=red,2,300]לא בטוח,[/glow] אבל ה 8 ערוצים תומכים רק בפאנל הקדמי

יש פאנל קדמי?

פורסם

יש כיום שני סוגים של תקן בקר (ומפענח) אודיו.

הראשון הוא AC97 (הישן יותר) והשני הוא HD Audio (החדש יותר).

מה שכתוב לך במפרט הלוח הוא שאתה צריך לוח שסוג החיבור לפאנל הקדמי שלו הוא מסוג HD Audio כדי שתהיה תמיכה בשמונה ערוצים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר About Blank.

אך אני עדיין לא יודע מה זה "פאנל קדמי"? ולכן לא הבנתי מה בדיוק אני צריך... ??? .

פורסם

רוב המארזים היום, אפילו הג'נריים, מכילים היום חיבורים בחלקו הקדמי של המארז. החיבורים הנפוצים הם USB 2.0 (בדרך כלל שני חיבורים) ולפעמים גם חיבור למיקרופון ורמקולים/אוזניות ובמארזים היותר יקרים לפעמים גם Firewire, eSATA וכו'.

את הפאנל הזה מחברים בכבל אל החיבור המתאים בלוח האם, במקרה הזה Front Audio Header.

המשפט ששאלת לגביו רלוונטי רק אם אתה מתכוון להשתמש בכלל בפאנל הקדמי. אם אתה מתכוון לחבר את התקני השמע לחיבורי הלוח שבחלקו האחורי של המארז הרי שאין לזה משמעות עבורך.

פורסם
  • מחבר

אם כך, מתעוררת לי שאלה אחרת:

האם אפשר לחבר גם רמקולים מאחור וגם אפשרות לאודיו מקדימה (אוזניות)? או שאין אפשרות כזו וזה או מקדימה או מאחורה?

כמובן שהכוונה במארז שיש לו יציאה קדמית.

פורסם

זה מאוד תלוי במנהל ההתקן של שבב האודי. יש כאלה שמאפשרים זאת (ניתוב השמע במקביל גם ליציאות הקדמיות וגם לאחוריות) ויש כאלה שלא. לרוב זה אפשרי, אך בדרך כלל זאת לא הגדרת ברירת המחדל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הסבלנות ועל התשובות המפורטות. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים