עבור לתוכן

מחפש נגן מוזיקה עם איכות סאונד כמה שיותר טובה

Featured Replies

פורסם

דרישה לתמיכה בflac קודם כל חשוב לי שהסאונד יהיה ממש טוב שמעתי iauido s9 הסאונד שלו היה מדהים מחפש משו ברמה הזאתי אבל שיהיה קטן מאוד חשבתי ללכת על u3 או משו בסגנון i9? אבל הi9 קצת גדול מידי

אין חשיבות למחיר

פורסם

הנגנים של אייאודיו כמו ששמעת מציעים היום את האיכות הכי טובה כנראה. הייתי ממליץ לך להתרשם מביקורות באתר anythingbutipod.com

אוזניות טובות אני מאמין שכבר יש לך...

פורסם
  • מחבר

אני מחפש משו לחדר כושר ככה שהוא יהיה קטן ראיתי את כל הנגנים הקטנים האלה שלהם שהם ללא מסך איך הu3?

פורסם

אני מחפש משו לחדר כושר ככה שהוא יהיה קטן ראיתי את כל הנגנים הקטנים האלה שלהם שהם ללא מסך איך הu3?

קח את ה SANSA CLIP PLUS, קטן, זול עם איכות שמע טובה. מעולה לחדר כושר.

פורסם

SANSA CLIP +, לפי מה שבדקתי, יכול לנגן FLAC (צריך לבדוק איזה גרסה). נמכר בסביבות ה - 135 שזה ממש זול. (גירסת ה - 2GB, אבל יש לו חריץ לכרטיס מיקרו SD. (עד 16 GB).

לא מכיר אותו באופן אישי אבל הוא נראה מאד נחמד כנגן איכותי לריצה וכושר וכו'..

http://www.head-fi.org/forum/thread/378277/does-sansa-clip-play-flac-files

פורסם

יש לי קליפ+, נגן מעולה והאיכות סאונד הפתיעה אותי לטובה, אבל אני לא בטוח שהייתי ממליץ עליו למישהו שאיכות סאונד היא הדבר הכי חשוב בשבילו, זכור לי שפעם השוותי אותי לD2 המיתולוגי והיה יתרון קטן לטובת הD2 (כמובן שההשוואה היתה עם אוזניות איכותיות, דרך הAKG 518 שלי היה קשה יותר לשים לב להבדל).

DUDEnamE, בקיצור, אם אתה מוכן להתפשר קצת על האיכות לטובת נוחות הקליפ יהיה פשוט מושלם. רק קח בחשבון שהסוללה שלו מחזיקה בסביבות ה20 שעות וFLAC מקצר את חיי הסוללה, לעומת C2/D2 של אייאודיו עם הסוללות המפלצתיות שמחזיקות 50 שעות בשימוש רגיל וגם אחרי קיצור בזמן סוללה לא באמת תתקע איתם.

פורסם

אם אתה מצליח למצוא באיזו חנות COWON I7 תיקח! קטן נוח זכרון גדול 60 שעות סוללה ואיכות פצצתית.. גם המגבר הפנימי שלו דיי חזק למרות שהמגבר של ה D2 למיטב ידיעתי מעט חזק יותר.. לא קריטי

פורסם
  • מחבר

יש לי קליפ אני לא כלכך מרוצה מהסאונד שלו נבדוק את הi7

אני לא מוצא לצערי i7 =/ יש רעיון אחר? שהוא זמין? דא ההבדל בין המחירים בארץ למחירים בebay לא כאלה גבוהים הבדל של 100-50 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים