עבור לתוכן

רכב ראשון עם תקציב בהתאם

Featured Replies

פורסם

רכב ישן מתקנים לבד.

כל מי שביצע עבודת מודינג רצינית למחשב יכול לבצע 90 אחוז מהתיקונים השוטפים בכל רכב.

YOUTUBE IT

פורסם

ביוטיוב מראים איך מקמבנים ליפט?

פורסם

עזוב שטויות, תקנה ג'סטי הכי טוב. :xyxthumbs:

פורסם

רכב ישן מתקנים לבד.

כל מי שביצע עבודת מודינג רצינית למחשב יכול לבצע 90 אחוז מהתיקונים השוטפים בכל רכב.

YOUTUBE IT

ואל תשכח כלים באלפי שקלים .. וידע שלא נמדד במחיר. (שאתה לא הורס משהו בדרך)

אחרי הכל מקסימום תשבית את האוטו ואמא תקפיץ אותך לבית ספר, נכון?

פורסם

מי שחושב שיכול לתקן לבד רכב אחרי שהוא רואה סרטונים ביוטוב שלא יתפלא אחרי זה שבאמצע הנסיעה הרדיאטור יתפוצץ לו. יש דברים קטנים שניתן לעשות לבד, כמו החלפת פילטר אוויר, פילטר מזגן, החלפת שמן/מים, או בחלק מהרכבים ניקוי בית מצערת וכו'.

אבל דברים שדורשים פירוק של המנוע/גיר/קלאץ'/מערכת פליטה/מערכות חשמליות? בחלום השביעי.

רכב אמין שנראה טוב וחסכוני בדלק ב 12-15K יש לך רנו קליאו B ופיאט פונטו ספייס. שתיהן סופר מיני, ממנוע 1600 ומשפחתיות למיניהן אתה יכול לשכוח עם הדרישות האלו. בנוסף, מדובר על הדגמים הידניים בלבד (רנו ישנה אוטומטית זה בור ללא תחתית)

יש גם סוזוקי בלנו שסבירה בחיסכון וטובה באמינות אבל נראית זוועה, סיריון ישנות שגם נראות סביר, גם אמינות וגם חסכוניות, אבל הנסיעה בהן רחוקה מלהיות נוחה.

תצטרך להתפשר על משהו.

נ.ב- לא לשכוח להכין גם 2000 שקל+ לישור קו, כסף לביטוח, ולוודא שיש לך הכנסה כלשהי שתוכל גם לתחזק את הרכב.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמראה יהיה בעדיפות עליונה, גם אם אני אצטרך לדחוף אותה מאחורה במקום לנסוע.

אתם לא חושבים שאתם מגזימים טיפה? לחבר של אבא שלי יש סובארו לאונה שהוא נוסע עליה די הרבה ובפעם האחורנה שאני זוכר שהוא לקח אותה למוסך לתיקונים הייתה להחליף מצבר לפני שנתיים בערך, כמובן שזה אוטו מאוד שמור אבל גם אם אני אצטרך לקחת את האוטו שלי למוסך כל חצי שנה זה יהיה בסדר מבחינתי

פורסם

תחשוב שניה בצורה הגיונית, רכב נמצא 15 שנה על הכביש,

ועוד עם הטיפול החסכני של הישראלים, אם לא תבדוק טוב טוב את הרכב לפני שאתה קונה

אתה תבלה הרבה יותר מפעם בחצי שנה במוסך.

וטיפולים\תיקונים לרכב, אפילו לגרוטאה ב10K יכולים בכיף לעלות מאות ואלפים שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים