עבור לתוכן

רכב ראשון עם תקציב בהתאם

Featured Replies

פורסם

לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים.

התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי).

אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D )

למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?

פורסם

מוקדם מדי, נכון ששום דבר לא ישתנה בכמה חודשים האלה

אבל בדרך כלל מכוניות במצב טוב נמכרות מאד מהר (מניסיון)

לעומת מכוניות גמורות שנתקעות חודשים בלוחות מכירה.

ועוד מילה בנושא, מכוניות במחירים האלה מהשנים שאתה מדבר

יש משמעות מאד נמוכה לדגם והחברה, הדגש המשמעותי הוא על המצב המסויים

של המכונית שעומדת מולך.

אפשר ליפול על הונדה (אמינה) שמישהו קרע לה את הצורה,

ומנגד, רנו (קצת פחות אמינה) אבל שהיתה בידיים טובות ודאגו לה.

פורסם
  • מחבר

מכונית אחת נמכרת מכונית אחרת מוצעת למכירה, בכל מקרה אני מאמין שזה יהיה אפשרי למצוא כזאת.

אז בכללי המכונית לא זוללת יותר מידי דלק נכון?

פורסם

אני יכול להגיד לך שיש לחבר שלי הונדה מהסוג הנ'ל http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1768717ae2ad31ac252bd17c8f2ed133060&Expensive=&Pic=1

קנה אחת ידנית עם ריפודי עור מאיזה עורך דין ב18K,במצב מדהים ועשתה 170,השקיע רק בבקליות מאחורה ומגנזיום,וואלה רכב קטלני רצח.

הבעיה שלמצוא הונדה שמורה זה קשה מאוד...כל הצעירים מחפשים רכב כזה וכולם קורעים אותו ואחרי זה מוכרים.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד לך שיש לחבר שלי הונדה מהסוג הנ'ל http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1768717ae2ad31ac252bd17c8f2ed133060&Expensive=&Pic=1

קנה אחת ידנית עם ריפודי עור מאיזה עורך דין ב18K,במצב מדהים ועשתה 170,השקיע רק בבקליות מאחורה ומגנזיום,וואלה רכב קטלני רצח.

הבעיה שלמצוא הונדה שמורה זה קשה מאוד...כל הצעירים מחפשים רכב כזה וכולם קורעים אותו ואחרי זה מוכרים.

אני בדיוק חשבתי שזה יכול להיות בעייתי, אבל מצד שני לאיזה רכ ספורטיבי שנראה טוב לא תהיה בעיה כזאת ?

אגב שאלה קצת שובינסטית אבל בכל זאת - איך נשים שומרות על הרכב?

כי פשוט יצא לי לראות כמה מודעות של רכבים שננהגו ע"י נשים ואני לא בטוח לגבי כאלה מקרים.

אני משער שהעדיפות העליונה היא לקנות מגברים מעל גיל30~40, אחרי זה נשים, ואחרי זה ערסים שקורעים את הרכב ?

פורסם

אולי קצת גזעני אבל רוסים יודעים לשמור על הרכב.

פורסם

הכי טוב לראות את האוטו בעיניים ולקחת אוטו למכון בדיקה.

אתה לא מצפה למצוא הונדה האצ'בק מרוסייה בת 70, נכון?

את הרכבים האלה בהחלט קשה למצוא במצב טוב, צעירים בד"כ נוהגים עליהם ולא בדיוק בשיא האכפתיות ובד"כ אין להם כסף לתחזק אותם כמו

שצריך. לדעתי רכב כזה יעלה לך הרבה בטיפולים וכאב ראש. כל עוד יש לך תקציב נמוך הייתי ממליץ לך לחפש רכב אמין.

פורסם
  • מחבר

אני רוסי וזה די מחמיא =]

GIL28

הרכבים האמינים האלה שאתה מדבר אליהם הם לא נראים במקרה כמו ערמת גרוטאות מרובעת עם גלגלים מחוברים כמו דייטסו שרייד למשל? כי לנסוע עם שק על הראש לא בדיוק חלק מהתוכנית שלי :silly:

יש אולי איזה רכב שאתם יכולים להמליץ לי עליו כאפשרות משנית ושהוא לא נראה זוועה? רצוי מאוד חמש דלתות

פורסם

אפשר לקנות גם מאזדה לאנטיס במחיר הזה וטויוטה קורולה

רכבים אמינים שיש מהן בשפע חפש אחת שמורה

חיסכון בדלק לא תקבל פה

פורסם

נכון. הכי חשוב. ברקסים וצמיגים איכותיים זה לחנונים.

פורסם
  • מחבר

קורולה ולאנטיס זה לא בדיוק הטעם שלי...

חשבתי יותר בכיוון גולףף או 206 שנראים די בסדר ולפי מה שידוע לי הם די אייכותים.

ולמה אני לא אוכל למצוא חיסכון בדלק? כן זה רכבים ישנים שרוב הסיכויים שהם לא מכווננים טוב אבל דברים כאלה אפשר לתקן

פורסם

206 אני לא חושב שיש בתקציב הזה, מה גם שבשנים האלה יש להם בעיות בגיר.

גולף אולי מאד ישנה, אולי פולו.

חסכון בדלק לא תמצא כי קורולה והלאטיס פשוט לא חסכוניות.

אם תכוון בכללי ל 1600 סמ"ק לא בטוח שתגיע למשהו חסכוני.

פורסם

רכב אמין , שנראה טוב ועם חיסכון בדלק בתקציב של 12000-15000

אני חושב שאתה צריך להתחיל להגדיר סדרי עדיפויות

פורסם

יש גם סוזוקי בלאנו

בכל מקרה מה שהכי חשוב בשנים האלה זה הרכב במצב טוב

אם לא אתה נכנס לבור של תיקונים

פורסם

ברכב ישן תמיד נכנסים לבור של תיקונים. ההבדל הוא בעומק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים