פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים טוב אז לקחתי 4 לוחות אם קראתי אותם ואין בנייהם הבדל!! חוץ מזה שיש בשתיים אוןבורד ובשתיים אין חוץ מזה כלום אז למה בכל זאת אחד יותר יקר מהשני???מה ההבדלים בנייהם?http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3855,3853,3852,3850תודה לעוזרים.
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.והשאלה שלך ממש לא ברורה. הבדלים במחיר יש מכל מיני סיבות. אתה צריך לבחור לוח לפי הדרישות שלך ממנו. אם מצאת לוח-אם שעונה על כל הדרישות שלך, קנה את הזול ביותר או פשוט את זה שהכי מצא חן בעיניך מכל סיבה אחרת אם אין מגבלת תקציב.שנית, ואולי הכי חשוב, אם אתה שואל על לוחות, תציין את הדגמים אף אחד פה לא קורא מחשבות.ולסיום, אני כבר אומר מראש שלשאול באופן כמעט אקראי על לוחות זאת לא הדרך הנכונה. אם אתה מבקש המלצה על לוח אז תציין מהן הדרישות שלך ממנו ומהו התקציב. אם אתה מתלבט בין שני לוחות או יותר תכתוב מהם הדגמים ולגבי איזה נקודות אתה מתלבט.
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים מחבר חוץ משלשתיים מהם יש כ.מסך מובנה ולשתיים אין לא הבנתי אילו עוד הבדלים יש ואם אתה תוכל לתת תגובה יותר חכמה ונורמאלית מזו שנתת ולהסביר לי מהם ההבדלים כי אם אני שואל אתכם זה אומר שאני לא הבנתי אז תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים מחבר וואי יש לי תקציב לכל אחד ואחד מהם ובחרתי אותם ככה כי אני רוצה אותם ולא קשור לדרישות אני שואל רק מה ההבדלים בנייהם!!
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים תסתכל בטבלהמספר כניסות USBמספר\סוגי כניסות SATAמספר\סוגי כניסות PCI\E לכרטיסי הרחבהיציאות שונות לכרטיס מסךיכולות OC וקירור שונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.