עבור לתוכן

מתלבט בין כמה לוחות אם ולא יודע מה ההבדל.

Featured Replies

פורסם

טוב אז לקחתי 4 לוחות אם קראתי אותם ואין בנייהם הבדל!! חוץ מזה שיש בשתיים אוןבורד ובשתיים אין חוץ מזה כלום אז למה בכל זאת אחד יותר יקר מהשני???

מה ההבדלים בנייהם?

http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3855,3853,3852,3850

תודה לעוזרים.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

והשאלה שלך ממש לא ברורה. הבדלים במחיר יש מכל מיני סיבות. אתה צריך לבחור לוח לפי הדרישות שלך ממנו. אם מצאת לוח-אם שעונה על כל הדרישות שלך, קנה את הזול ביותר או פשוט את זה שהכי מצא חן בעיניך מכל סיבה אחרת אם אין מגבלת תקציב.

שנית, ואולי הכי חשוב, אם אתה שואל על לוחות, תציין את הדגמים אף אחד פה לא קורא מחשבות.

ולסיום, אני כבר אומר מראש שלשאול באופן כמעט אקראי על לוחות זאת לא הדרך הנכונה. אם אתה מבקש המלצה על לוח אז תציין מהן הדרישות שלך ממנו ומהו התקציב. אם אתה מתלבט בין שני לוחות או יותר תכתוב מהם הדגמים ולגבי איזה נקודות אתה מתלבט.

פורסם
  • מחבר

אני ממש מצטער שכחתי להביא לינק לדף שרציתי שתראו.

ערכתי והוספתי.

פורסם

אם תקרא יותר טוב בלינק שנתת תראה שקיימים הבדלים

פורסם
  • מחבר

חוץ משלשתיים מהם יש כ.מסך מובנה ולשתיים אין לא הבנתי אילו עוד הבדלים יש ואם אתה תוכל לתת תגובה יותר חכמה ונורמאלית מזו שנתת ולהסביר לי מהם ההבדלים כי אם אני שואל אתכם זה אומר שאני לא הבנתי אז תודה.

פורסם

שוב,

1. למה דווקא הלוחות הללו?

2. מהן הדרישות שלך מלוח האם?

3. מהו התקציב?

פורסם
  • מחבר

וואי יש לי תקציב לכל אחד ואחד מהם ובחרתי אותם ככה כי אני רוצה אותם ולא קשור לדרישות אני שואל רק מה ההבדלים בנייהם!!

פורסם

תסתכל בטבלה

מספר כניסות USB

מספר\סוגי כניסות SATA

מספר\סוגי כניסות PCI\E לכרטיסי הרחבה

יציאות שונות לכרטיס מסך

יכולות OC וקירור שונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים