עבור לתוכן

בעיית DISPLAY עם GTX260

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בעיה מוזרה במיוחד -

הGTX260 שלי נוטה לא להציג את הוינדוס מהרגע שהוא נטען, אם יש דרייבר רלוונטי במערכת. למשל, בSAFE MODE, זה כן מציג את המסך.

לעיתים התצוגה נטענת טוב, לעיתים זה מה שקורה - ממש לשחק רולטה.

יש לציין שזו בעיית תצוגה בלבד - הוינדוס נטען באופן תקין, שומעים את הסאונד, ואפילו המסנג'ר מתחבר אוטומטית.

אני נאבק בבעיה הזו המון זמן, אבל נשבר לי לשבת שעה על איתחולים כל פעם שאני צריך לאתחל...

האם למישהו יש מושג איך לפתור את זה?

תודה,

Zephyer

פורסם

יכול להיות שיש בעיה בכרטיס המסך, ניסית אולי לחבר את הכבל של המסך לכרטיס המסך של הלוח אם ולראות אם הוא עובד תקין?

אם תחבר אותו והוא יעבוד, סימן שיש בעיה בכרטיס המסך, אם גם שם הוא לא יעבוד, אז סביר להניח שמשהו במסך לא תקין.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס כנראה עובד, כי לפעמים הוינדוס נטען כמו שצריך. ובכלל, כשאין דרייבר, למשל בסייף מוד, הוא תמיד מציג את הDISPLAY. זה באג חריג שקראתי עליו לא מעט, אבל אני לא מוצא לו פתרון.

פורסם

איזה דרייבר של כרטיס מסך מותקן לך? בפורום של NVIDIA יש שרשורים על בעיות עם הדרייברים האחרונים. תנסה לחזור כמה דרייברים אחורה ותראה אם זו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר גרסאות שונות.. אותה בעיה. יכול להיות שמשהו בכרטיס הלך? זה לא מסתדר לי עם ההיגיון, הרי פעם בכמה זמן זה כן עובד ואז אני מריץ משחקים על הגדרות מקסימליות ואין שום בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים