עבור לתוכן

חושד שהרכטיס מסך מתחמם יתר על המידה

Featured Replies

פורסם

שלום

בדקתי את המערכת והיא תקינה .אך לאחר מ"ס דקות שאני עובד ברשת בריבוי אתרים המסך פשוט קופא ולא מגיב .

איך אפשר לבדוק את תקינות כרטיס המסך בתוכנה שאוכל להבין אותה ברמת משתמש רגיל ולא מומחה

אשמח לעזרתכם תודה

פורסם

האמת גם לי יש בעיה אם הכרטיס מסך שהוא מתחמם.

בכול מקרה יכול להיות שזה לא הכרטיס מסך תנסה לעשות ניקוי וירוסים וניקוי COOKIS ואם אתה חושד שזה הכרטיס מסך אם יש לך כרטיס מסך של ATI את יכול לבדוק דרך התוכנה של הכרטיס את הטמפרטורה של הכרטיס אבל לא משנה מה אל תגע בהגדרות של המאוורר אני למדתי את זה בדרך הקשה.

פורסם
  • מחבר

כל המחשב נבדק ונסרק לגילוי מזיקים זה לא הבעיה

אני משוכנע שמדובר בכרטיס מסך שמתחמם וזה של גי' פורס אן ווידייה

פורסם

שתי אפשרויות, תתקין תוכנה שמנטרת את טמפרטורת כרטיס המסך (כמו למשל EVEREST) ותראה מה הטמפרטורה. אפשרות שניה, פתח את המארז, כוון מאוורר לכיוון כרטיס המסך ותראה אם הבעיה עדיין קוראת.

פורסם

בדוק את האפשרות של הוספת מאוורר על הדופן

פורסם
  • מחבר

בזמן שאני מדבר איתכם אני שוב פעם נתקל בבעיה של קפיאת המחשב

אני מעלה תמונה ואולי תוכלו לומר מה אפשר להבין לפענח,או להצביע על הבעיה

תודה

131235618389.th.jpg

פורסם

אהההה, אין פה טמפרטורה של של כרטסי המסך שלך, רואים טמפרטורה של לוח האם ודיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תוכל להדריך אותי בתוכנה איך אני בודק את טמ' של הכרטיס ואולי צריך תוכנה אחרת

תודה

פורסם

אתה בטוח שהדרייבר שלו מותקן ?

פורסם
  • מחבר

כן כן בוודאי המחשב עובד כבר שנתיים .פשוט משהו מקשה על המחשב ולדעתי זה החום במחשב 2 מאווררים גדולים לצערי הכרטיס מסך ללא מאוור עליו אלא הוא נסמך על קירור המאוורררים של המחשב דגם הכרטיס הוא

NVIDIA GeForce 9400 GT

האמת שאני אובד עצות מה לעשות ואני לא משוכנע שזה הכרטיס אלא רק חושד שהוא בוגד בי :kopfpatsch:

פורסם

תוריד תוכנה שנקראת HWMonitor. שם אתה אמור לראות את טמפרטורת כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אולי מהתמונות הנ"ל אפשר לקבל יותר מידע

אשמח לקבל הסבר אולי בכלל מדובר במעבד

131235941818.th.jpg

פורסם

כמו שזה נראה, כרטיס המסך (GPU - הליבה הגראפית שעל הכרטיס), לוח האם (MotherBoard) ואחת מליבות המעבד שלך - בוערים.

קשה לי להאמין לזה, במיוחד אחרי שראיתי גם את הבדיקה הקודמת.

פורסם
  • מחבר

אז מה עושים לדעתך במצב כזה אני לא רוצה להתחיל להשתגע ולהחליף את כל החלקים המחשב יחסית חדש בן 2 אולי להוסיף עד מאוור בדופן המארז אולי זה יעזור .בכל מקרה אני משוכנע שמי מכם כבר נתקל בתופע הזו מתהישהוא אשמח לקבל תבונות

תודה

פורסם

אני לא מבין למה אתם נעולים שהבעייה היא בכ.מסך אז נכון שהוא מתחמם ויכול להיות באמת שזו הסיבה ואבל הסיבה יכולה להיות גם זכרון RAM , תקראו מה שהוא כתב!, הוא עובד בריבוי חלונות !.

כמה זכרון יש לך " תן בבקשה תמונה של "TASK MANAGER" בטאב של preformance

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים