עבור לתוכן

intel prescott האם כדאי לחכות ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים !

עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות...

השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ?

אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים.

בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ?

תודה

דוד .

פורסם

לא!

אל תחכה, אני מתערב איתך שרק בעוד כמעט שנה זה יתחיל להכנס לאנשים אל המחשב.

קנה מה שטוב עכשיו, אם תחכה זה לא יגמר, אתה תמשיך לחכות עוד ועוד כי כל פעם יוצאים דברים חדשים.

פורסם

לא!

אל תחכה, אני מתערב איתך שרק בעוד כמעט שנה זה יתחיל להכנס לאנשים אל המחשב.

קנה מה שטוב עכשיו, אם תחכה זה לא יגמר, אתה תמשיך לחכות עוד ועוד כי כל פעם יוצאים דברים חדשים.

שיחכה קצת מה יקרה אף אחד לא מת אם חכה חודשיים לראות מה קורה איתם . המחירים שלו יחסית זולים מאוד

פורסם

המחירים לא יהיו ממש זולים, תאמין לי, והוא גם לא ייצא בעוד חודשיים, אני משאר שהוא ייצא רק בעוד חצי שנה לפחות ועם מחיר מופקע!

לא רק זה, תמיד לוקח לפחות חודש עד שמוצרים חדשים מגיעים לארצנו ואז זה בכלל יותר יקר, קנה מה שטוב עכשיו! אל תחכה, זה יתעקב ויתעקב כל הזמן, ואז ייצא משהו חדש ואז תחכה לו וככה אין לזה סוף, תאמין לי קנה עכשיו, תהנה ממנו עכשיו ותשדרג בעוד שנה שנתיים למשהו חדש.

פורסם

בכלל אז מחשב יש לך שאתה שואל ???

פורסם

בכלל אז מחשב יש לך שאתה שואל ???

(סתכל במפרט שלו)

בתחלס יש לו אחלה כרטיס מסך אבל הוא לא מנצל רבע ממנו עם כזאת מערכת

פורסם

CyberGod היית צריך להחליף לפני כמה חודשדים כבר אם מפרט כמו שלך

פורסם

לדעתי תקח את המחיר הנקוב שם (בטח מדבר על מכירה בכמויות של 1000 או משהו בסגנון, כמו בדר"כ בפרסומים כאלה) ותוסיף איזה 20-30 אחוז (מכירה של יחידה בודדת, מיסים וכו') וזה יהיה דומה למחיר התחלתי פה בארץ בחישוב גס, לדגם 2.8 יעלה כ 1200 פחות או יותר המחיר של ה 2.8 כיום, לכן לדעתי כן שווה לחכות..

ליתר דיוק, גם לראות שהלוח שתקנה יתמוך בפריסקוט (אמנם אותו מחבר, אבל לך תדע איזה "ג'וק" הם יכולים לתקוע שיהווה חוסר תאימות ללוחות מסויימים).

השאלה גם עם שווה לך לחכות ~4 חודש (כולל הגעה לארץ ? ~) למחשב חדש.. באם התשובה שלילית, תקנה עכשיו 2.6 ואל תחכה.

just me two cents..

פורסם

לדעתי תקח את המחיר הנקוב שם (בטח מדבר על מכירה בכמויות של 1000 או משהו בסגנון, כמו בדר"כ בפרסומים כאלה) ותוסיף איזה 20-30 אחוז (מכירה של יחידה בודדת, מיסים וכו') וזה יהיה דומה למחיר התחלתי פה בארץ בחישוב גס, לדגם 2.8 יעלה כ 1200 פחות או יותר המחיר של ה 2.8 כיום, לכן לדעתי כן שווה לחכות..

ליתר דיוק, גם לראות שהלוח שתקנה יתמוך בפריסקוט (אמנם אותו מחבר, אבל לך תדע איזה "ג'וק" הם יכולים לתקוע שיהווה חוסר תאימות ללוחות מסויימים).

השאלה גם עם שווה לך לחכות ~4 חודש (כולל הגעה לארץ ? ~) למחשב חדש.. באם התשובה שלילית, תקנה עכשיו 2.6 ואל תחכה.

just me two cents..

2 הבהרות: 1 יש פה מפעל יצור של אינטל המסוגל ליצר את המעבדים האלה גם אם הוא לא מייצר אותן יקח רק שבוע עד שבועיים להגיע לכאן (בכמויות מסחריות זה בחיים לא משתלם ליבא 1 ) 2 סביר להניח שזה יהיה באותו מחיר שיופיע פה עקב שבקניה כמותית יש הנחת כמות וסביר להניח שההובלה ו 18% מס קניה שיש על כול המוצרים (יחידות מחשב אין מיסים בכלל חוץ מהמס הכללי)

נ.ב המחיר שרשום כאן הוא ליח' 1 לפני הנחות ומיסים והובלות

פורסם

2 הבהרות: 1 יש פה מפעל יצור של אינטל המסוגל ליצר את המעבדים האלה גם אם הוא לא מייצר אותן יקח רק שבוע עד שבועיים להגיע לכאן (בכמויות מסחריות זה בחיים לא משתלם ליבא

צודק ב100אחוז

ובשנתיים הקרובות יבנה עוד מפעל בארץ יותר גדול ממה שיש היום שיוכל ליצר הרבה יותר

אינטל מתכננים להכנס לשוק חזק מאד

המפעל החדש כיום בתכנונים...

לפי דעתי צריך לחכות כי בשביל חודשיים שלוש או אפילו יותר אפשר לחקות לא נמות מזה

אני מחכה לפרסקוט כבר שנה בערך +-

זה בכלל היה אמור לצאת לפני 4חודשים ותראה לאן דחו את זה

אני עדיין עם P3 550 וסוחב...

תחכה אחי באמת אני חושב שכדאי זה גם ישתלם לך מבחינת ביצועים... (אגב בגלל הציפיה הרבה ההורים שלי ואני מתכננים על ה3.4 אז זה בהחלט משתלם בשבילי להקפיץ אותו לאיזור ה 3800 - 4000 עם קירור חזק)

פורסם
  • מחבר

טוב , אני לא למה עברה לי המחשבה על לחכות ,הרי אני יודע בדיוק כמוכם כמה זמן זה באמת יקח לזה להגיע...

בכל אופן אני הולך לקנות בזמן הקרוב , אני רק לא סגור לגמרי איפה אני קונה ומה , אני עדיין מתלבט אם לקחת את ה3.0GHZ או את ה2.8.

אגב למי שאמר שאני הייתי צריך להחליף את המחשב שלי "כבר לפני כמה חודשים..." , אני הייתי צריף להחליף אותו כבר לפני כמה שנים .

תנסה אתה לגייס סכום של 3000-4000ש"ח בשביל מחשב כשאתה חייל בסדיר שמרוויח 352ש"ח בחודש.

דבר אחד שאני ממש לא סגור עליו , המארז , לכאורה החלק הכי לא חשוב במחשב , אבל יש לו חשיבות גדולה משחושבים.

אז מה אתם אומרים ?

יש לכם המלצות שונות מהcompucase , בנתיים זה היה הכיוון שלי אבל אני רוצה משהו קצת פחות משעמם , אולי אם איזה חלון חמוד או משהו .

תודה !

דוד

פורסם

טוב , אני לא למה עברה לי המחשבה על לחכות ,הרי אני יודע בדיוק כמוכם כמה זמן זה באמת יקח לזה להגיע...

בכל אופן אני הולך לקנות בזמן הקרוב , אני רק לא סגור לגמרי איפה אני קונה ומה , אני עדיין מתלבט אם לקחת את ה3.0GHZ או את ה2.8.

אגב למי שאמר שאני הייתי צריך להחליף את המחשב שלי "כבר לפני כמה חודשים..." , אני הייתי צריף להחליף אותו כבר לפני כמה שנים .

תנסה אתה לגייס סכום של 3000-4000ש"ח בשביל מחשב כשאתה חייל בסדיר שמרוויח 352ש"ח בחודש.

דבר אחד שאני ממש לא סגור עליו , המארז , לכאורה החלק הכי לא חשוב במחשב , אבל יש לו חשיבות גדולה משחושבים.

אז מה אתם אומרים ?

יש לכם המלצות שונות מהcompucase , בנתיים זה היה הכיוון שלי אבל אני רוצה משהו קצת פחות משעמם , אולי אם איזה חלון חמוד או משהו .

תודה !

דוד

שמע, לא משנה איזה מארז אתה לוקח, תעשה לעצמך טובה ואל תשקיע בו יותר מ 300 שקל, אתה יכול לקנות מארז בלי השם Compucase או coolermaster וכאלה ועדיין וקבל מארז מצויין, תלך ותראה הרבה מארזים.

בקשר למעבד אני הייתי הולך על ה 3.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים