פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים טוב אין לי הרבה מה להגדי כי עוד מעט תיראו את זה ב OCDB אבל אני נותן הקדמה קצרהתזמונים 2.5/4-4-7מתחים מעבד 1.7Vזכרונות 3.05VקירורZALMAN 7000CUCUהלוח עבר מוד מתח לזכרונות !!!
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים מחבר ומשוה ששכחית לכתוב הבודעה הקודמת :CPUZ לא יודעת לקרוא FSB של 300!!!!! (לפחות לא אצלי אז לקחתי גם תמונה מAIDA32 )
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים Even though the fact it makes it to windows at this speed is impressive untill it makes it through some hours of Prime 95 it's not real overclocking.
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים Even though the fact it makes it to windows at this speed is impressive untill it makes it through some hours of Prime 95 it's not real overclocking.צודק אבל צריך "אומץ"
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים מחבר אבל זה עדיין סוג של קביעת מהירות חדשה הקטע שבגללו פחדתי הוא בגלל שאין לי מד טמפ' חיצוני למעבד ולא הייתה לי בקרה על הטמפ' שלו ע"'י גורם חיצוניוחוץ מזה ארמגדון אל תשכח שפה בארץ המעבדים לא זולים !!!!וממש אין לי חשק להתחיל להתחנן למעבד חדש!
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים כל המחירים של המעבדים דומים בכל מדינות העולם. אני מאמין כי למעבד שלך יש עדיין אחריות... אין לי מושג מה הלחץ ... : והמעבד לא ישרף לך אם המהירות הזאת תהיה יותר מידי גבוהה בשבילו או המתח, הוא פשוט יתקע... כמובן שלא מומלץ לעבוד במתח כזה למעבדי northwood.
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים איזה מודל המעבד שלך? A B C ? רשום במודל 2, זה אומר B ? : המודל הוא C. (אם לא שמת לב המכפלה היא 12 והבאס בכלל 300! אין שום מעבד דגם B שיכול להגיע ל300FSB.)
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים עמי גם אם מקסימום יישרף לך המעבד יש לך אחריות לעוד הרבה זמןOCing REMOVES WARENTY!!!!!!!! :cwm15:הכל אופןכל הכבוד...איזה מחלק אתה משתמש? 1:1 לא נראה לי סביר כל כך...אבל בין אם זה 1:1 או 5:4 כל הכבוד :clapper:מחכים לפריים
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים איזה מודל המעבד שלך? A B C ? רשום במודל 2, זה אומר B ? : זה כל- כך קשה להסתכל ולראות שהמכפלה היא 12 (כלומר C)? ואם לא, נראה לך שהוא יגע מבאס 400 או 533 לבאס 1200? זה מטורף, זה יהיה שיא עולמי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.