פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים להלן נתונים יבשים:מעבד E84002*2GB זיכרון DDR3לוח אם MG-41 של אסוס(אם אינני טועה)וכרטיס מסך g-force 220 gtספק כוח 450W של EZcool2 דיסקים קשיחים של 250GB SATA2רוב רכיבי המחשב הם בי כשנה בערך,המחשב הוא מחשב ביתי אך משמש הרבה למשחקי רשת(בעיקר יריות כדוגמת battlrield heroes)וגם הרבה משחקי תפקידים כמו dragon age או witcherלאחרונה המחשב פשוט מתחיל להיתקע ולקרטע מדובר רק כאשר אני מנסה להפעיל משחקים גם בגרפיקה מינימלית ולא בפעולות רגילות כמו מוזיקה סרטים וכדומה.המחשב נוקה מאבק היטב יש לי מאוור מעולה למעבד(יותר קר מהמקרר בבית).אשמח לעזרה ולרעיונות איך לפתור את בעיית הקרטוע המעצבנת הזאת,אין לי בעיה להחליף חלקים אם צריך ואם בזה מדובר אשמח לקבל המלצות לחלפים מתאימים.בתודה מראש
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים תריץ בדיקות מאמץ עם התוכנה OCCT במצב רגיל ובמצב בטוח.. תפרסם פה את התוצאות.
פורסם 2011 באוגוסט 214 שנים מחבר ראיתי שבתוכנה יש כמה סוגי בדיקות ולכל בדיקה יש כמה גרפים,איזה מהבדיקות לעשות?ואיזה גרפים חשוב להעלות?
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים מחבר והנה בדיקת ספק כוחאם צריך עוד גרפים אני אעלה,ושוב תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים שלום,נא ערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום (אינפורמטיבי ועזרה בבקשה להשמיט)http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.