עבור לתוכן

תיקון AKG K518DJ

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי אוזניות AKG K518 DJ שעד לא מזמן נהניתי מהן מאוד.

הבעיה היא שלאחרונה משהו במגעים באזור הפלאג לא בסדר ולא שומעים את אחד הצדדים בלי "לשחק" קצת עם הכבל ולהחזיק אותו.

זאת הפעם השנייה שזה קורה (אולי אני עושה משהו לא בסדר?), העניין הוא שבפעם הראשונה השתמשתי באחריות, ועכשיו היא כבר מזמן פגה.

זה קטע די מעצבן אבל כרגע אני רק מחפש פתרון. אני לא מבין בזה מי-יודע-מה, ורציתי לשאול איפה אני יכול לעשות תיקון כזה (להחליף את הפלאג/כבל, ובאותה הזדמנות לקצר את הכבל) וכמה דבר כזה אמור לעלות...?

תודה מראש לעונים :xyxthumbs:

פורסם

מה שצריך לעשות זה להלחים את הכבל חזרה, וכל חנות או מעבדה או בנאדם פרטי שמתעסק באלקטרוניקה יכול ויודע לעשות את זה. לרוב בתהליך ההלחמה יש צורך גם בקיצור הכבל, אז אם תבקש קיצור מאסיבי יותר אני לא חושב שיבקשו ממך תוספת כספית.

אין לי מושג בנוגע למחירים, אבל זה לא אמור לעלות הרבה. בנוסף כל מי שיודע אלקטרוניקה בסיסית יכול לעשות את זה לבד, אז אולי תוכל למצוא מישהו שיעשה את זה בשבילך.

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

אם אתה מהאיזור שלי אין לי בעיה לעזור לך בזה. בנוגע לקונקטורים, יש מבחר לא קטן בחנויות ואפשר גם להזמין מהרשת (יש לי גם כן קונקטורים, אבל הם גדולים מדיי בכדי שאני אוכל להמליץ לך עליהם לאוזניות ניידות).

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה ואנטולי-תודה על ההצעה.

אני אמצא משהו קרוב לבית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים