פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים ערכתי את האשכול בשביל About:blankhttp://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850המפרט דומה אחד לאחדאז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים תבדוק את ה-p67 extreme 4 של ASROCK. לוח מצויין. בנוסף, הספק שבחרת לא משתלם כלל (יקר מאוד יחסית להספק).יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה NVIDIA? במערך ATI יהיה הרבה יותר יעיל.
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים מנהל תמחק את האשכול הקודם תשאיר את זהולמה פתחת עוד דיון בנושא במקום להמשיך את הדיון הקודם שאליו איחדתי את שני הדיונים הקודמים שכבר פתחת בדיוק עבור אותה שאלה?יש לך שאלה? פתח דיון וחכה לתשובות. לא ענו לך בתוך 24 שעות? תקפיץ את הדיון בהתאם לחוקי הפורום. אל תפתח עוד ועוד דיונים באותו נושא.למרות שחככתי בדעתי אם לנעול לך גם את הדיון הנוכחי בעקבות ההתעלמות שלך מכך שגם בדיון הקודם ביקשתי ממך להימנע מפתיחת דיונים כפולים, אך הנה, בכל זאת פתחת עוד אחד, ולמרות שהתעלמת מהבקשה שלי לערוך את ההודעה האחרונה בדיון הקודם שלך שבה השתמשת בשפה לא נאותה (ערכתי אותה בעצמי עכשיו), החלטתי לתת הזדמנות אחרונה. אני מקווה שהחוקים וצורת ההתנהלות יותר ברורים לך עכשיו. הדיון הקודם שפתחת ננעל. אני מבקש ממך לא לפתוח עוד דיונים כפולים באותו נושא ולציית באופן כללי לחוקי הפורום.
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים מחבר תבדוק את ה-p67 extreme 4 של ASROCK. לוח מצויין. בנוסף, הספק שבחרת לא משתלם כלל (יקר מאוד יחסית להספק).יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה NVIDIA? במערך ATI יהיה הרבה יותר יעיל.אני מעדיף יותר לוח של גיגהבייט או אסוסאין לי תקציב רק שיהיה לוח משתלם ועונה על הדרישות שלי(אגב, הספק הזה מאוד משתלם ואין אותו כבר בארץ אבל זה לא הנושא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.