עבור לתוכן

קניית Solo 7C.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי איזה כרטיס ישן של Creative.

אם אני אחבר אותו, זה יתן סאונד יותר טוב ?

את הדרייברים שלו אני אמצע באינטרנט בטח...

[attachment deleted by admin]

• תגובות 31
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב.

ואני לא יכול לזרוק לאוויר, יש אופציות ב-1000 ש"ח ויש ב-500.

פורסם
  • מחבר

יותר בכיוון של ה500 (ומטה :D )

פורסם
  • מחבר

זה הכי טוב במחיר הזה ?

איזה מוזר, חיברתי את הרמקולים לאייפון, ושומעים הרבה יותר טוב, באס יפה ונקי, איכותי !

פורסם

אם זה ככה יש לך בעית כרטיס קול חמורה...

וזו האופציה הטובה ביותר לתקציב, כן. אתה תשמע הבדלים די משמעותיים כאשר תחבר אותם לכרטיס קול כמו זה.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי איתו קצת, נגעתי באקולייזר שלו (למרות שאני לא יכול לעשות אקולייזר קאסטום), יש לו כמה אופציות, יש אופציה שנקראת "מסיבה", היא נשמעת הכי טוב, הסאונד השתפר פלאים, וגם לאט לאט שומעים יותר טוב, כשאני מתחיל לשמוע הרבה, זה אומר שהרמקול נפתח כאילו ?

פורסם

אתה לא אמור לקבל באס מאקולייזר, לסולו 7 יש באס טהור שמגיע מתוכם.

אם אתה מחבר אותם לאייפון, שהכרטיס קול שלו גרוע פי שניים מכרטיס קול און-בורד של מחשב, ושומע יותר טוב- תחשוב מה זה אומר על הכרטיס קול המובנה שלך. חבל לבזבז רמקולים שכאלו על מקור כל כך לא איכותי, לכן ההמלצה שלי היא ללכת לכיוון כרטיס הקול.

פורסם
  • מחבר

טוב, בינתיים יש הוצאות אחרות, אני לא יכול להרשות לעצמי כרטיס כזה, נראה כבר מה אני אעשה...

אי אפשר לעשות בינתיים איזה משהו אחר עם הכרטיס שלי ?

פורסם
  • מחבר

ד"א, אני לא צריך 7.1 ערוצים. אני שומע רק ב 2.0.

פורסם

תתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הקול, כדי להחזיר הכל להגדרות ברירת מחדל. על הדרך אולי שווה גם לכבות ולהדליק את הכרטיס בביוס (או בכלל להחזיר הביוס לברירת מחדל). אם זה לא עוזר, תוודא מה קורה מבחינת הבאס עם אוזניות נניח (אפילו פשוטות) כשהן מחוברות לכרטיס הקול לעומת האייפון. אם גם עליהן יש הבדל, תזרוק את הכרטיס של קריאייטיב (זה Vibra 128 אם אני מזהה) למארז ותראה מה קורה כשאתה מחבר את הרמקולים אליו (אל תשכח לנטרל את הכרטיס שעל הלוח בביוס לפני כן ולהסיר הדרייברים שלו).

פורסם
  • מחבר

האוזניות היחידות שיש לי מתחברות בUSB, אז אי אפשר לדעת לפיהן מה קורה עם הכרטיס.

לגבי הסאונד, אני מאוד ניהנה, אבל עדיין מאוכב, בעוצמות גבוהות מרגישים את העיוות שגורם הכרטיס.

הבאס התחיל להתנפח, ואני מתחיל ליהנות ממנו, רמקולים מעולים, אני רוצה להשיג איזה קומפקט דיסק חיצוני לחבר אלייהם.

יש לי אחד של TEAC, מערכת שהייתה מאוד יקרה בעבר, רק צריך לנקות לו את העינית, ואין לי כח לפתוח אותו.

הרמקולים לא מרגישים כמו רמקולים של 110W... אבל הם בהחלט חזקים.

לגבי כרטיס הקול החיצוני, אין לי דרייברים בשבילו, לא הצלחתי להפעיל אותו.

פורסם

נו באמת.. אם אין לך כוח לפתוח את הקומפקט ולהעביר מקלון אוזניים על העינית וגם אין לך כוח לפשפש ברשת ולמצוא את הדרייבר המתאים, אנחנו כבר לא נוכל להיות לך לעזר. :silly: בהצלחה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

טוב, טוב, טוב, בסדר, אתה צודק :)

אני אנקה את הקומפקט.

לגבי הדרייברים, לא מצאתי שום דבר שעזר לי.

גם לא מצאתי בביוס איך אני מבטל את הכרטיס ON-BOARD. (בכל מקרה, החזרתי אותו ל"ברירת מחדל")

כרטיס הקול שברשותי הוא CT-4810. זה גם כתוב על הלוח שלו.

פורסם

תצליב חיפושים ברשת קודם כל כדי להיסגר על הדגם שיש לך. כל הכרטיסים של קריאייטיב (לא רק של קול) זכו לסימון CT ולאחריו 4 ספרות. מעבר לשם הקוד הזה ישנו גם שם שיווקי לכרטיס. כפי שכתבתי, אני חושב שיש לך Vibra 128 שהיה כרטיס הכניסה (תרתי משמע) לליין כרטיסי הקול של החברה. בביוס חייבת להיות אפשרות לנטרל את כרטיס הקול - חפש היטב ופנה למדריך למשתמש אם לא תמצא (יש באתר של היצרן להורדה והוא כולל הוראות התקנת הדרייבר). לגבי הקומפקט, אם אין לו בקרת עוצמת שמע וכך גם לסולו אתה בבעיה (בטח אפשר לבנות איזה פוטנציומטר DYI אם אתה מתעקש, אבל נראה לי שכרטיס הקול הזקן של קריאייטיב יעשה עבודה טובה יותר, בפחות מאמץ נדרש וכמובן עם הנוחות בעבודה מול מחשב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים