עבור לתוכן

למישהו פה כבר יש את הIHP120?

Featured Replies

פורסם

איך הולך הקטע של ה ID3 tags האלו? ממש לא הבנתי את זה, נראה לי אני הולך להסתבך, כי בwinamp אני תמיד רגיל שכתוב לי מבצע, אלבום ואז שיר (למשל אם השיר הוא time של pink floyd, הוא יופיע ברשימה כך: pink floyd - dark side of the moon - time)

ולכן התרגלתי במשך השנים להוסיף בID3 tag שב file info בווינאמפ, את שם האלבום לפני השיר איפה שכתוב title, וכך מופיע שם האלבום בין המבצע לשיר בwinamp, אבל עכשיו כל העניין הולך להתבלגן לי כשאני ירצה להעביר את השירים ל iriver נכון? :(

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה אלבומים שלמים אז זה לא בעיה כי יש תוכנה שעושה לך את הID3 TAG

פורסם

זה בעיקר אלבומים, איך קוראים לתכנה?

פורסם

ני ממש מצטער שאני מקפיץ את ההודעה! :P אבל זה שווה את זה! קיבלתי הרגע את ה IRIVER IHP 120 אני חושב שאני מאוהב! ;D ברצינות, נראה לי הרטבתי את עצמי כשפתחתי את הקופסה! MY PRECIOUS! הייתי מעלה תמונות, אבל אני לא כל כך יודע איך... :-\

לא האמנתי כמה שהמוצר הזה קטן עד שפתחתי את הקופסא, נורא אלגנטי ויפה... הוא בטעינה כרגע אבל יש לי הרגשה שכבר מחר יתפסו 6 ג'יגה מההארד דרייב 20 ג'יגה שלו.

אני כל כך מאושר...

:funn: :funn: :funn:

פורסם

קודם כל תתחדש אחי.....אני גם מכחה כבר לרגע הזה

מאיפה הזמנת? ובכמה? כמה זמן חיכית אחי?

פורסם

האמת שלא כזה יעזור לך המידע הזה... ביקשתי את זה מדודים שלי, ולא היה להם זמן לחכות למשלוח שיגיע מהאינטרנט, אז הם פשוט קנו אותו בחנות באיזה 380$...ואז כשהם הגיעו, הביאו לי את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים