פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים ההבדל זה בגודל ובתימיכה בOGG VORBIS אבל תיהיה תמיכה בOGG VORBIS בFIRMWARE הבא של הIHP100 תאמין לי שניהם מוצרים נהדרים
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים לא אבל עשיתי כלכך הרבה חיפוש על מידע אני מקבל את שלי אולי בקרוב. אם ההורים שלי ימצאו את זה בטאילנד אם לא אז אני אקנה מאמריקה יש לי מקום שאני מכיר ממש טוב www.jandr.com
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים תשמעו, חברים של ההורים שלי טסים לאירופה או ארה"ב עוד מעט, אז איך הם אמורים למצוא את ה ihp120 ?הוא אמור להיות בכל חנות מוזיקה או אלקטרוניקה?
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים שיחפשו בחנויות כמו best buy ו cercuit city (חנויות מוצרי אלקטרוניקה)תגיד להם את השם המלא של זה:"iriver ihp 120" תצרף איתם תמונה של המוצר, ותגיד להם שיוודו שזה נגן מבוסס הארד דיסק ושזה 20 ג'גה כשהם קונים את זה...זה צריך לצאת בסדר (ל iriver יש רק שלושה נגנים מבוססי הארד דיסק 1.5,10,20 ודי קל להבדיל בינהם...אם אתה ממש רוצה שהם יהיו בטוחים שהם קונים את הדבר הנכון, אני נתקלתי בתמונה שרואים את המוצר כשהוא בתוך האריזה (מיועד להורים שלא מבינים מהחיים שלהם... ;D)
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים וואי...אני לא זוכר איפה ראיתי אותה... אבל שאני משוכנע שאם תשוטט קצת באתר של iriver תמצא את זה...
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים i just orderd one from www.compuplus.com/ thay have it for 334$fry's electronics have it for shure and comp-usa too...i saw it yesterdayBTWi'm in the USA right nowbye
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים fry's electronics have it for shure and comp-usa too...i saw it yesterdayFry's Electronics is an extremely overpriced computer store.Look for your product at www.newegg.com.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים the problem with regular stores is the tax. you need to add somthing like 6%-10%.any way... igot the IHP-120 and i lovvvve it!
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים אוף טופיק : תגידו, החיבור הזה שהוא מתחבר למחשב usb 2.0 , זה ה usb שיש בכל מחשב? או שזה משהו מיוחד שאני צריך לקנות (כמו שצריך לקנות firewall בשביל ipod)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.