פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים ויכול לספר עליו קצת?..כנראה שאני הולך לקנות אותו בארץ בסופו של דבר.. או אולי עם אני אמצע בתאילנד במחיר סביר של לפחות 800-900 שקל פחות אז אני יקנה שם (כמובן רק עם הוא לא גנוב והכל)בקיצור, למישהו בפורום פה כבר יש אותו והוא יכול לספר עליו קצת חוויות אישיות ואולי להעלות תמונות?תודה מראש
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים גם אני רוצה תגובות עליואני הזמנתי אותו מארה"ב דרך האינטרנט ו MUSTOP ומקווה שיגיע בשבוע שבועיים הקרובים
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים גם אני רוצה תגובות עליואני הזמנתי אותו מארה"ב דרך האינטרנט ו MUSTOP ומקווה שיגיע בשבוע שבועיים הקרוביםכמה יצא לך??אתה כבר יודע או עוד לא? (בדולרים)סהכ
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים The chance you will find a device that costs 350 - 400 $ for 900 nis is low, even in Thailand.
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים ויכול לספר עליו קצת?..כנראה שאני הולך לקנות אותו בארץ בסופו של דבר.. או אולי עם אני אמצע בתאילנד במחיר סביר של לפחות 800-900 שקל פחות אז אני יקנה שם (כמובן רק עם הוא לא גנוב והכל)בקיצור, למישהו בפורום פה כבר יש אותו והוא יכול לספר עליו קצת חוויות אישיות ואולי להעלות תמונות?תודה מראשהוא התכוון משהו באיזור ה1800-1700 ש"ח יחסית ל2550 שיש בארץ.
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר נכון.. לזה התכוונתיאז בקיצור, עדיף לקנות שם או פה?... ואני מבין שלאף אחד בפורום אין אותו עדיין?
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים אני חושב ש ENCODER הזמין אחד מהחנות שמוכרת אותם בארץ.אתה יכול לנסות ולחפש מידע ודעות בפורום נוסף..www.head-fi.orgעריכה: לינק תוקן
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים נו באמת, זה רשום בכותרת, והחיפוש הכי פשוט בעולם יעלה תוצאות...תנסה לחפש באתר ובגוגל
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים בקשת מדודים שלי שבאים לארץ לקנות לי אותו בחו"ל... הם מגיעים עוד שבוע ככה... הם קנו את זה ב 350$ אני פשוט לא יכול לחכות יותר!
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים sorry אחי...אפילו לי הייתה בעייה לבקש מהם בהתרעה כל כך קצרה...חוץ מזה בסוף נגמר המלאי ב best buy של ה ihp 120אז אני הולך כנראה על ה ihp 100 , ההבדל היחיד בינהם הוא המקום נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.