עבור לתוכן

מה הדרישות ללימודי פיסיקה בטכניון?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

החלטתי לעשות מכינה וקורס לפסיכומטרי. הדרך עם הסיכויים הגבוהים ביותר להתקבל למסלולים הכוללים את התארים שאני רוצה.

כמה זמן לוקח קורס לפסיכומטרי ואיזה מכון מומלץ יותר?

פורסם

צריך פסיכומטרי ועוד איך לכל דבר.

פסיכומטרי- אמ.. קורס זה 3 חודשים. אני למדתי בHIGH-Q ויצאתי מרוצה מהדרך הוראה שלהם, חפש על המכונים השונים דיברו גם בפורום הרבה

פורסם
  • מחבר

מה עם ניב רווח?

יש שם המון חומר שניתן להוציא בחינם ללמידה עצמית.

פורסם

בחיים לא שמעתי עליהם.

שמע יש אנשים שגם בלי קורס מוציאים ציונים טובים, הכל תלוי בבן אדם

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שיצא לו לקנות את הספרים של ניב רווח?

אני מאוד אשמח לדעת האם השיעורים שמוצעים בחינם באתר הם אותם השיעורים המוצעים בספרים:

"שיעורי פסיכומטרי".

פורסם

ממליץ לך לשאול בפורום פסיכומטרי בתפוז.

פורסם
  • מחבר

העלתי גם שם את השאלה, אך טרם קיבלתי תשובה.

פורסם

ללימודי פיסיקה גרידא הייתי ממליץ לך לגשת לבחינה בלי מכון. קח ספרים מחברים ותתרגל קצת פרקים ובחינות. גם ציון לא גבוה במיוחד (~650)

יכניס אותך ללימודי פיסיקה (הביקוש ברצפה).

מה קורה עם הבגרויות?

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהשאיפה היא להגיע למסלול לתואר כפול, שאליו הדרישות גבוהות [סכם של 89-93 על פי הפרמטרים של הטכניון].

ככה שהדרך בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר להתקל היא בעזרת המכינה [עם ממוצע של 90+] ופסיכומטרי עם ציון של 700~ [למרות שיצאה רפורמה חדשה שאיני יודע בדיוק כיצד תערך, לצערי.].

בכל אופן, רכשתי את הספרים של ניב רווח ואני מקווה שהם יספיקו. אוסיף חוות דעת בהמשך.

פורסם

שתי הערות קטנות... לא יודע לגבי התואר המשולב, אבל לתואר בפיזיקה ניתן כרגע להתקבל בטכניון ללא פסיכומטרי ואף ללא סכם, אם יש לך פיזיקה ומתמטיקה ברמה של 5 יח"ל בציון 95 ומעלה.

בנוסף, לבחור שאמר שאין טעם להשתדל בפסיכומטרי כי ממילא סכם הקבלה לפיזיקה נמוך - אמת, אבל אם יש לך סכם הגבוה בכ10 נקודות מסף הקבלה בפקולטה אליה אתה מתקבל, אתה מקבל מלגה בגובה שכר הלימוד לשנה הראשונה. 10,000 שקל זה מכובד, לא?

פורסם
  • מחבר

מכובד ביותר!

תודה רבה על המידע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים