עבור לתוכן

פידבק מהסאב וופר ב-ATP3 בווליום מסוים ומעלה...

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי את הרמקולים ATP3 המצוינים אבל לאחרונה שמתי לב שכשאני עולה לרמות ווליום מסוימות (אפשר לומר גבוהות, אבל לא מעבר לגבול ובהחלט הגיוניות לדעתי) נהיה פידבק מהסאב וופר של בס עצבני שנפסק רק כשאני מוריד את הווליום.

הרמקולים אצלי נמצאים על השולחן משני צידי המסך והסאב וופר מתחת לשולחן צמוד לקיר. רמת הבס ברמקולים היא על החצי, ורמת הטרבל היא איפשהו באמצע בין הסוף לחצי.

למה זה קורה? זה קורה רק לי? יש משהו לעשות?

ניר.

פורסם

תנסה להזיז אותו מהקיר שיעמוד רק על הרצפה ולא יגע בכלום.

למשל אצלי אם אני לא סוגר תדלת טוב היא רועדת ומפריעה.

פורסם
  • מחבר

תנסה להזיז אותו מהקיר שיעמוד רק על הרצפה ולא יגע בכלום.

למשל אצלי אם אני לא סוגר תדלת טוב היא רועדת ומפריעה.

זה לא עזר... :( אוף, הדבר הזה לא אמור לקרות, ולא משנה באיזה עוצמת ווליום אני נמצא, נכון? זה ממש מוזר ולא ברור לי למה זה קורה.... אולי כדאי להשתמש באחריות ולהחליף את הרמקולים?

ניר.

פורסם

זה קורה בחדרים קטנים ... למשל כשאני שם ווליום גבוה אז השולחן שלי רועד וכל החדר רועד ובהחלט הסאב וופר מעבד מהדיוק שלו. יש לתופעה הזאת שם ושחכתי את השם :\ .

בקיצור זה בהחלט לא אשמת הרמקולים ... תנסה לשים אותם בסלום ותראה שזה לא קורה.

פורסם

תהדק את כל הדברים שיכולים לרעוד בחדר

תרחיק את הסאב מהקיר

תנסה להחליף פאזה

תנסה לחתוך את הצלילים נמוך יותר (בקרוסאובר)

פורסם
  • מחבר

תהדק את כל הדברים שיכולים לרעוד בחדר

תרחיק את הסאב מהקיר

תנסה להחליף פאזה

תנסה לחתוך את הצלילים נמוך יותר (בקרוסאובר)

שני דברים ממה שאמרת לא הבנתי, וזה מה שמודגש...

ובכלל זה לא הדברים בחדר שרועדים, אלא רק הסאב וופר... והוא לא רועד אלא פשוט מייצר פידבק נמוך מאוד שמתגבר אם לא מחלישים שוב את הווליום קצת. זה לא אמור לקרות לדעתי ואני לא מבין מה גורם לזה.

ניר.

פורסם

אני אומר לך שזה רק נדמה לך שהסאב רועד בעצם הוא לא ... תשים אותו בסלון ותבדוק או בכל מקום אחר שיש בו יותר מרווח והצלילי המוזיקה יכולו לנוע בחופשיות אם זה ממשיך להיות ככה אז תנסה להחליף את הרמקולים.

פורסם

אז ככה, להחליף פאזה לה לחבר את הפלוס למינוס ואת המינוס לפלוס (בדרך כלל בסאבים טובים יש פוטנציומטר ששולט

על זה), אבל קודם כל תנסה לחתוך את הצלילים - סאב בד"כ מוציא את הצלילים הנמוכים-נמוכים מאוד כלומר 100HZ-10HZ

התופעה שאתה מציין יכולה לנבוע מצלילים שהסאב מוציא שלא אומרים להיות מוצגים ע"י הסאב , ואותם אתה יכול לחתוך ככה שהסאב לא יוציא צלילים שמעל גובה מסויים שאתה קובע (בד"כ זה על הסאב עצמו אבל אם אין לך את זה על הסאב יש את זה במיקס של הכ.קול [בהנחה שהוא 5.1]).

אצלי בכל אופן היתה את הבעיה הזאת וקבעתי שהסאב יוציא רק את צלילים שמתחת ל 50 הרץ (כלומר לחתוך את כל הצלילים שמעל ל 50 הרץ) וזה פתר לי ארת הבעיה...

פורסם

פידבק ??

אולי יש מיק שעובד ?

או איזה חיבור רופף ?

פורסם
  • מחבר

פידבק ??

אולי יש מיק שעובד ?

או איזה חיבור רופף ?

אוי אתה גאון אחי, באמת היה מיקרופון מחובר ושכחתי שזו יכולה להיות הבעיה. ניתקתי אותו והכל הסתדר. המון המון המון תודה!!!!!

אין, אתם תמיד עוזרים, אין כמו HWzone!!

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים