פורסם 2011 ביולי 3014 שנים ראשית אני רוצה לפרגן לכל מי שתומך ועוזר באתר פה! עבודה מדהימה! פרטים קצת לפניי: מארז - Aurora 570 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz קולר - Zalman 7500 (אם אני לא טועה) לוח אם - Asus Striker II Formula כרטיס מסך - X2 GeForce 9600gt הלוח ידוע בבעיות חימום בעיקר באזור ה - NB, לאחר עבודה מרובה הצלחתי "לייצב" את הטמפרטורות אבל עדיין אני לא יודע אם זה מספיק. תמונה מHWMonitor: http://imageshack.us/f/847/tempyf.jpg/ אלה הטמפרטורות הממוצעות, השאלה אם יש צורך בקירור נוסף או שאפשר "לסחוב" ככה? תודה מראש לעוזרים! ושבוע טוב!
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים אין לך מה ליצב בטמפרטורות!לגבי המעלות הם בסדר גמור ואין צורך להוסיף קירור או עוד מאוורר למארז אלה עם כן אתה מתכנן OC.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המהירה!אני לא מתכוון לעשות OC אבל אלה הטמפ' כשהמחשב ללא מאמץ,האם יש תוכנות לבדיקה שאני אוכל לראות לאיזה טמפ' הוא מגיע במאמץ?תודה רבה!
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים כן, אתה מריץ בדיקת מאמץ עם התוכנה OCCT ובו זמנית את מנטר טמפרטורות\מתחים עם HWMONITOR.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר תודה רבה!עד איזה טמפ' זה נחשב לתקין? מבחינת מעבד, NB, כרטיסי מסך.סליחה על השיגוע פשוט ה ASUS STRIKER הזה עושה לי חיים קשים חח לוח אחד כבר הלך לעולמו מחוסר השגחה. (הציפסט שנמצא ב NB נצלה למוות).שוב המון תודה!
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים תבדוק באתר היצרן, עיקרונית לא אמור לקרות לו כלום אלה עם כן נגעתה במתחים בביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.