פורסם 2011 ביולי 3014 שנים שלום,אני בונה מפרט מחלקים ומחנויות שונות.מעבד אני סגור על 2500K אני מעוניין להשקיע בלוח אם בסביבות ה700-800 ש"חשיהיה טוב לOC וגם שיהיה בו USB 3 וגם SATA 3 בקשר לזכרונות חשבתי על 8G אבל לאור המחירים הזולים אולי שווה לקנות 16G ?למשל בTMS ראיתי ב208 ש"ח 8G של קינגסטון...416 ש"ח ל16G זה ממש זול.אפשר להביא המלצה לחלקים מהחנויות:KSP,IVORY,ZIGZAG2000,LOGICPC,TMS וRSMתודה!
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים בגלל כל הבקשות שלך לדעתי מספיק השילוב הבא, עם אין עריכות כבדות במיוחד אני מציע לקחת רק 8GB כי זה מספיק בהחלט מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪732 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 סה"כ: ₪940 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 922 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/cvfdspqk
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מהם השימושים במערכת?האם מלבד הדרישה ל-USB 3.0 ול-SATA 6Gb/s (היא לא ממש דרישה כי בקר SATA כזה נמצא בכל ערכות השבבים שיאפשרו לך לבצע OC ממילא) יש לך דרישות נוספות מהלוח?
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר אממ לא יודע בעקרון אני לא צריך משהו מיוחד רק שיהיה טוב לOC..שיהיה גם אפשרות לCF או SLI
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים באופן אישי מציע לך לשקול את כדאיות השימוש במערך מרובה כרטיסים, אלא אם כן אתה מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות חריגות.למערך שכזה יש לא מעט חסרונות יחסיים, והוא ברוב המקרים מיותר מכיוון שתוכל לקבל חווית משחק מלאה באמצעות כרטיס גרפי בודד.הכדאיות קטנה עוד יותר אם אתה לא מתכוון להשתמש במערך שכזה כבר מההתחלה. בעוד X זמן כאשר הכרטיס הגרפי הבודד שלך כבר לא יספיק, יהיה לך הרבה יותר משתלם לקנות כרטיס גרפי חדש במקום עוד אחד "מיושן" כדי ליצור מערך שכזה.יש לך חנות מסוימות שממנה אתה מתכוון לקנות?
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר אוקיי תודהולדוגמא Asus P8Z68-V Z68עדיף מבחינת OC ?ולגבי הזכרון עדיף כבר לקנות 16G במחיר של 416 ש"ח? או שאפשר להסתפק ב8G ?
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מבחינת OC אין הבדל בין הלוחות. שניהם לא יגבילו אותך במגבלות קירור אוויר.מיותר לקחת 16GB של זכרון אם אין לך הצדקה לכך. הייתי אומר שגם 8GB הם מיותרים ברוב המקרים (אבל כל אחד והרגלי העבודה שלו), אבל לפחות בקנייה של נפח שכזה יש עוד הגיון מסוים. 16GB זה מוגזם לגמרי עבור משתמש ביתי ממוצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.