עבור לתוכן

עזרה לגבי קניית כרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

אז ככה הבעיה שלי התחילה לפני בערך כמעט 4 חודשים הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא:

Radeon HD 4670 1GB PCIE 2.0 DDR3 של חברת SAPPHIRE ויש לו קירור של מאורר עכשיו הבעיה שלי היא כזו בזמן מאמץ הוא מתחמם ממש אני רואה את החום שלו דרך הדרייבר שלו הוא מגיע ל 108C

ואז המחשב עושה ריסט ואני נסיתי כבר הכול משחה טרמית ניקוי בלחץ אויר אני נסיתי הכול לפני שפניתי לפה. אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בלי שהוא יעשה לי צוואר בקבוק למעבד זו החומרה של המחשב שלי. המחירים שאני יכול זה מי 200 עד 1000 והייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות? ואיזה קירור יותר מומלץ מאוור או צלעות קירור?

11471102.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

שלום,

נא ערוך את ההודעה לפונט קריא יותר

תודה

גבריאל

פורסם
  • מחבר

1) ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות שהוא יתאים לחומרה שלי ולא יעשה לי מה שמכונה צוואר בקבוק.

2) רציתי גם לדעת איזה קירור יותר עדיף לכרטיסי מסך צלעות קירור בלבד או מאוורר?

הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא מתחמם יותר מידי ואז המסך עושה לי ריסט ואני נסיתי כבר להחליף לו משחה טרמית וגם לנקות את המחשב אם לחץ אויר וכלום לא עזר.

פורסם

אם יש לך אחריות תממש אותה יביאו לך אחד חילופי

בכל מקרה ממליץ לך את הסכום הזה להחליף מעבד טוב במחיר סביר (יש ביד2)

לגבי כרטיס מסך ממליץ לך עליו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771434

ואם אתה לא רוצה מעבד יד2 תיכח אותו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694534

פורסם
  • מחבר

תודה לגבי ההצעה על המעבד אבל עזוב זה כבר לא משתלם אני מעונין רק לגבי הכרטיס מסך.

אבל אתה בטוח שזה לא יעשה לי צוואר בקבוק הכרטיס שהצעת לי?.... והאמת שרציתי גם לדעת איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך לא יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה?

ובאמת הכי חשוב לי לדעת איזה קירור יותר יעיל צלעות בלבד או מאוורר?

פורסם

היום רוב הכרטיסי מסך המוגדרים "כחלשים" יעשו לך צוואר בקבוק במערכת

מה שאני ממליץ לך זה ללכת על האפשרות שידרוג מעבד+כ.מסך

פורסם
  • מחבר

אני מתכון לקנות את הכרטיס מסך GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 2.0 או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎

מה עדיף ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים