עבור לתוכן

רכישה מ-eBay - משלוח - מספר מוצרים מאותו מוכר

Featured Replies

פורסם

היי,

אם אני רוכש מספר מוצרים מ-eBay מאותו מוכר, ולכל אחד יש מחיר משלוח אחר ותאריך סיום שונה למכירה הפומבית, האם יש דרך להוסיף את כל המוצרים לחבילה אחת ולחסוך במחיר המשלוח?

תודה

פורסם

אתה חייב לברר עם המוכר, כל מוכר יש לו מדיניות אחרת.

פורסם

לבקש מהמוכר:

COMBINED SHIPPING שיגמרו כל המכירות, זה אפשרי

פורסם
  • מחבר

איך אני מבקש COMBINED SHIPPING?

ואם אחד מהמוצרים הוא עם משלוח חינם? אפשר להכניס את המוצרים האחרים למשלוח שלו? מחיר המשלוח יקבע לפי המחיר היקר?

פורסם

מחיר המשלוח יקבע לפי מה שיחליט המוכר בסופו של דבר. ככה שהכי טוב לשלוח לו מייל ולברר.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, קצת פחות קשורה: ראיתי שאני יכול להציע מחיר במכירות פומביות עוד לפני שקישרתי את חשבון ה-eBay שלי לחשבון ה-PP שלי. מה יקרה במצב שבו אזכה במכירה בלי לקשר בין החשבונות? מוזר שאפשר לעשות bid בלי שיש חשבון PP מקושר..

פורסם

או שתבקש ממנו לחכות לאישור PP, או שתרכוש דרך אשראי.

פורסם

או שהוא יפתח אזהרה עם השם שלך...

ואז תהיה לך בעיה לקנות באיביי.

פורסם

למה להתחכם? תחכה שיקשרו לך בין החשבונות. אחרי שיעשו את זה תמצא את המכירות שאתה רוצה, ואחרי זה תשאל את המוכר מה קורה אם אתה זוכה בכמה מכירות. תאמין לי שנדירים המקרים שמוצר שהופיע באיביי לא הופיע שוב באותו המחיר.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרת - ראיתי מוצר עם מחיר משלוח של 21 דולר, הצעתי עליו הצעה מסויימת.

כעבור מספר ימים ראיתי שמחיר המשלוח שלו זינק ל-62 דולר ואני עדיין נשארתי עם ההצעה הגבוהה ביותר.

המוכר יכול לשנות מחיר המשלוח אחרי שאנשים כבר שלחו הצעות? זה לא הגיוני.

יש דרך שבה אוכל לבטל את ההצעה שלי? אני לא מעוניין לשלם מעל 62 דולר על המוצר.

עדכון - לא רלוונטי, טעות שלי, הסתכלתי על מחיר המשלוח למדינה הלא הנכונה, מחיר המשלוח בפועל לא השתנה.

פורסם

שאלה אחרת - ראיתי מוצר עם מחיר משלוח של 21 דולר, הצעתי עליו הצעה מסויימת.

כעבור מספר ימים ראיתי שמחיר המשלוח שלו זינק ל-62 דולר ואני עדיין נשארתי עם ההצעה הגבוהה ביותר.

המוכר יכול לשנות מחיר המשלוח אחרי שאנשים כבר שלחו הצעות? זה לא הגיוני.

יש דרך שבה אוכל לבטל את ההצעה שלי? אני לא מעוניין לשלם מעל 62 דולר על המוצר.

עדכון - לא רלוונטי, טעות שלי, הסתכלתי על מחיר המשלוח למדינה הלא הנכונה, מחיר המשלוח בפועל לא השתנה.

לא קראת את ההוראות של איביי. הן אומרות במפורש שהצעה היא חוזה מחייב בינך לבין המוכר. זה אומר שאתה מתחייב לשלם והוא מתחייב למכור לך את המוצר שהוא פרסם במחיר שידוע לך. החוזה מחייב את שני הצדדים. למוכר אסור לשנות את המחיר אחרי שמתקבלות הצעות.

פורסם
  • מחבר

המוכר יכול להחליט פתאום שהוא לא רוצה למכור את המוצר במחיר הכי גבוה שהציעו לו, לבטל את המכירה ולפתוח אותה מחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים