פורסם 2011 ביולי 3014 שנים היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRONלאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HDאך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7לא הלךאין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זהבדקתי טוב טובאשמח לקבל עזרהתודה מראשכפיר
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים היי,עם איזה כבל אתה מנסה לחבר?? עם זה HDMI ברמת העיקרון הוא אמור לזהות את המסך לבד, ועם זה עדין לא עובד אז כנירא שצריך להפעיל את זה בדריבר של הכרטיס מסך.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר כבל HDMI כןניסתי לא מצאתי הגדרה בתוכנות של הכרטיס מסך !דרך אגב יש לי כרטיס מסך מדגם Mobile Intel® 965 Express Chipset Family
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר כןיש מצב שזה בגלל שהכל מחובר דרך הרסיבר HDלטלוויזיה וזה לא מחובר ישירות?למרות שקשה לי להאמין כי כל האיבזרי HD שלי עובדים ככה חלק
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר יש רסיבר (מגבר)שיוצא ממנו חוט אחד של HDשמנהל את כל המוצרים שמחוברים אליו
פורסם 2011 ביולי 3114 שנים התקנת דרייבר מעודכן לכרטיס המסך שלך?כאשר מחובר כבל HDMI לרסיבר תנסה להגדיר את את מסך הטלוויזיה כמסך היחידי, לא שני מסכים ותראה אם ישנה תמונה. תוודא ברסיבר שלך שכל ההגדרות נכונות, כמו למשל כניסת ה HDMI ואיך להוציא את האות לטלוויזיה. אם עדיין לא עובד, תנסה לחבר את כבל ה HDMI ישירות לטלוויזיה, לא דרך הרסיבר, ישנם רסיברים שיש להם בעיה עם ה HANDSHAKE שמגיע מכיוון המחשב. במידה ועכשיו אתה רואה תמונה הבעיה היא בהגדרות הרסיבר או ב HANDSHAKE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.