עבור לתוכן

שאלה בקשר להכנסת AIRSOFT לארץ.

Featured Replies

פורסם

תשמע זה לא כזה צעצוע תמים. זה רובה שקודם כל נראה כמו נשק אמיתי לחלוטין ודבר שני תחטוף כדור לעיניים בלי מסכה וזה לא יהיה לך נעים בכלל. במדינה כמו שלנו אתה צריך להבין שנשק זה משהו שלא רוצה שיסתובבו איתו סתם.

בכל מקרה, אם יש לך השגות על המכס למה שלא תפנה אליהם? מקסימום נתחיל את מחאת הפיינטבול ;D

• תגובות 43
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני זוכר שלפני שנתיים בערך, בן דוד שלי הגיע מחו"ל עם רובה אוויר (ספרינג), הוא אמר שלא עשו לו בעיות עם זה...

למה לי יעשו בעיות ?

מזוודה זה דבר אחד, דואר זה דבר אחר.

בדואר אשכרה מתייחסים לשיקוף אם רואים משהו חשוד או אם תיאור החבילה בהצהרת המכס לא תואם את הגודל שלה מבחינה הגיונית וכו', חושדים יותר.

במזוודה.... תלוי באם יש לפקיד בשיקוף כוח להתחיל להתעסק עם זה, והרבה פעמים התשובה היא לא. הם נוטים לתת לדברים לזרום סתם כי הם שחוקים מהעבודה המשעממת הזו.

פורסם

אם זה היה חוקי בארץ אני כבר יכול לראות איך יש את זה לכל ערס.

ואז היינו גם רואים בYNET ילדים רצחו עם רובה אוויר חתול\כלב.

פורסם
  • מחבר

אז כנראה לא הבנתם אותי נכון.

אחי רוצה להגיע עם זה לארץ כשזה במזוודה.

לא לשלוח לי את זה בחבילה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים ? אפשרי להביא את זה במזוודה ? (וכמובן, להצהיר לפני הבדיקה שיש שם אקדח אוויר - שלא יקפצו עליו מאבטחים :lol: )

פורסם

לפני כמה שנים הבאתי מרוסיה 4 רובי אוויר (3 ברטה ו1 נשר המדבר) באריזתם המקורית. לא עשו לי בעיות וכשנשאלתי מה זה אמרתי צעצוע. באמת צעצוע, אחרי שבועיים נהרסו לגמרי.

שים במזוודה ועבור במסלול הירוק :)

פורסם
  • מחבר

וואלה ? אז אתה אומר לא תהיה לי בעיה.

איזה כיף, חשבתי שאני כבר הולך להוציא איזה 2000 שקל על גלוק 19...

פורסם

זבל סיני עם קפיץ אתה יכול לקנות בדליאת אל כרמל, או בישוב ערבי אחר לבחירתך (ובחלקם גם לא איירסופט) באיזור ה-100 שקל. ולפני שתחשוב שזה מציאה מדובר באקדחים\רובים של 10-15$ וגם זה בלחץ.

לגבי משלוח לארץ, תשכח מזה, כנ"ל לגבי פיינטבול. אם אתה מביא את זה במזוודה זה תלוי בנמל המוצא. בכל אופן קח בחשבון שאלו המופעלים על גז, צריכים בקבוקוני מילוי שאני לא בטוח שתוכל לייבא. אם זה קפיץ אז אפשר כבר להשיג בארץ, גם ככה אלו עם הקפיץ זה זבל. מה שמשאיר לך רק את החשמליים, גם אותם יש בארץ רק מאוד קשה למצוא והם יקרים בטירוף (ועדיין זבל סיני).

פורסם
  • מחבר

לא, אני מביא גלוק 19 עם GBB, גז ירוק או CO2, אני עוד לא החלטתי, אני צריך להשוות מה הכי חזק וטוב.

אני אביא את האקדח עם 2 מחסניות, במחסניות יהיו הבלונים, למה שיעשו לי בעיה עם זה ?

פורסם

הבלון לא נכנס במחסנית. בעזרת הבלון אתה ממלא לחץ במחסנית. עד כמה שאני יודע בארצות הברית לא ניתן להעלות בקבוקי גז למטוס. לא משנה איזה גז.

ואני לא יודע אם תוכל לייבא כאלו לארץ אחרי שהם יגמרו.

פורסם
  • מחבר

בלון מילוי אני אקנה בארץ, זו לא הבעיה שלי.

אני רוצה את האקדח וכמה מחסניות.

מה לגבי כדורים ? יתנו לי להכניס, לא ?

פורסם

גם ככה אלו עם הקפיץ זה זבל.

אני לא ממש מסכים איתך, לא חסרים אקדחי/רובי קפיץ איכותיים של מספר חברות. הכל שאלה של יצרן. בטובים יותר גם אפשר להחליף קפיץ בגרושים בלי בעיה במקרה של בלאי, או לשפר אותם.

אני כבר מתקופת התיכון שמתי עין על UHC Super 9 של חבר, הוא משתמש בו למשחקי טקטיק בול ביערות פה ליד מאז ועד היום (5 שנים)

הנבלה לא רוצה למכור אותו.

פורסם
  • מחבר

הבלון גז של הגרין גז נמצא בתוך המחסנית בצורה לא נראית לעין, ככה שלא תהיה בעיה, לא ?

הבלון של הCO2 הוא בקבוק נראה לעין והוא נשלף להחלפה.

מה סוכם ? האקדח יעבור בבידוק של נתב"ג ?

פורסם

אני לא בטוח אם יתנו לך להעלות את המכלי Green Gas למטוס.

ו-Green Gas זה לא CO2, זה גז בישול (propane) עם שמן.

http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Gas

פורסם
  • מחבר

אני יודע, בגלל זה אמרתי את ההבדלים בינהם.

אני לא צריך להעלות את מיכל המילוי הזה, כבר אמרתי.

אני אקנה כזה בארץ, זה לא עולה יותר מ50 שקלים, ונהנים עם אחד כזה כמו שצריך :)

ולא יעשו בעיות עם האקדח גם אם הוא נראה כמו אמיתי ? פשוט יבדקו אותו, יראו שזה אקדח אויר ויתנו לו לעבור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים