פורסם 2011 ביולי 3014 שנים שלום לכולם אחי טס לא מזמן לניו-יורק, הוא רוצה להביא לי את נשר המדבר (איירסופט כמובן). רציתי לדעת אם יעשו לו בעיות עם זה בשדה התעופה. כמובן שאני יכול לקנות את זה גם בארץ, אבל המחירים פה פשוט מטורפים !
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים לא חוקי להחזיק ולא חוקי להכניס לארץ אקדחי ורובי איירסופט.זה בשביל שפיינטבול ישראל, המונופול בתחום, יוכלו לסחוט ממך כסף על משחק "טקטיק בול" (רובי איירסופט עם כדורי צבע 6 מ"מ)
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר אני דווקא הבנתי שאין חוק שאוסר על כך, פשוט יכולים לעשות לי בעיות בגלל שזה נראה כמו נשק אמיתי לכל דבר.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים יש חוק שאוסר לך כך, אם תופסים אותך זה מוחרם אוטומטית.שימוש בחיפוש היה עונה לך על כך
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מה נסגר איתם במדינה הזאת , הכל אסור אז מה מותר ??חשבתי להזמין מ EBAY אז יחרימו לי את זה ?
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים בהחלט.בכניסה לארץ צריך לתקוע בנתב"ג ובמכס שלט WELCOME TO ISRAEL NO FUN ALLOWED
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מה זה יעזור לך הסיבה. המדינה אסרה על זה כל עוד אתה לא רשום באגודה של Airsoft או איך שהם לא קוראים לעצמם כיום ובהתאם לכך תצתרך אישור כמו שבעלי נשקים רגילים.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר איך אני משיג אישור כזה ?צריך סיבות ?הגנה עצמית ? נהג מונית ? נהג אוטובוס ? טייס ? חקלאי ?כוסאומו המדינה הזו !
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים אתה לא משיג אישור כזה.אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות לאגודת האיירסופט הישראלית ולהוציא כרטיס חבר
פורסם 2011 ביולי 3114 שנים רק אני חושב שלהעביר אקדח "צעצוע" שעשוי הרבה פעמים ממתכת במזוודה גם אם זה נשלח לבטן המטוס מארצות הברית Post 9/11(שעושה לך בדיקה רקטלית על שקית מרק במזוודה) זה המעשה המטומטם ביותר מישהו יכול לחשוב עליו?
פורסם 2011 ביולי 3114 שנים מחבר אני זוכר שלפני שנתיים בערך, בן דוד שלי הגיע מחו"ל עם רובה אוויר (ספרינג), הוא אמר שלא עשו לו בעיות עם זה...למה לי יעשו בעיות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.