פורסם 2011 ביולי 3014 שנים אני בעקרון צריך רמקולים טובים ולא אלה שבנויים במחשב נייד לשמיעת מוזיקה תוך כדי עבודה, גלישה באינטרנט וכו' שתנגן ברקע לא בקול רם ושאוכל להתרקז. כן לפעמים אני שם מוזיקה בווליום גבוה אבל לרוב אני לא.אני מעוניין בדגמים אלה:BXR1220BXR1221Octane 7 VS4621אין הרבה מקום לסבוופר על השולחן עבודה שלי. האם לBXR עם סבוופר שווה לשלם פי שתיים יותר? לא יודע איפה אני אשים אותו דווקה, וגם אין לי שקע פנוייה לעוד כבל חשמל...OCTANE 7 הרבה יותר טוב משניים קודמים אבל סבוופר שלו יותר גדול ובטוח שלא יהיה לי מקום בשבילו על השולחן.תודה.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים חידודאת הסבוופר שים על הריצפההשניים הריאשונים ברשימה לא שוים שקל,השלישי ברשימה לי יש אותם לדעתי הם שווים,VS4621
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר חידודהשניים הריאשונים ברשימה לא שוים שקל,השלישי ברשימה לי יש אותם לדעתי הם שווים,VS4621איך רמקולים שלא שווים שקל קיבלו 4.5 נקודות ומאות סקירות בAMAZON?
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מה אני יגיד לך,אני קניתי אותם,בשבילי היו גועל נפש,את הרמקולים האלה אני לא מכיר OCTANE 7
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר מה אני יגיד לך,אני קניתי אותם,בשבילי היו גועל נפש,אני יודע שרמקולים זה נושא סוביקטיבי אבל אהבתי/לא אהבתי לא עוזר פה. צריך להיות יותר ספציפי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.