עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה ניידים; תקציב עד 8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני כרגע מחפש לקנות לעצמי מחשב נייד חדש, בעיקר ללימודים. הצרכים הם בעיקר תכנות ב VS, פוטושופ, אופיס,ומשחקים פה ושם. עד כה אני מתלבט בין שלושה דגמים:

Alienware M14X

XPS L502X

XPS 15Z

שלושתם עונים על הצרכים שלי, אך כל אחד בסטייל ובדרך שלו. אני מאוד מתלבט מה לקנות, חשבתי ללכת על ה L502X וזהו, אך העיצוב והמשקל שלו דחו אותי קצת. ה 15Z מציע עיצוב יותר נעים, אך לפי מה שהבנתי הוא נורא מתחמם והוא לא באמת מציע את אותם הביצועים של L502X. ה AW הוא גם חייה, אך גם הוא מתחמם נורא, והוא נורא כבד יחסית ל 14 אינש.

אני אשמח לשמוע חוות דעת, מה לדעתכם הכי כדאי מבין שלושת אלה שנותן את התמורה המלאה לכסף?

פורסם

מחשבים מוגזמים מאד לשימושים ולתקציב.

מה רע במחשב הבא:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622

אמנם זה לא פיסגת הביצועים מבחינת כרטיס מסך, אבל הוא בחצי מחיר כמעט.

את הכסף שתחסוך אתה יכול לקנות איתו עוד 3 שנים אם תרגיש צורך לשדרג מחשב חדש וחזק בהרבה בעתיד עם המצאת טכנולוגיות חדשות ומה לא.

הצרכים שלך יחסית לא גבוהים ואני לא רואה טעם לזרוק סתם כסף מעבר למה שצריך.

המשקל של המחשב הוא כ-1.9 ק"ג עם 14" וכרטיס מסך חיצוני טוב, מה שיבטיח שתוכל להנות ממנו בלימודים ולא לשבור את הגב.

פורסם
  • מחבר

מעבד i5 לא מספיק טוב מבחינתי. אני יודע שאני צריך מחשב לפחות i7, כרגע אני עם Q8200 בנייח והמעבד הזה הוא מעבד 4 ליבות במהירות 2.33GHZ ולפעמים הוא פשוט לא מספיק לי. אני רוצה שהפוטושופ ירוץ חלק, וכשאני אתכנת אני לא רוצה לדאוג שתוכניות שאני מריץ יפריעו למחשב לרוץ חלק, וכמובן אני רוצה ביצועים סבירים במשחקים. (כרגע אני עם כרטיס מסך 9600GT)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים