עבור לתוכן

המערכת מתחממת בצורה מוזרה

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהבעיה מתחילה בזה שכוון הזרימה של המאווררים אינו נכון (שגוי)

פורסם

מה הכוונה ? אני מסכים שאובר מאווררים זה אף פעם לא טוב..

אבל ברגע שהם דוחפים אוויר ויש סירקולציה..עדיין הטמפ' סבירות..

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה... אני חושב שמצאתי פתרון, אני משדרג את המחשב. ככל הנראה אני הולך על משהו כזה:

HD 6950 1GB CFX

GIGABYTE Z68X-UD4

I7 2600K

אבקש שתסתכלו באתר היצרן של לוח האם, על מנת שלא יווצר מצב שהכרטיסים קרובים מדי אחד לשני ואז יהיה שוב פעם את הסיפור הלא רצוי הזה.

ד"א, זה לא רק בגלל החום, מסדרים לי את זה במחיר של 100 שקלים לאחר מכירה של המערכת הנוכחית. מה אתם אומרים? ישתלם/לא ישתלם?

פורסם
  • מחבר

חוות דעת? מישהו?

פורסם

אתה עושה שגיעה על שגיעה

יש לך בעיה של זרימת אויר בתוך המארז

חלוקת המאווררים אינה נכונה

צריך להכניס אויר ומנגד גם להוציא אויר

מורכבים אצלך 3 בטור על המעבד מי בדק שהכוונים של זרימת האויר נכונים

מורכב מאוורר קידמי תחתון שצריך להכניס אויר על פני הדיסקים , האם אכן נכנס שם אויר

אתה צריך בגג המארז מאורר 120 שיוציא אויר

אתה צריך בתחתית המארז כניסת אויר 120

מניסיוני אני יודע שהדברים לא מתקיימים במקרה זה

פורסם

מיכאל , בקשר למאווררי המארז אתה צודק אבל עוד פעם אתה הולך מסביב הבעיה הראשית שהיא במיקום כרטיסי המסך , גם אם תיהיה לו את הסירקולציית אוויר הכי טובה במארז שיכולה ליהיות (שזה תמיד טוב , כן) עדיין הבעיה תשאר בגלל שהכרטיסים צמודים לגמרי אחד לשני , הכרטיס העליון יתחמם יתר על המידה תמיד כל עוד המאוורר שלו סתום ע''י הכרטיס התחתון שממש צמוד עליו.

אני אתן דוגמא - נגיד עכשיו ניקח מחשב שבתוכו המעבד אך ורק עם צלעות קירור ללא המאוורר ונגיד הסירקולציית אוויר במארז הכי טובה שיכולה ליהיות האם המעבד יתחמם יתר על המידה או שלא ? , כמובן שכן בגלל שרק צלעות קירור בלי המאוורר לא יצילו אותו מהתחממות רבה שזה כמעט מצב זהה אצלו בכרטיס העליון , אפשר להגיד שבמצב שכזה כמעט ואין לכרטיס מאוורר אלא רק הצלעות קירור בפנים ועקב כך הוא תמיד יתחמם יותר מידי , אולי המאוורר מזרים אוויר לתוך הכרטיס אבל ממש ממש בכמויות מזעריות שזה לא מספיק כי הכרטיסים של היום ובמיחד אלא שאצלו (אני יודע כי גם לי היה כרטיס בידיוק כמו שלו) מאוד חמים ובנוסף תוסיף לזה את הקייץ ''החמים והנעים'' שלנו , מה נקבל ?

לפותח הנושא : אם אתה באמת יכול להחליף את הרכיבים שלך לרכיבים שהצגת לנו תמורת 100 שקלים אז וואלה לך על זה , לדעתי זה שווה ביותר בסכום קטן שכזה , עכשיו , לגבי הייעוץ על הרכיבים שהצגת , תפתח נושא חדש בפורום למעבדים , לוחות אם וזכרונות ושם תשאל את השאלות לגבי החומרה שאתה הולך לקבל , על התאימות בין הרכיבים האלה (במיוחד מה שרצית לשאול האם הלוח אם טוב להתקנת שני הכרטיסי מסך עליו) , וכל השאלות האחרות . בפורום ההוא יעזרו לך וישתדלו לתת לך כמה שיותר מידע על הרכיבים. בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים