פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אוקי אז ככה שאני בודק בביוס טמפ, הוא עומד על 40, מידי פעם עולה ל41 לכמה שניות..שאני נכנס לוינדוס ובודק בתוכנה המעודכנת של ASUS, כתוב לי בהתחלה 38,37 שהתוכנות עולותושהכל נרגע והוא במצב מנוחה, הוא על 35,34מה אתם אומרים ?
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר פחדתי שתגיד את זהזאת אומרת שאם הביוס מראה 40 במצב מנוחה כמובן כי הוא רק בביוס..אז זאת אומרת שבעבודה בוינדוס שמראה לי 37-38הוא בטח 44-45 ואני לא יודע מזה בכלל ???איך אני כן יכול לקרוא את הטמפ, בוינדוס במצב נכון ?...............?
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים תנסה לבדוק טמפ' עם כמה תוכנות ותאמת עם הביוס (במידה ויצאה תוכנה שנותנת קריאות מדוייקות).
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר תנסה לבדוק טמפ' עם כמה תוכנות ותאמת עם הביוס (במידה ויצאה תוכנה שנותנת קריאות מדוייקות).עד כמה שהבנתי ASUS PC PROB הכי טובה ללוחות אסוס כי היא בנויה להם במיוחד...עכשיו תגיד לי אם זה הגיוני שבוינדוס יהיה לי 36 ובביוס 40 ?נגיד ושתי המקומות מודדים בצורה טובה ואין בעיות.. זה הגיוני ?!ואיזה עוד תוכנות יש? כי לא הסתדרתי עם MBM היא מסובכת לי מידי :-\
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים בכל לוח אם שנתקלתי בו, כולל שלי, הטמפרטורות המוצגות בביוס תמיד גבוהות יותר מהטמפרטורות המוצגות בתוכנה.יותר מזה, עשיתי ניסוי על המחשב שלי:בדקתי טמפרטורות בחלונות דרך תוכנה, הטמפ הייתה בסביבות ה44 מע' בחלונות. עשיתי Hard reset ונכנסתי מהר לביוס ובדקתי שם טמפרטורות והם היו על 45 ואחרי חצי דקה הטמפ' עלתה ל47-48 מעלות.(אל תשכחו שיש לי לוח Abit וגם המערכת בOC.)מסקנה: השהייה בביוס מאמצת את המעבד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.