עבור לתוכן

בחירת רכיבים למחשב חלומות למשחקים

Featured Replies

פורסם

הי לכולם.

אני קונה מחשב חזק למשחקים. אין לי הגבלת תקציב אבל אני גם לא רוצה לשרוף כסף על רכיבים שלא יתנו לי תמורה מספקת.

זה המפרט שאני שוקל, למרות שאני לא ממש מבין גדול, בעיקר אני מתלבט לגבי המסך והזכרונות.

לגבי כרטיס מסך לא בא לי לקחת SLI או CROSS-FIRE . זה נראה לי פתח לבעיות של תאימות ויציבות...

אשמח אם תעזרו לי לבחור:

מעבד - Intel Core i7 2600k

קירור - Scythe Ninja 3 CPU Cooler

זכרונות - ?? כמה זכרון צריך למחשב משחקים חזק (אבל בלי multi tasking יוצא דופן) ואיזה CL?

SSD - דגם OCZ Vertex 2 2.5" 80GB SATA II MLC

דיסק קשיח - WD Caviar Black 1TB 7200 RPM 64MB' SATA III

כרטיס מסך - ASUS GTX580 1536M PCI-E

מארז - CoolerMaster CM690 II ATX case

ספק - ?? בחרתי SeaSonic 850W Gold x-series. צריך 850W למפרט כזה ?

מסך - ?? כאן אני הכי מתבלבל. אני שוקל DELL U2231 או SAMSUNG S23A300B. פתוח להצעות.

תודה מראש :)

פורסם

קירור - עדיף את המוגן

זכרונות - רצוי 8 גיגה 1600 CL 9

דיסק קשיח - עדיף סמסונג F3 1T

כרטיס מסך, לדעתי ולדעת רבים פה הGTX570 יספק את העבודה כמו שצריך. ה1000 שקל האלה לGTX580 לא שווים את זה.

מארז - יש לי את המארז הזה בגירסה הראשונה שלו, לא כל כך טוב לדעתי, עדיף לך משהו אחר....

ספק - 850?!?!?! יותר מדי. 650 יספיק.

ולא הוספת לוח אם...

סהכ יש מה לשפר.

פורסם

הכותרת לא מתאימה בכלל, בקשר למפרט אין לנו מושג מה אתה רוצה בדיוק ומה התקציב הגבולי שלך.

למשל אמרת שאתה רוצה לקנות את "מפרט החלומות" נגיד לדעתי המפרט הבא זה עוד איך שהוא מתקרב לבקשה הזאת ;D

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1399

קירור למעבד:

Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪203

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪732

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window

כמות: 1 - מחיר: ₪395

ספק כוח:

1010W FSP1010-80GLN , 120mm FAN, SATA X 2 , PCI-E 4X RAILS , Active PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪676

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

קשיח למחשב שולחני:

בקניית מחשב חדש בלבד - Solidata 60GB SSD K8 280/270

כמות: 1 - מחיר: ₪499

כרטיס מסך:

Giada GTX580 1536MB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪1856

קירור לכ.מסך:

Vga Cooler GELID ICY Rev. 2 Up to - Support all new VGA Cards 6970 supported

כמות: 2 - מחיר: ₪300

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 2 - מחיר: ₪907

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪10589

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 10378 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/2u6rkz81

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד במיוחד, שקט רמת רעש בערך 7, יש אפשרות לOC כבד.

מעבד 4 ליבות חזק ובעל פוטנציאל לOC כבד במיוחד, לוח מעולה שכולל את כל החידושים האחרונים של השוק, זיכרון של 8GB ב2 סטיקים ככה שזה בDC, קירור חזק ושקט למעבד לOC כבד, מערך RAID בין כונן ה1TB F3 לבין כונן הSSD בSMART RESPONSE, מערך SLI של 2 כרטיסי GTX580 שזה שילוב חזק במיוחד, קירור צד שלישי מיוחד ל2 כרטיסי הGTX580 קירור ממש טוב ושקט לOC לכרטיסים, מארז מאוורר היטב ויפה מאוד שיחזיק תמפלצת הזאת, ספק חזק במיוחד לSLI הכבד הזה ולOC כבד למעבד בתקן SILVER חזק ושקט, 2 מסכי U2311H בשביל ניצול מלא של הSLI של הGTX580.

זה מפרט החלומות שלי ;D כמובן אתה לא חייב להגביל את עצמך, אתה יכול לקחת 2 כרטיסי HD6990 לQUAD CF ויש לך בעצם את השילוב הכי חזק בעולם בנוסף להוסיף את הGTX560TI לפיזיקה בלבד ככה שאתה מקבל את המחשב הכי טוב בארץ :silly:

פורסם

^^^^

מספיק עם השטויות. זה לא מפרט החלומות אלא מפרט מגלומני, בלשון המעטה.

מהמפרט של פותח הדיון אפשר לקבל עומדן לגבי התקציב,

והתגובה של Omer D הרבה יותר במקומה, מבחינת הריאליות וההתאמה

לבקשת פותח הדיון.

פורסם

^^ אני אמרתי "מפרט החלומות" שלי, כמובן ניתן לקחת מפרט ב6000 שקל שיספיק לכל משחק היום וגם בעתיד הקרוב רחוק.

פורסם

ת'רדים כאלו הם ספאם. חבל לשתף פעולה. אם הבנאדם רציני, הוא יכנס לסטיקי יענה על השאלות ויערוך בהתאם, אם לא זהו טרוליזם לשמו.

פורסם
  • מחבר

וואוו אתם קשוחים פה. היחידי שענה לי בלי להתנשא נתן תאורים כלליים בלי שמות של רכיב ספציפי.

אני לא טרול, בסך הכל רשמתי מה שנראה לי כמחשב טוב. לא נראה לי שצריך לשלם 30000 שקל בשביל מחשב תותח... עם מסך אחד ובלי דרישות מיוחדות חוץ ממשחקים.

עניתי על השאלון, מקווה שתעזרו לי לבחור. תהיו נחמדים חברה... ;)

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 9000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם התוספת בביצועים שווה את התוספת במחיר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תכלס, כמה שצריך אם אני אחשוב ששווה להוציא על זה כסף.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וחיבור HDMI למסך טלוויזיה לצורך צפייה בסרטים\סדרות

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בעיקר FPS וRPG

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית של המסך שאני אבחר

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא במיוחד (4)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי קל. לא מבין בזה כל-כך

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נראה לי KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. אני בדר"כ קונה מחשב חדש כשצריך

אגב, שאלה למבינים - המליצו לי פה על זכרון עם CL9. כמה שהבנתי הזכרון יותר מהיר ככל שה CL יותר נמוך.

ההמלצה הייתה כדי לחסוך או כי לא מרגישים בהבדל?

פורסם

בשביל משחקים נטו מפרטים ב6000 שקל מספיקים, אבל בתקציב שלך הייתי מציע לקחת מפרט בסגנון הבא עם יש אפשרות לחריגה של 500 שקל :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪732

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪299

ספק כוח:

Seasonic 850Watt, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 24 pin, 4x PCI-E, 9x SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪676

זיכרון:

Kingston DDR3 4G 1600 HYPER X

כמות: 2 - מחיר: ₪168

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪1125

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

DELL 27in U2711 Israeli Black Widescreen UltraSharp (2560X1440

כמות: 1 - מחיר: ₪3350

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪338

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

סה"כ: ₪9457

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 9268 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/smfbu5tr

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד במיוחד, שקט רמת רעש בערך 6, יש אפשרות לOC בינוני.

הקטע כאן שיש לך כאן מערך CF מאוד חזק שמסך זול לא ינצל לכן יש לך כאן את הU2711H שינצל מעולה את המערך העוצמתי הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים