פורסם 2011 ביולי 2814 שנים שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) המפרט שלו: רסיבר SANSUI דגם RZ6005AV רסיבר אודיו וידיאו עם שמע סטריאו היקפי מגבר עוצמתי במיוחד 500W RMS יציאת 5.1 ערוצים נפרדת CPU מובנה ופונקצית DSP מסך תצוגה VFD מלא שקע כניסת USB פונקצית קריוקי דיגיטאלית רדיו AM/FM זיכרון ל- 40 תחנות רדיו שלט רחוק מלא נתוני אודיו: עוצמת יציאה – מינימום RMS – רמקולים הקדמיים, אחוריים וסנטר - 100W THD (סה"כ עיוות דינאמי) - ≥ 0.5% S/N (יחס אות לרעש) - ≤ 85 dB תגובת תדר - 20Hz~20kHz (±0.8dB) רגישות כניסת מיקרופון - 30mV/1K Ω ≥ רדיו AM/FM: טווח כוונון תדרי FM ברסיבר - 87.50 ~ 108.0 MHz טווח כוונון תדרי AM ברסיבר - 522 ~ 1629 kHz מספר תחנות לשמירה - 40 כניסות/יציאות: שקע אנטנה AM שקע אנטנה FM שקע כניסת CD/VCD שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) שקע יציאת סב-וופר סט נקודות חיבור רמקולים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 של PEERLESS וכרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 השאלות שלי הן 1.איך לחבר SPDIF או כבל COAX מהכרטיס קול לרסיבר עצמו? 2.האם חיבור VCD מהרסיבר לחיבור AUX (ירוק) בכרטיס מנצל את כל יכולות המערכת? 3. איך אפשר לחבר את היציאות של ה5.1 מהרסיבר לכרטיס קול (עם איזה כבל ולאפיה לחבר)? (יש פירוט של הכניסות/יציאות של הרסיבר למעלה) והנה הכניסות/יציאות של הכרטיס קול קישור לתמונה http://up352.siz. c o. il/up2/eimtzyjm1jxo.png (להוריד רווחים) תודה לעוזרים!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.