עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג חזק

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה,

בבירור שעשיתי בפורום כרטיסי מסך יעצו לי לפתוח פה אשכול מסודר על המפרט כולו ולקבל המלצות וחוות דעת. ובכן; אני עומד לקנות מחשב נייח (אחרי חמש שנים עם אותו מחשב נייד, כפרה עליו) כאשר החשיבה העיקרית היא גיימינג איכותי ורלוונטיות ביצועית לכ-6 שנים קדימה. אין שום כוונה לבצע OC כיוון שאין לי נסיון ואני לא שש להתחיל עם חומרה בשווי אלפי שקלים (: .

מתוך מחשבה על שימוש שנים קדימה אשמח לקבל חוות דעת על החלקים והמלצות לגבי תוספות אפשריות, שדרוגים או אפילו שנמוכים. מכיוון שאיני מבין יותר מדיי ברכיבי אוורור וקירור אשמח לשמוע המלצות גם בנושא:

הערה: את רכיבי אינטל (מעבד, לוח אם ודיסק SSD) אני מקבל בהנחה משמעותית וככל הנראה לא אחליף אותם ברכיבים אחרים

• מעבד Intel 2nd Generation Core i7 2600K
  • לוח אם Intel DP67BG Extreme
  • זכרון Kingston DDR3 1600 2x4GB
  • כרטיס גרפי Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 GeForce GTX 570 (פשוט הכרטיס "הרגיל" אזל וההפרש לא גבוה)
  • דיסק קשיח Intel 160GB SSD 320 Series (אין דאגה; ידוע לי על באג ה-8MB)
  • דיסק קשיח נוסף (אופציונלי): שני כוננים נוספים למערך RAID0, כנראה מתוצרת Samsung
  • מארז CoolerMaster HAF922

תודה!

פורסם

נראה שיש כאן הרבה בזבוז על דברים שהתועלת שלהם זניחה בפועל..

תקציב ? דרישות ? - מה עם השאלון (שבחוקי הפורום..) ?

פורסם
  • מחבר

נראה שיש כאן הרבה בזבוז על דברים שהתועלת שלהם זניחה בפועל..

תקציב ? דרישות ? - מה עם השאלון (שבחוקי הפורום..) ?

הדרישות הן מחשב גיימינג חזק שישאר רלוונטי ל-6 השנים הבאות. איכות החלקים וחוויית השימוש חשובים לי ואין לי כוונה לשדרג או להחליף חומרה בשנים הקרובות. לאור העובדה שאת רכיבי החומרה של אינטל אני קונה במחיר נמוך וכי החלקים היקרים נקנים בחו"ל (כלומר בהפרש משמעותי ממחירם הנקוב בארץ) הרי שמחיר המחשב בתצורתו הנוכחית אינו עולה על ₪5,000 כך ש-300 עד 500 נוספים יכולים לבוא בחשבון בתנאי שתהייה להם תמורה אמיתית. כמובן אם התמורה לחלקים שהזכרתי לא מצדיקה את מחירם הגבוה, אשמח לדעת ולחתוך בהוצאות.

בלי קשר לדרישות ולתקציב אשמח לדעת מה הם אותם דברים שהתועלת שלהם זניחה בפועל, מה הייתם ממליצים להוסיף (מאוורר מסויים במקום זה הגנרי, לדוגמה) או מה הייתם ממליצים לחתוך מתוך ראייה ל-6 השנים הבאות.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים