עבור לתוכן

תיקי Marco-Polo

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד.

קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss

זה התיק שקניתי:

7302volgal.jpg

אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות.

המחיר אגב יצא לי מאוד זול.

תודה.

פורסם

יש לי תיק דומה מאותה הסדרה (Marco Polo) עם נרתיק מובנה למחשב נייד. יש לי אותו כבר כשנתיים ואני הולך איתו כל יום.

הוא לא ברמה הגבוהה ביותר (איכות התפירה והחומרים) אבל לשימוש יום-יומי הוא דיי והותר.

כרגע אני מחפש תיק חדש כי הדפנה שלו התחילה להתפורר ואחרי כמה שטיפות הוא כבר לא נראה חדש.

אם אתה מחפש משהו ברמה גבוהה יותר (מבחינת איכות הבניה ושימור לזמן ארוך) תצטרך לעלות לכיוון ה400 ש"ח+ או להזמין מחו"ל.

(עלה לי 275 בריקושט)

פורסם

לפי איך שנראה, מדובר על עוד חיקוי של SWISS GEAR.

יש לא מעט חברות שמאמצות את הדגמים של SWISS GEAR ואת הסמל שלהם ומוציאים חיקויים.

פורסם

לכל העולם ואחותו יש כאלה תיקים. לי יש כזה, לחברה שלי יש כזה, ולכל החברים שלי בערך יש כזה. שלי כבר שנה וחצי אצלי (אפילו יותר), שימוש ללא הפסקה, ועדיין במצב חדש לחלוטין, לא שמעתי מילה רעה גם מחברים - כולם מרוצים ממנו לחלוטין. אני מבסוט עליו לגמרי (מה גם שהוא עלה לי פחות ממה שרשמו פה קודם - כל שנה עם תחילת הלימודים יש עליהם מבצעים באוניברסיטה אצלנו).

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני מבין שאני יכול להיות רגוע כי התיק לא כזה גרוע :smile1:

אגב לי יש מין כיסוי למחשב נייד בתא הגדול של התיק והוא גם נשלף.

מחיר : 160 ש"ח

פורסם

לכל העולם ואחותו יש כאלה תיקים. לי יש כזה, לחברה שלי יש כזה, ולכל החברים שלי בערך יש כזה. שלי כבר שנה וחצי אצלי (אפילו יותר), שימוש ללא הפסקה, ועדיין במצב חדש לחלוטין, לא שמעתי מילה רעה גם מחברים - כולם מרוצים ממנו לחלוטין. אני מבסוט עליו לגמרי (מה גם שהוא עלה לי פחות ממה שרשמו פה קודם - כל שנה עם תחילת הלימודים יש עליהם מבצעים באוניברסיטה אצלנו).

מה קורה?

אתה בטוח שאתה מדבר על מרקו פולו? כי בזמנו מכרו באקדמון סילבר ליין עם הסמל הזה...

ולחצי אחר מהאנשים יש SWISS GEAR...

פורסם

בטוח. אתה רוצה תמונה של התיק שלי עם הלוגו הזה והשם שעליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים