פורסם 2011 ביולי 2614 שנים מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים יש לי תיק דומה מאותה הסדרה (Marco Polo) עם נרתיק מובנה למחשב נייד. יש לי אותו כבר כשנתיים ואני הולך איתו כל יום.הוא לא ברמה הגבוהה ביותר (איכות התפירה והחומרים) אבל לשימוש יום-יומי הוא דיי והותר.כרגע אני מחפש תיק חדש כי הדפנה שלו התחילה להתפורר ואחרי כמה שטיפות הוא כבר לא נראה חדש.אם אתה מחפש משהו ברמה גבוהה יותר (מבחינת איכות הבניה ושימור לזמן ארוך) תצטרך לעלות לכיוון ה400 ש"ח+ או להזמין מחו"ל.(עלה לי 275 בריקושט)
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים לפי איך שנראה, מדובר על עוד חיקוי של SWISS GEAR.יש לא מעט חברות שמאמצות את הדגמים של SWISS GEAR ואת הסמל שלהם ומוציאים חיקויים.
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים לכל העולם ואחותו יש כאלה תיקים. לי יש כזה, לחברה שלי יש כזה, ולכל החברים שלי בערך יש כזה. שלי כבר שנה וחצי אצלי (אפילו יותר), שימוש ללא הפסקה, ועדיין במצב חדש לחלוטין, לא שמעתי מילה רעה גם מחברים - כולם מרוצים ממנו לחלוטין. אני מבסוט עליו לגמרי (מה גם שהוא עלה לי פחות ממה שרשמו פה קודם - כל שנה עם תחילת הלימודים יש עליהם מבצעים באוניברסיטה אצלנו).
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים מחבר בכל מקרה אני מבין שאני יכול להיות רגוע כי התיק לא כזה גרוע אגב לי יש מין כיסוי למחשב נייד בתא הגדול של התיק והוא גם נשלף. מחיר : 160 ש"ח
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים לכל העולם ואחותו יש כאלה תיקים. לי יש כזה, לחברה שלי יש כזה, ולכל החברים שלי בערך יש כזה. שלי כבר שנה וחצי אצלי (אפילו יותר), שימוש ללא הפסקה, ועדיין במצב חדש לחלוטין, לא שמעתי מילה רעה גם מחברים - כולם מרוצים ממנו לחלוטין. אני מבסוט עליו לגמרי (מה גם שהוא עלה לי פחות ממה שרשמו פה קודם - כל שנה עם תחילת הלימודים יש עליהם מבצעים באוניברסיטה אצלנו).מה קורה?אתה בטוח שאתה מדבר על מרקו פולו? כי בזמנו מכרו באקדמון סילבר ליין עם הסמל הזה...ולחצי אחר מהאנשים יש SWISS GEAR...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.