עבור לתוכן

לא יודע איך להסיר את וירוס ה"Pinfi"

Featured Replies

פורסם

אוקיי , היום בבוקר הכל עבד בסדר ואחרי שעה אחרי ריסטרט המחשב פתאום לא העביר את האינטרנט למחשב השני , שאני מנסה להפעיל ICS הוא כותב לי "The Dependency service or group was faild to start" ואין לי מושג מזה אומר , ניסיתי לחפש בGOOGLE פתרון לבעיה אבל לא מצאתי , מצאתי תאקד אחד שאמר איך אבל לא הבנתי מילה ממה שאמרו שם. בבקשה עזרה! ניסיתי כבר RESTORE וזה לא עזר.

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה הפיתרון לבעיה שלך,

אבל אני משתמש בתוכנה לשיתוף אינטרנט sygate home network,

זו תוכנה פשוטה שעושה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , עשיתי פורמט והבעיה עוד פעם חזרה של הוירוס , השיתוף אינטרנט עובד אבל הוירוס קיים והוא גורם למירק לעשות שגיעה ולא להיפתח וככה גם לCS ביחד עם CHEATING DEATH (חשוב לציין שCS עובד מצויין כל עוד CD לא מופעל במקביל) וגם אימיול לא נפתח, לוירוס קוראים Pinfi ואין לי מושג איך לתקן אותו! הוא הדביק את כל המחשב שלי!

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה אני ינסה את כל זה ויחזור עם עידכונים , זה פשוט וירוס נוראי!!! לא ממליץ לאף אחד להידבק בו!

פורסם
  • מחבר

הצילו!@!@%$!#@% הוירוס הזה אפילו לא נותן לי להתקין את האנטיוירוס! שאני מנסה להתקין האנטיוירוס 2004 עושה לי "File Is Missing , the installion will now close" ואני לא יכול להתקין אותו! אנשים אני נואש! עזרה בבקשה!!!!

פורסם
  • מחבר

אנשים , גיליתי שהPRE SCAN שהאנטיוירוס עושה לפני ההתקנה מתקנת את הקבצים , אבל היא מתקנת רק בC ! תגידו , אם אני יעשה פורמט לC וישר לפני הכל יתקין אנטיוירוס וינסה לתקן את זה , זה יכול לעבוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים