עבור לתוכן

השמועות נכונות - על Samsung Galaxy S II מתחמם מהר

Featured Replies

פורסם

אתמול הסתובבתי בפורום על אלו שרכשו Samsung Galaxy S II המדובר, מישהו התלונן שזה מתחמם מאוד חם.

גם ידידה שלי קנתה ואמרה שזה מתחמם מהר, האם זה נכון? אחד מהתגובות שהצחיק אותי אחד המשתמשים אמר, זה מה שקורה שמכניסים להכניס הכול למכשיר כזה קטן ודק :)

יש ברשותי Samsung Galaxy Ace, שהוא מכשיר שקיבלתי מתנה מדוד שלי מחו"ל - שימושים שלי הם אינטרנט, הודעות SMS, שיחות, ולעבודה?

האם זה מספיק?

תודה,

פורסם

אתה שואל אנשים זרים אם הפלאפון שיש לך מספיק לך ?

פורסם

עקרונית, זה נכון, מכשיר דק + SOC חזק המיוצר בתהליכי הייצור של היום = מכשיר חמים למדי במאמץ. אבל זה נכון גם לגבי הGALAXY S המקורי.

פורסם

חלק גדול מהחום שעליו מתלוננים אנשים (ולא רק לגבי המכשיר הזה) נובע פשוט מהמסך.

המסך מן הסתם פולט חום (ולא מעט). מכיוון שבטלפונים מהסוג הזה המסך מהווה כמעט את כל שטח הטלפון, לאחר שימוש של יותר ממספר דקות בטלפון פני השטח שלו חמים. מי שמצמיד את הטלפון לאוזן כדי לשוחח עדיין מרגיש את החום מהמסך.

סמארטפונים מהסוג הזה הם עסקת חבילה. אנשים מחפשים מכשיר "רב-עוצמה", עם מסך גדול מספיק ודק וקטן ככל האפשר = התוצאה הישירה היא שהמכשיר מתחמם בשימוש ממושך ואין הרבה שניתן לעשות.

לגבי מידת ההתאמה של המכשיר הקיים שלך. למה שהוא לא יספיק? אם אתה חושב שהוא לא מספיק, מה בדיוק חסר לך בו? אם תגדיר מה חסר ניתן יהיה לבדוק אם ב מכשיר אחר כן תקבל את זה. על-פניו אני לא רואה מי יכול להיות חסר במכשיר הנוכחי שלך שתקבל ב-SII לאור השימושים שתארת (חוץ ממסך גדול יותר).

פורסם

כמו שנאמר כל מכשיר דק עם מסך גדול יתחמם אין פה הפתעות.

יש שיפור משמעותי יחסית בגרסאות 2.3.4 שהודלפו ובגרסה הרשמית שתצא באוגוסט ואני מאמין גם כש ICS תצא והתמיכה ב2 ליבות תהיה מושלמת הוא פחות יתחמם.

פורסם

זה לא ממש המסך, מסכי AMOLED פועלים בוולטאג' נמוך ולא ממש מתחממים.

זה יותר עניין ה SOC החזק+מכשיר דקיק בטירוף. כל מכשיר בסגנון מתחמם ככה. גם אייפון, גם הגלאקסי S הראשון, גם האופטימוס X2 של LG, ופחות או יותר כל השוק הזה.

אבל זה לא כאילו המכשיר רותח בידיים ואי אפשר להחזיק אותו, אז לקחת דברים בפרופורציות.

פורסם

אתמול הסתובבתי בפורום על אלו שרכשו Samsung Galaxy S II המדובר, מישהו התלונן שזה מתחמם מאוד חם.

גם ידידה שלי קנתה ואמרה שזה מתחמם מהר, האם זה נכון? אחד מהתגובות שהצחיק אותי אחד המשתמשים אמר, זה מה שקורה שמכניסים להכניס הכול למכשיר כזה קטן ודק :)

יש ברשותי Samsung Galaxy Ace, שהוא מכשיר שקיבלתי מתנה מדוד שלי מחו"ל - שימושים שלי הם אינטרנט, הודעות SMS, שיחות, ולעבודה?

האם זה מספיק?

תודה,

למה אתה שואל אנשים זרים אם ידידה שלך אמרה לך שהוא מתחמם מהר?

אם ידידה שלך אמרה לך שהוא מתחמם מהר אז כנראה שזה נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים