עבור לתוכן

YAMAHA 430, VIDEO? )-8

Featured Replies

פורסם

יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני.

יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור.

זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו?

ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):

RXV430_ba.jpg

פורסם

זה לכל מיני מכשירים שיש להם יציאת ווידאו כמו המחשב או ה די וי די הממיר אז במקום שתחבר את כולם בניברד לטלויזיה אתה מחבר ברסיבר ואז שאתה בוחר בהם זה גם סם את התמונה שהם מוצאים בטלויזיה. אם יש לך עוד שאלות תשאל כי במקרה גם לי יש רסיבר כזה

פורסם

יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני.

יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור.

זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו?

ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):

RXV430_ba.jpg

התמונה קטנה ואני לא מכיר את המוצר הספציפי אבל יש רסיברים שברגע שאתה משנה את כניסת הסאונד הוא גם משנה לך את הוידאו בהתאם.

לדוגמא אם אתה שם וידאו הוא יראה לך בטלויזיה וידאו, אם תעביר לקונסולת משחקים הוא יראה לך את הקונסולת משחקים.

כלומר: כמה כניסות של וידאו אך יציאה אחת של תמונה והוא כבר יודע לווסת איזה תמונה להראות לך.

מן הסתם אתה גם יכול לחפש בחוברת של הרסיבר :)

פורסם
  • מחבר

תודה, תודה, תודה תודה תודה, עוף טוב עוף... ;)

(לא הבנתם, לא משנה)

אם יהיו לי בעיות מאוחר יותר אני ישאל אותך Cooler-Master

פורסם

אין בעייה אחי

פורסם

דרך היציאה האחרונה (Composite) שקוראים לה Monitor Out אתה בעצם מוציא את התמונה שהרסיבר מקבל מהמקור.

פורסם
  • מחבר

דרך היציאה האחרונה (Composite) שקוראים לה Monitor Out אתה בעצם מוציא את התמונה שהרסיבר מקבל מהמקור.

לא ממש הבנתי, הרסיבר גם מוציא תמונה? תן לי דוגמה בבקשה.

הבנתי:

אחרי שאני מחבר את כל המכשירים שאני רוצה לכניסות הווידאו והקול של הרסיבר אני מוציא כבל ל דרך הMonitor Out לטלויזיה שלי, ואז גם התמונה תתחלף לפי מה שאני בוחר לשמוע.

ואם חיברתי את הDVD דרך כבל אופטי לקול, אני צריך לחבר גם כבל S-VIDEO?

פורסם

זה כמו PRE AMPLIFIRE אבל לטלוויזיה

הטלוויזיה מתחברת לOUT איפהשהו שם

ונגיד אתה מחבר דיווידי אז אתה מחבר את הסאונד בחיבור בקואקסיאלי וRCA מהדיווידי לרסיבר ואז שאתה בוחר ברסיבר DVD זה גם מוציא את התמונה לטלוויזיה

אבל לא מומלץ לעשות ככה כי האיכות של RCA לא משהו בכלל במיוחד שמחברים איכות דיגיטלית כמו DVD

עדיף לחבר את הדייוידי ישר לטלוויזיה בחיבור 21 פין או בעוד איזה חיבור דיגיטלי ששחכתי איך קוראים לו נראה לי SUPER VHS אבל לא בטוח בכלל

אבל זה רק עם הרסיבר בסלון ומיליון דברים מחוברים אליו גם ברסיבר שלי יש את כל החיבורים האלה ואני לא משתמש בכלום חוץ מהIN מהמחשב חשמל והרמקולים זהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים