עבור לתוכן

השוואת מפרט

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב בבית שהמפרט שלו הוא

intel core i5 750 2.66ghz

gigabyte ga-p55m-ud2

hynix 2gb*2

samsung 1tb

hd5850

seasonic 650watt

ואני רוצה לקנות מחשב חדש האם שווה לי להחליף לכזה? (ואל תציאו לי בבקשה עוד מפרטים אני רק רוצה לדעת עם שווה לי לזה...)

intel core i5 2500k

gtx570

western digital 3TB

aurora case gigabyte

p67a-ud3-b3

וכנראה זיכרונות של 1333 MHZ של 4 GB כפול 2

שווה לי להחליף עליו?

פורסם

למה אתה רוצה להחליף?

נשמע לי דיי מיותר ובעיקר מטומטם....

פורסם
  • מחבר

אממ כן להחליף אני רוצה ...... למטרת גיימינג ואני רוצה להחליף כי יש לי אפשרות להחליף \להוסיף עוד מחשב לבית איזה מפרט יותר טוב לפחות אפשר לדעת?

פורסם

מן הסתם השני, אבל הראשון גם מצויין. אתה רוצה להוסיף אותו לבן אדם אחר או להביא אותו בשבילך? כי בשבילך זה ממש מממש מיותר.

פורסם
  • מחבר

את הראשון לתת לאחותי כי יש לה מחשב שכבר מת ובשבילי להביא את השני... וגם יוצא שאת המחשב היותר טוב אני יכול לקנות באותו מחיר שקניתי את זה..

פורסם

ואחותך צריכה מחשב כל כך חזק ?

אולי עדיף שתשמור אותו לעצמך, ותקנה לה משהו יותר פשוט (במקום לקנות את השני, יהיה יותר זול)

פורסם
  • מחבר

פשוט עכשיו לאבא שלי יש מבצע מהעבודה שאני יכול להביא עכשיו מחשב יותר טוב משלי במחיר יותר קטן ממה שקניתי את זה ... מקסימום אפשר למכור אתזה...

פורסם

תעדכן את הפוסט הראשון עם תשובות לשאלון בסטיקי לגבי הצרכים של אחותך

כמו כן תוסיף את עלות המערכת המוצעת מהעבודה של אבא + איזה מסך יש לך

פורסם

לדעתי זה סתם ביזבוז כסף (אלה אם אחותך באמת צריכה מחשב חזק, וגם ככה תכננת לקנות לה)

גם עם בעבודה זה יהיה יחסית זול, עדיין זה יהיה יותר יקר מלקנות מחשב פשוט לאחותך וזהו.

מה התקציב שתכננת לאחותך ? (אם לא תכננת אז זה בכלל בזבוז)

פורסם

בזבוז מיותר לגמרי, עדיף קח את הGTX570 בלבד ועם אין לך קירור למעבד תקנה אחד טוב ותעשה על ה I5 750 לסביב ה3.6GHZ שיספיק לך בהחלט עם הGTX570.

פורסם

^

אלוהים ישמור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים