עבור לתוכן

שאלה בענין קבילה

Featured Replies

פורסם

אנחנו עובדים במשרד די קטן, שנמצאים בו כ15 מחשבים ובצמוד למשרד יש לנו חוות שרתים.

לפי מדידית קרינה שנעשתה אצלינו לפני כשבועיים רמת הקרינה הינה גבוהה מאוד מהרגיל.

בנוסף, המשרד שלנו נמצא בקומה "אטומה" כלומר אין לנו שום חלון מתוך המשרד שיוצא החוצה.

השאלה היא האם יש עילה לקבילה בגין שהייה ממושכת במשרד שבו הקרינה כה גבוהה?

האם יש עילה לקבילה על כך שאנחנו עושים לילות(ויושנים) במקום שאין בו חלון ( במקרה ויש שריפה אפשר להתקע בפנים ובלה בלה בלה ...)?

תודה^

פורסם

לדעתי אין פה עניין לקבילה (על איזה חוק צבאי בדיוק עברו כאן? האם ידעת את המפקדים שלך על הנושא והם לא התייחסו?)

אך כן יש פה עניין להוציא חוות דעת מומחה אשר קובעת כי השהות בחדר איננה עומדת בדרישות הגהות ולפיכך יש להמציא פתרון אחר למגורים

בהצלחה - והמשך שירות נעים,

גבריאל

פורסם

השאלה היא האם יש עילה לקבילה בגין שהייה ממושכת במשרד שבו הקרינה כה גבוהה?

האם יש עילה לקבילה על כך שאנחנו עושים לילות(ויושנים) במקום שאין בו חלון ( במקרה ויש שריפה אפשר להתקע בפנים ובלה בלה בלה ...)?

תודה^

יש לו עילה מוצדקת מאוד לקבול.

חוקי בטיחות באש בצבא במפורש מורים על איסור שינה בחדר ללא פתח חירום! ואפילו אם קיים חלון עם סורגים עדיין אסור.

אני מתאר לעצמי שמכריחים אותו ואת חבריו לישון באיזה חמ"ל כדי לבדוק שהמכשירים "תקינים", אני צודק?

פורסם
  • מחבר

יש לו עילה מוצדקת מאוד לקבול.

חוקי בטיחות באש בצבא במפורש מורים על איסור שינה בחדר ללא פתח חירום! ואפילו אם קיים חלון עם סורגים עדיין אסור.

אני מתאר לעצמי שמכריחים אותו ואת חבריו לישון באיזה חמ"ל כדי לבדוק שהמכשירים "תקינים", אני צודק?

זה לא ממש חמ"ל , אלא משרד שבו אנו מנטרים את חוות השרתים ונותנים תמיכה ברמה גבוה למשתמשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים