עבור לתוכן

DELL מציגה UltraSharp U2412M

Featured Replies

פורסם

מהנותנת תוספת הרזולוציה בכלל? מתי המסך יגיע לישראל בכלל?

תוספת הרזולוציה נותנת רזולוציה גדולה יותר למי שמחפש רזולוציה גדולה יותר (כמוני). אם אתה לא מחפש רזולוציה גדולה יותר אז אולי היא לא נותנת לך כלום.

ביום שהמסך יגיע לישראל נדע שהוא הגיע לישראל. עד אז אפשר רק לנחש.

פורסם

יותר גדול כמעט תמיד יותר טוב.

Dell UltraSharp U2412M הוא מסך 24 אינצ' עם רזולוציית HD של 1080p.

זה 1200P

16:10 היא פרופורציה יותר מתאימה (לדעתי ולדעת רבים אחרים) לעבודה עם מחשב.

והפיקסלים הנוספים לא נשמעים כמו הרבה, אבל בלא מעט מצבים הם עושים את ההבדל.

פורסם

יש ברשותי 2 מסכי DELL 2407 האם יהיה הבדל גדול בביצועים (מריחה, תגובה גוונים וכ"ו) במשחקים ?

במידה ואני קונה מסך כזה כדי שיהיה האמצעי וה2407 יהיו משמאל ומימין בהטעמה כדי ליצור אינפינטי ?

אני בדיוק מתלבט האם לקנות 3 "23 משום שאני לא מצליח למצוא "2407 או "2408 משומש במחיר שפוי.

או אולי עדיף למכור את ה2407 שאצלי ולקנות 3 כזו ?

(אני אישית מאוד האהב אותם ולא רואה סיבה להיפרד מהם ...)

פורסם

יש ברשותי 2 מסכי DELL 2407 האם יהיה הבדל גדול בביצועים (מריחה, תגובה גוונים וכ"ו) במשחקים ?

לא, תוך הסתייגות מכך שעדיין לא ראיתי סקירה ממש מקיפה על המסך. באופן עקרוני ייתכן שהוא סובל מבעיות כאלו ואחרות שיהפכו אותו לפחות או יותר מתאים לשימוש מסוים. לכן צריך לחכות ולראות. עם זאת, לדעתי לא יהיו מריחות ולאגים ובסך הכל כנראה שמדובר במסך שווה ערך ברוב המדדים החושיים ל-2407WFP.

כמו כן, הכל תלוי במחיר. זה שהוא צפוי להיות זול יחסית למסכי ה-24" ש-Dell שיווקה עד כה עדיין לא מהווה תג מחיר רשמי (וכמו כל רכיב חומרה בהתחלה הוא יהיה יקר יחסית ולאחר מכן מחירו יתאזן בהדרגה עם הגדלת ההיצע ובהנחה שיהיה לו ביקוש. כפי שקרה ל-U2311H שהיום ניתן למצוא אותו בפחות מ-1000 ש"ח).

פורסם

מה נותן בדיוק תוספת הרזולוציה? לא מצליח להבין מה זה נותן לי יותר בדיוק.

שווהלחכות לדגם הזה במקום לקנות 2311H?

פורסם

רזולוציה היא כמות הפיקסלים שבמסך. היא מיוצגת על-ידי שני מספרים--כמות הפיקסלים לרוחב (בכל שורה) ולגובה (בכל טור).

במסך בעל רזולוציה של 1920x1080 (כמו ה-U2311H) יש 1920 פיקסלים לרוחב ו-1080 פיקסלים לגובה.

במסך בעל רזולוציה של 1920x1200 יש 1920 פיקסלים לרוחב ו-1200 פיקסלים לגובה.

אז מה נותנת לך הרזולוציה הגבוהה יותר? עוד שטח עבודה לגובה. אם אתה זקוק לו (או לא אוהב מסכים ביחס תמונה 16:9) אז יש לנתון הזה משמעות. אם אתה לא (ומהשאלה עושה רושם שאתה לא, כי אז כנראה היית יודע להגדיר את הצרכים שלך קצת יותר טוב) אז לנתון הזה אין משמעות עבורך.

פורסם

16:10 לעומת 16:9 לא נישמע הבדל גדול....

אין לי הערכה להבדל בין 2 המסכים כי כעת אני ב17 אינטש.

פורסם

אם אתה עם "17 כרגע, סביר להניח שיש לך מסך ביחס 4:3 או 5:4, כלומר מרובע יחסית. עכשיו דמיין שאתה קונה מסך חדש, באותו גובה אבל ברוחב כמעט כפול. אני הייתי מרגיש שעשיתי "חצי שדרוג" ומנסה להשיג כל פיסת רזולוציה אנכית שאני יכול. וכשזה חסר, 120 פיקסלים נוספים זה המון.

אם אתה לא מרגיש כך, אז אין בעיה. רוב האנשים מסתדרים כך מצויין.

פורסם

2311 הוא באותו גובה כמו מסך 3:4 17 אינטש ורק רחב יותר ולכן לדעתך זה חצי שידרוג?

פורסם

בערך... אפשר לומר. קח בחשבון שלשימושים מסויימים הגובה חשוב יותר מהרוחב (דוגמה אקראית: דף אינטרנט ממוצע).

אין לי עניין לשכנע אותך מה יותר טוב לך, את זה אתה אמור לדעת. רק ניסיתי לתת לך מושג למה שמישהו ירצה מסך "גבוה" יותר. אם אתה עדיין לא מבין את זה, כנראה שזה לא באמת נחוץ לך, כפי שכבר ענו לך בכל הדיונים האחרים בהם שאלת את השאלה הזו - מה שלא מנע ממך לשאול אותה שוב, וכנראה שתעשה את זה גם בפעם הבאה שייפתח דיון שיראה לך קשור לנושא באופן קלוש כלשהו.

פורסם

אני באמת מתלבט בין 2 המסכים ואיתי הרבה אחרים גם אני חושב אז זה חשוב ללבן סוגיה זאת.

פורסם

ענו לך בפירוט בדיון שפתחת בנושא, ואם התשובות לא סיפקו אותך או שיש לך שאלות נוספות, אותו דיון הוא המקום לזה ולא הדיון המסכן הזה, שזה ממש לא הנושא שלו.

אם כל מה שאתה רוצה לשאול זה אם כדאי לחכות ולקנות את המסך החדש שיצא, אז התשובה היא: הוא לא הגיע לחנויות, לא ידוע מתי יגיע או כמה יעלה כשיגיע לחנויות, ובאופן טבעי לאף אחד בפורום אין נסיון איתו להגיד לך עד כמה הוא טוב. אז אם אתה רוצה לקנות מסך מתישהו בזמן הקרוב, תשכח ממנו. אם אתה מעוניין לחכות זמן בלתי ידוע רק כדי לבדוק אם הוא משתלם לך, אז תחכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים