פורסם 2011 ביולי 2514 שנים אהלן. לפני כ-8 שנים התנתקתי מבזק בינלאומי (אינטרנט) בעקבות שירות לא הגון.עברנו לנטוויזן..היום קיבלנו מכתב מבזק בינלאומי "חיוב לפני ניתוק" בו אנו צריכים לשלם כ-1400 שח חוב.יש להם זכות אחרי שמונה שנים לבקש? במיוחד שאנחנו לא מחוברים אליהם בשום צורה כלשהי?
פורסם 2011 ביולי 2514 שנים אני די בטוח שהכוונה שלהם ב "חיוב לפני ניתוק" זה שהצטבר לך במשך 8 שנים חוב ועליך לשלם אותו במיידית אחרת ינתקו אותך. מן אזהרה כזאתי.ההסבר היחיד שדבר כזה יקרה הוא שלפני 8 שנים שביקשתם להתנתק, לא באמת ניתקו אותכם ומאז החשבון שלכם התחיל לצבור חובות.עצה שלי - כל עוד יש לך הוכחה חותכת שביקשתם להתנתק לפני- 8 שנים, או הוכחה שאכן ניתקו אותכם (הקלטה, מייל, פקס) הם יכולים לשלוח הודעות עד מחר. שיצפו להתעלמות מוחלטת. במידה ולא - תצרו איתם קשר ותנסו להסביר להם שלא היה שימוש בחשבון בשך 8 שנים, הם גם יכולים לבדוק את זה לבד.בשום אופן אל תכנע ותשלם להם!
פורסם 2011 ביולי 2514 שנים מחבר ברור שיש לי מסמך שמראה שאני מנותק מהם, כבר לפני שמונה שנים אני מנותק והם לא צריכים לחייב אותי על כך שלא הייתי אצלם משום שהיינו מנותקים מהם. אין לי את התשתית שלהם (וגם אם יש הוא לא פעיל משום שנותקתי).אז מה אפשר לעשות?
פורסם 2011 ביולי 2514 שנים מחבר אין להם את האשראי משום שנותקנו. אנחנו כבר לא לקוחות שלהם כמה שנים טובות.. מבינים.להתעלם? אין סיבה דאגה מבחינה משפטית?
פורסם 2011 ביולי 2514 שנים היי Eli-Ko,אני אשמח לבדוק את הנושא אצלנו ואת הסיבה לקבלת המכתב.אנא שלח לי פרטים בהקדם בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי:שם מלא, מספר ת.ז, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2011 ביולי 2514 שנים מחבר היי Eli-Ko,אני אשמח לבדוק את הנושא אצלנו ואת הסיבה לקבלת המכתב.אנא שלח לי פרטים בהקדם בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי:שם מלא, מספר ת.ז, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.לוטם בזק בינלאומישלחתי הודעה פרטית באתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.