עבור לתוכן

בעיה | ווינדוס מתנתק בצורה מוזרה ועולה מסך כחול

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......".

בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... .

היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה...

עזרה בבקשה ???

פורסם

קודם כל כדי להבין מה הבעיה צריך לראות מה הודעת השגיאה במסך הכחול, אתה צריך להגדיר במחשב שאם יש נפילה של המחשב שלא יעשה ריסטרט, ככה תוכל לכתוב מה הודעת השגיאה במסך הכחול או לצלם אותו.

אתה צריך לעשות קליק ימני על "המחשב שלי" ואז "הגדרות" ואז ללכת ל SYSTEM PROTECTION ומשם לטאב ADVANCED, תיכנס שם ל SETTINGS של STARTUP AND RECOVERY ותוריד את הוי מ AUTOMATIC RESTART.

פורסם
  • מחבר

קודם כל כדי להבין מה הבעיה צריך לראות מה הודעת השגיאה במסך הכחול, אתה צריך להגדיר במחשב שאם יש נפילה של המחשב שלא יעשה ריסטרט, ככה תוכל לכתוב מה הודעת השגיאה במסך הכחול או לצלם אותו.

אתה צריך לעשות קליק ימני על "המחשב שלי" ואז "הגדרות" ואז ללכת ל SYSTEM PROTECTION ומשם לטאב ADVANCED, תיכנס שם ל SETTINGS של STARTUP AND RECOVERY ותוריד את הוי מ AUTOMATIC RESTART.

OK סבבה תודה אחי אני יחכה לפעם הבאה ויעדכן פה.

פורסם

לא צריך לחכות לשום מסך כחול.

רשום בהפעלה Minidump והעלה את שני הקבצים (בתוך קובץ RAR).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים