עבור לתוכן

שלום לכולם חדש פה+ בקשה להמלצה על מפרט כולל מסך ב8k לגיימינג נטו עם oc קל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני חדש פה, ונרשמתי כדי להתייעץ בנוגע למפרט שאני שוקל לרכוש.

Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1399

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪193

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪916

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪212

קירור למארז:

Cooler for Case 120 MM

כמות: 1 - מחיר: ₪15

ספק כוח:

Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail

כמות: 1 - מחיר: ₪643

זיכרון:

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪443

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVERCLOCKED - GV-N560SO-1GI - מלאי מוגבל

כמות: 2 - מחיר: ₪1160

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

LG 23" IPS231P-BN LED 5ms IPS Panel - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪938

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪338

סה"כ: ₪7768

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 7613 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/4wljtc63

אני מבין שהמארז לא טוב למערך כרטיסים, אבל 430 מילימטר זה המקסימום שאני יכול להכניס. עם תוכלו להציע הצעות לשיפור וייעול, אני אשמח. אם אתם יכולים להציע מארז יותר טוב בגובה הזה זה יהיה מעולה, מחיר זה לא בעיה כי אני יכול ללכת עד 8K . לא רוצה ssd. אם אין אפשרות לעשות מפרט חזק למארזים בגובה הזה, אשמח אם תציעו לי מפרט פחות חזק ויותר זול.

תודה, אור.

רמת רעש - לא ממש משנה לי, אני ממילא שם ווליום מאוד גבוה או אוזניות

רמת oc. משהו שהחנות תעשה בצורה קלילה ויציבה, למניעת צוואר בקבוק.

אני בדרך כלל קונה מפרט לשלוש 4 שנים ומחליף. לא מהמשדרגים, אבל יכול להיות שבעתיד אחליף כרטיס מסך.

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך כמובן אבל לההשתדל לא להתפשר בביצועים

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כעיקרון לא מוגדר לי תקציב חריגה אבל אם יהיה צורך אני אתגמש

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים נטו. אולי מעט גלישה ויוטיוב.

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אנטי וירוס, אנטי ספייוור, משחקים למיניהם

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל אבל בעיקר לסינגל פלייר כמו מטרו קרייסיס וויצ'ר 2

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקווה לגבוהות בתקציב שלי :)

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני קונה בנפרד בחנות אחרת עכבר מקלדת משטח ואולי גם אוזניות. רמקולים יש לי, מסך כלול בתקציב.

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? עדיין מוכרים כונני דיסקטים?! לא צריך כונן דיסקטים, השאר כן.

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לשאוף לשקט, לא קריטי כלל.

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? כמו שציינתי, קל כדי למנוע צוואר בקבוק ואולי oc קל עם תוכנה לכרטיסי המסך שיהיה יציב ולא יגרום לאי יציבות במשחקים ובמערכת.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows home 7 הבנתי שאין בעיות עם הגרסה הזו עם המטרה היא לגיימינג נטו.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. tms. פתוח לחנויות אחרות. יכול להזמין מרחוק רק אם יש אפשרות לשלם במזומן כי מסגרת האשראי נמוכה למחשב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? הדרישה שהמארז לא יעלה על הגובה של theramltake v3 הוא 430 מילימטר.

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא מתוכנן אבל אפשרי, בדרך כלל אני קונה מערכת חדשה לגמרי...

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא.

ערכתי ונעזרתי בשאלון, אם לא טוב אני יערוך עוד פעם.

פורסם

דבר ראשון, תמלא את השאלון בחוקים.

דבר שני, מפרט דיי גרוע. ולמה המארז מוגבל במקום?

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

נערך ;D

פורסם

מצויין :xyxthumbs: ברוך הבא...

בתקציב הזה אפשר לבנות מפלצת אימתנית לחלוטין אבל אפשר בהרבה הרבה פחות לבנות מפרט שעדיין יהיה חזק ומספק בהחלט אבל משתלם בהרבה למחירו.

את היתרה אפשר להשקיע על דברים אחרים כמו אל-פסק טוב, דיסק גיבוי חיצוני, מסך איכותי במיוחד וכדומה - רכיבים חשובים שאינם מתיישנים בהרבה. לחליפין אפשר לחסוך... חבל לזרוק אלפי שקלים על הבדלי ביצועים פעוטים.

אני ממליץ לך בחום לכלול את שאר הציוד ההיקפי בתקציב כדי שנוכל לאזן בינם לבין שאר המפרט.

אני מזהיר מראש - ת'רד כזה מזמין מפרטים בשקל מכל זב חוטם בפורום :nono: כל הודעה שתכלול מפרטים מופרכים ללא הסברים ברורים למה ומדוע המפרט מתאים ומשתלם תימחק לאלתר.

אנא ציין מה העדיפות שלך פה - מקסימום ביצועים בלי חשבון לכסף או מפרט איכותי וחזק במחיר משתלם.

מפרט ראשוני בלבד לדוגמה - שים לב למסך המדהים:

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP 27" U2711 ₪3414

מעבד:

[..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I " ₪1611

זיכרון:

[..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי 7374 ₪150

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪890

כמות:2

מארז:

[..] Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) - W/O PSU ₪231

ספק כוח:

[..] ANTEC 620W HCG-620 ₪432

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪245

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪8093

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

* מסך 27' מהאיכותיים שיש עם פאנל מעולה, ארגונומיה מושלמת, כמעט כל חיבור אפשרי ורזולוציה אדירה של 2560X1440

כמובן שאפשר לקחת U2311 בפחות משליש מחיר ברזולוציית FHD אבל אז באמת אין הצדקה למערך כזה - קח 2XHD6850 או HD6950 בודד במקום.

* שני HD6870 בגרסת TOXIC מומהרת במחיר מצויין.

* ספק חזק מאוד ומשתלם למחירו.

* מארז קצת פשוט לטעמי אבל במידות הנדרשות ועם יכולת קירור מצויינת.

* שילוש איכותי ומשתלם מאוד.

* עם 8G זיכרון למרות שגם 4G מספיק ככל הנראה.

* רמת שקט ממוצעת בלבד (~6/10 נאמר). שקט אמיתי עולה כסף...

פורסם

כמו כן אני מציע לפני שמציפים את התרד במפרטים לOC עצבני, להבין שהבן אדם ממש לא בכיוון של OC

גם לא קל, גם אם הוא כותב שהוא רוצה הוא מדבר על כך שהחנות תעשה לו את זה אע"פי שאין לו שום צורך בכך.

רצוי לתת לו הסבר שכל OC דורש איזשהו תיחזוק מפני שיש להם נטיה להתאפס ואז הוא יצטרך להתעסק עם ההגדרות

מתי שהוא.

אני מזהיר מראש - ת'רד כזה מזמין מפרטים בשקל מכל זב חוטם בפורום :nono: כל הודעה שתכלול מפרטים מופרכים ללא הסברים ברורים למה ומדוע המפרט מתאים ומשתלם תימחק לאלתר. קודם כל יפה ששמת לב שיש כאן זבי חוטם שרואים 8K ומייד רצים לבזבז כל שקל

ועוד בלי להתבייש מציעים אפילו חריגה קלה

אנא ציין מה העדיפות שלך פה - מקסימום ביצועים בלי חשבון לכסף או מפרט איכותי וחזק במחיר משתלם.גם במקסימום ביצועים לגיימינג

אין צורך להגיע לסכום הזה ואפשר מפרט איכותי וחזק במחיר משתלם והרבה פחות. מה זה ?"בלי חשבון לכסף" חוס על כיסו!

הוא מוכן בשביל הגיימינג להשקיע אבל ממש לא ברור לו שהוא לא צריך 2600K שלא יתן לו שום יתרון(המזעריות שלו לא שווה )על פני ה2500 לכן הוא מוכן ל8K אבל צריך להבהיר לו שאין בכך שום צורך

פורסם

אם אין אפשרות לעשות מפרט חזק למארזים בגובה הזה, אשמח אם תציעו לי מפרט פחות חזק ויותר זול.

אפשר גם בקטנים יותר:

סתם בשביל הקטע - תראה איזו קונפיגורציה מטורפת הצליחו לדחוף לתוך ה-NSK3480 הננסי הזה: :lol::screwy::facepalm:

FR262192.jpg

פורסם

tmpusr ה PRO 3 לא תומך CF

פורסם

צודק בהחלט :-[ אופס...

זה סתם היה מפרט זריז להמחשה וסדרי גודל של מחירים.

אם זה יבשיל לידי מפרט של ממש אתקן כמובן.

יש את זה למשל: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8352

אבל ללא יציאות 5.1

או זה שיקר יותר וכן כולל יציאות סראונד:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8393

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם :) כמה הבהרות:

אני לא מבין בoc ובבהעלאת מתחים ובקרה עליהם אז אעדיף להימנע מכך. פשוט אנירוצה למנוע צוואר בקבוק. איך המפרט שהבאתי? יש שם מסך של kg עם תאורת לד פאנל ips ופול hd. מערך של 560 ti soc ששווה לפחות למערך gtx 570. אל פסק אין לי, אף פעם לא קרתה לי בעיה והיו לי הפסקות חשמל. המסך שהבאת פאקין מדהים!!! אבל במחיר הזה אני מצפה לרזולוציה של 2560x1600... וגם אני יושב די קרוב למסך זה לא יפריע כזה גודל? אם יש מסך ברזולוציה הנ"ל אך מעט יותר קטן אני אשקול להוסיף אליו כסף. מתוך 8400 אלף, עם אפשר, ראיתי בכל מיני פורומים שהתקציב הזה נחשב גבוהה מאוד ונוטה לבזבזנות. עם אפשר להביא לי מפרט שהוא מינימום עלות-מקסימום ביצועים יותר זול אני אשמח.

ועוד משהו. המקלדת שיש לי כרגע היא לוג'יטק מולטימדיה, אמנם לא מקלדת גיימינג אבל היא לא רעה, והמסך הוא w2284f של lg בעל רזולוצייה של 1680X1050. האם שווה להשקיע במסך חדש רק בשביל פול hd? הרי אפשר להפעיל יותר eye candy ברזולוצייה זו...

אגב, אני אשמח לדוגמאות למסכים עם הרזולוצייה

לסיכום עם אפשר דוגמה למינימום מחיר מקסימום ביצועים ולכלול משטח עכבר איכות לא ענק ואפילו עדיף קטן י+עכבר גיימינג פשוט אבל איכותי עם המקלדת שיש לי כיום(חיבור ps/2( והמסך שיש לי. חשוב לציין שאני רוצה להריץ קריסיס ומטרו כמה שיותר חלק בלי תקיעות עם כמה שיותר eye candy.

לעומת זאת אבקש דוגמה למפרט עם העכבר והמשטח פלוס מסך איכותי יותר פול hd וניצול מלא של ה8k עם חריגה של 400 ש"ח

לעומת זאת אבקש גם דוגמה לניצול ה8 אלף לעכבר עם המשטח

אגב אשמח לדוגמאות למסכים עם רזולוצייות מטורפות כמו שהבאת... אולי שווה להשקיע בזה יותר.

פורסם

לגיימינג אני חושב שהמסך שלך מצויין וחבל לשדרג אם אתה עולה "רק" למסך של 23 אינטש.

ב-FHD אפשר לראות תמונה חלקה יותר ויותר פרטים אבל זה לא שדרוג כזה דרסטי לדעתי ולא בטוח ששווה את ההשקעה.

גיימינג על 1680X1050 יאפשר לך לקחת מפרט חסכוני וזול בהרבה כמעט מכל בחינה ועדיין לקבל חוויית גיימינג מצויינת.

אין מסכים בטווח המחירים הזה ברזולוציה דומה - רק U3011 שהוא 30' עם 2560X1600 ועולה כמעט 7K לבד :o

מה שכן אפשר לשקול זה גיימינג על כמה מסכים, מה שנותן שדה ראיה רחב וחוויה ריאליסטית מאוד.

http://www.youtube.com/watch?v=P-iyJM_bBbw

בתקציב שלך יש המון אפשרויות ואין טעם שנתחיל לבנות כאן אלפי מפרטים לכל אפשרות - אתה חייב לתת לנו כיוון מוצק אחרת כולנו נבזבז את זמננו - גם ב-4K ואף הרבה פחות אפשר לבנות מפלצת גיימינג על 1680X1050 למשל.

פורסם
  • מחבר

ויי איזה מהירות בתגובות :P אוקיי אז נגיד 6100 אבל זה צריך לכלול גם עכבר שיתחבר בחיבור usb כי הps/2 יהיה תפוס עם המקלדת. אני מעדיף עכבר פשוט וטוב שיהיה מתאים לגיימינג עם דגש על מחי זול. ומשטח עכבר איכותי וקטן שייעזור לעכבר להחליק טוב.

שתי שאלות לידע כללי, לא מקבלי כאב ראש ממסך מחשב כל כך גדול?

והאם אתה במקלדת גיימינג מלבד מקרו ותאאורה שלא משנה לי, תיתן לי משהו? למיטב הבנתי צריך מקלדת איכותית כמו שלי ועכבר גיימינג ומשטח טוב בשביל דיוק ושימוש נוח. תקן אותי עם אני טועה.

פורסם

^

מקלדת/עכבר זה כסף קטן...

אתה חייב לתת לנו כיוון מבחינת:

* מסך - להשאיר את הקיים, לקנות חדש ואם כן איזה? FHD, יותר מזה או כמה מסכים?

* ביצועים נדרשים - מקסימום בתקציב או ביצועים גבוהים במחיר משתלם לדרישות.

פורסם
  • מחבר

משאיר את המקלדת והמסך, התקציב הוא 6100 כולל עכבר ומשטח. זה אמור לתת להיות תקציב איכותי לרזולוצייה הזו. אולי בעתיד אני אקנה מסך כזה כזה עם רזולצוייה מטורפת... אפשר אגב לנסות לחסוך... אבל לא להתפשר בביצועים,אלא עם כן משתלם כספית. ולא לשכוח ווינדוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים