עבור לתוכן

H70 VS D14

Featured Replies

פורסם

שלום חב'רה

אני מעוניין להחליף את המוגן שלי למשהו יותר חזק אז השאלה היא עם הH70 יותר חזק מהנוטיקה D14

תודה לעוזרים.

פורסם

הD14 יעניק לך את הביצועים הכי טובים..

פורסם
  • מחבר

אוקי , הבעיה היא שכבר דיי נמאס לי לנקות את המחשב ואת הקירור בפרט כל שבוע ,כי יש לי מארז דיי קטן ANTEC 300 בכמה הD14 חזק מH70 ?

פורסם

גם על קירור מים יש מאוורר וגם אותו תאלץ לנקות..לא מבין מה השיקול :-X :-\

פורסם

כל שבוע?? איך תוך שבוע הקירור מתמלא אבק?

פורסם

המממ יש אבק בחדר והמאווררים של המארז מכניסים אותו.

פתרון א' - להניח את המארז במקום גבוה יותר.

פתרון ב' - להתקין מסנני אבק על המאווררים המכניסים.

פורסם

ה- Noctua-D14 הוא גוף קירור ממש ענקי - בין הגדולים והגבוהים שראיתי. לפני שאתה קונה אותו תוודא קודם שהוא בכלל נכנס לך למארז. אם יש לך מאוורר צד ייתכן שתצטרך להוריד אותו.

הוא יותר גדול מה- Mugen 2.

פורסם
  • מחבר

בדקתי זה ישב בול, יגע במאוורר, איך כל שבוע יש אבק החדר שלי חם מאוד מאוד ! ולא יודע איך יש אבק כי השני מאוררים שמכנסים אוויר יש עליהם מסננן וגם אותו אני מנקה דיי הרבה , ואחד שבצד בדלת אין לו מסננן רק גריל גם הוא מכניס , וזה לא שיש סידור כבלים על הפרצוף הוא בסדר גמור למארז שיש לי הANTEC 300 חוץ מהכבל של המעבד ה4 PIN הכל נכנס מאחורה אז הD14 ? הוא חזק משמעותית מהמוגן ? למה עכשיו על 4.6~4.7 GHZ אני על 70 מעלות במחשק ואני רוצה להוריד את זה ובמאמץ מלא 8 שעות של LINX הוא על 84 משהו כזה אז זה ירד לי ?

ותודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

זה לא רק ה300 MHZ זה גם הכיף שלי לשחק עםזה , ואני מביא אותו במחיר טוב 180 שקל את הD14 , שאלה אחרונה יש השנה תחרות אבורקלוקינג ?

פורסם

המוגן הוא קירור פצצה ! לא הייתי מחליף אותו ב D14 , אם אתה אוהב לשחק אז תבנה (לבד) מערכת קירור מים .

פורסם
  • מחבר

אין לי את המקום ואת הכסף :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים