עבור לתוכן

שדרוג זכרון ללוח Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET

Featured Replies

פורסם

שלום

מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון

שימו לב שיש לי זכרון ddr 2

אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות

חשבתי על זה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618

מה אתם מציעים?

חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair?

Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎

Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎

פורסם

קראת בסטיקי- 'שאלות נפוצות'?

יש שם את התשובות לשתי השאלות שלך:

6.1 לכל מי שמעוניין לקנות זיכרון שאינו למטרת אוברקלוק. ההמלצה היא להלן ומומלץ לקרוא גם את שאר הסעיפים.

(א) בחרו נפח זיכרון שמתאים לכם. לשימושים מסוימים דרישות מסוימות אך למשתמש הממוצע מספיקים 2GB. הסטנדרט לאט לאט עלה לכיוון של 4GB אך עדיין לא כולם מנצלים את הנפח הזה. גם שימו לב שברוב מערכות Windows שהן 32bit אין תמיד ניצול של 1GB מתוך ה-4GB.

(ב) בחרו זיכרון לפי התמיכה בלוח שלכם, DDR/DDR2/DDR3. אם אתם לא יודעים אז תוכלו לבדוק בעזרת התוכנה CPU-Z.

(ג) בחרו זיכרון מחברה מוכרת, פרטים בסעיף 6.12.

(ד) מתוך כל הזיכרונות אשר עמדו בסעיפים א-ב-ג, קחו את הזיכרון הזול ביותר. אם יש הבדל בין שני זיכרונות של 10-15 שקלים והיקר יותר הנו במהירות גבוהה יותר או בעל תזמונים טובים יותר, אז יש לו עדיפות שכן אם תבצעו אוברקלוק מתישהו זה יכול להועיל לכם.

(ה) האם אפשר לשלב זיכרונות עם חברות, נפחים, ומתחים שונים? -אין שום בעיה לשלב זיכרונות בנפחים שונים ובטח שלא זיכרונות שמגיעים מיצרנים שונים. למתח לעומת זו יש חשיבות מסוימת, שהרי אם זיכרון אחד דורש 2.0V לעבודה תקינה וזיכרון אחר דורש 1.8V בשביל עבודה תקינה.. בסופו של דבר נספק 2.0V לכל הזיכרונות מה שאומר שהזיכרון השני יקבל יותר ממה שהוא צריך. זה לא סוף העולם וגם תמיד אפשר לעשות underclock לזיכרון הראשון (למשל להריץ אותו בתזמונים פחות טובים כך שהוא יעבוד במתח נמוך יותר). לרוב ניתן למצוא מתח שיספק את שני המודולים בלי לגרום בעיות, אך עדיף לוודא מתח דומה של זיכרונות לפני רכישה.
פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שאין בעיה

פשוט יש פער עצום במחירים למשל ב rsm היה צמד של חברה אחרת ב 600 שח שהנתונים ביניהם דומים

הזכרונות שקניתי באותה תקופה המחיר שלהם עלה ל 554 שח ב rsm

פורסם

קנה זיכרון DDR2 הכי זול שתמצא. אל תתפתה לשפוך כסף על זיכרון יקר. במקרה שלך מוטב זול והרבה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי עוד 2 סטיקים של זכרון

האם הכל תקין בתמונה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים