פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים שלום לכולם!!אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוטעל הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו...אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוךוזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשבאו לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אני גם שוקל חריטה אבל נראה לי שבמקרים מסוימים, להדפיס על שקף יכול לצאת חותר יפה, לצומת לבך.
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים לחברות סקאט יש סמלים סוף הדרך הנה כמה דוגמאות אני אחפש לך אחר כל עוד : יש עוד מלא תעשי חיפוש בגוגל בתמונות
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אם בראש שלך על מכוניות אז וגם כאוס אם אתה אוהב אם אתה רוצה את התמונות של המכונית בצורה מוגדלת וברורה יותר דבר איתי
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים סקט זה מסובך.. אני מציע לך את מה שרשמו פה, את זה.. או את המכונית הזאתי : יפה רצח! (מסובך בנוסף..)
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים אני לא אומר את זה מתוך שוביניזם אבל למי שלא שם לב היא בחורה, מה שאומר שאולי יש לה תחומי עניין שונים...אבל לפחות תגידו "את" במקום "אתה" *אהם*cosmic fire*אהם*
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים אני לא אומר את זה מתוך שוביניזם אבל למי שלא שם לב היא בחורה, מה שאומר שאולי יש לה תחומי עניין שונים... אבל לפחות תגידו "את" במקום "אתה" *אהם*cosmic fire*אהם* ואיי באמת לא שמתי לב סליחה רעות !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.