עבור לתוכן

בעיה בבקר USB במחשב.

Featured Replies

פורסם

היי.

לאחרונה החלה בעיה במחשב של דוד שלי ולכן אל תתיחסו למפרט הנוכחי של המחשב שלי.

הבעיה היא בבקר ה-USB של המחשב שבכל מה שאני עושה פשוט לא עובד.

העכבר והמקלדת כן עובדים אבל כל השאר פשוט לא עובד טוב,במיוחד הארד דיסק חיצוני שאני מחבר והוא לא מזהה.

ניסיתי הכל,למחוק ולהתקין מחדש דרך מנהל ההתקנים, ולמרות זאת הוא טוען שההתקן לא עובד כראוי...

השתמשתי אפילו בתוסף של מיקרוסופט FIX IT...,הוא מזהה את הבעיה, מנסה להתקין מחדש את ההתקן ועדיין זה לא מצליח.

אודה מאוד לכולם על העזרה מראש. :xyxthumbs:

שגיא.

פורסם

אולי פשוט אין מספיק זרם בשביל לתפעל את הדיסק החיצוני

פורסם

תקח כבל קצר ו/או איכותי עם הפילטרים, תחבר ישירות ללוח מאחור (אם אתה כבר מחובר, אז תחליף כניסת USB).

פורסם

זה לא קשור לכבלים ביכלל מה השטויות האלה...

תקשיב יש לך 2 אפשרויות להלן:

1 בעיה בלוח אם אולי...

2 בעיה בספק כוח שאין מספיק זרם...

להלן אופן הטיפול...תוציא את המקלדת והעכבר לכמה שניות ותחבר במקומם את ה-דיסק אונקי "זיכרון נייד שיש לך" באותו חיבור של המקלדת אם הוא עובד אנחנו מבינים שקודם כל הזיכרון תקין והחיבור של המקלדת תקין וקורא אותו.

לאחר מכן אנחנו נחבר את הדיסק אונקי לUSB אחר במחשב וניראה אם הוא מזהה אותו גם במידה וכן הבעיה היא בספק הכוח...

במידה והזיכרון לא מזוהה הUSB אחר הבעיה היא הלוח אם ולא הספק כוח.

כתבתי את זה הכי ברור שאפשר תקרא טוב טוב תבין את זה זה די פשוט...

רוב הבעיות בלוחות אם בUSB או אם המחשב פתאום "קופא" זה בגלל חוסר הספק זרם של הספק כוח זה למדתי מתיקוני מחשב...

שיהיה לך יום טוב אם טעיתי אנשושים שלחו לי חוות דעת ביי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברה אבל הבעיה המרכזית היא בחיבור ההארד דיסק החיצוני...והוא משתמש במתח משל עצמו(3.5) מהחשמל בקיר.

העכבר והמקלדת לרוב עובדים בסדר גמור וכך גם רוב ההתקנים...זה קורה בעיקר כשמחברים את ההארד דיסק-והבעיה במאה אחוז לא בהארד דיסק כי חיברתי אותו למחשב שלי והוא עובד בסדר גמור.

פורסם

AMD939 קצת כבוד לאנשים, זה שלא נתקלת במשהו לא אומר שזה שטויות.

sagigi21,

תוכל בבקשה לעשות את מה שביקשתי?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה?זה מחובר לחיבורים שמאוחרה...והחלפתי יציאות וזה לא משנה...בכל יציאה שההארד דיסק מתחבר אליה הוא לא מצליח להתקין אותו

פורסם

אולי תנסה לנתק את המקלדת והעכבר ותשים במקומם את ההרדיסק שנידע אם זה בעיה של חוסר מתח?מהדעתך?

פורסם

כניסות USB "חלשות" עובדות עם עכברים ומקלדות ללא בעיה, גם פלאש נייד בד"כ מסתדר.

כונן קשיח הרבה יותר רגיש כאשר האות לא יציב.

משהו שכדאי לנסות:

תפעיל את המחשב מחדש ותכנס ל-BIOS. שם תחפש הגדרות USB, תוודא שבחרת High Speed ולא Full speed.

אה ותחליף כבל... (כן יודע שבמחשב השני עובד, תחליף פשוט בכל זאת).

פורסם
  • מחבר

חברה תודה אבל הסברתי לכם שהחלפתי בין כל היציאות בלוח...

וגם החלפתי כבל וזה לא עוזר...

אני באמת אבדוק מחר את ההגדרות בביוס. ואאדכן אתכם.

אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים